צ´ה, צ´ה, צ´ה!

Ne§t£A GirL

New member
צ´ה, צ´ה, צ´ה!../images/Emo108.gif

באתי להשאר...אני בקורס מד"צים:) יש לנו בקבוצה 2 מדריכות נורא חמודות [ימית וענת] לימור אחת שנראית לי קצת כלבה... יש לנו אחד, שמעצבן אותי. טוב, נו, מה הפלא-נראה שהוא עושה את זה בכוונה...
די ערס, שמעשן [סיגריות, ונראה לי שגם סמים...
]-איך הוא יסביר לילדים לא לעשן ופעולות נגד זה?..
יש לנו אחד אתיופי ממש נחמד, ועוד כל מיני ילדים... פעולה ראשונה-כבר אחד ביקש ממני ת´טלפון...
לבט: יש עוד מעט סמינר לדרום, ואני לא בטוחה אם ללכת או לא... מצד אחד-נראה ונשמע סבבה. מצד שני-אני לא מכירה את הקבוצה ב-כ-ל-ל [אני יודעת שזה בשביל להתגבש, אבל בכל זאת...
], וכבר היה לי טיול ליומיים [חזרתי שלשום, עם שני סוכר-תודה
], ו...לא בטוחה בכלל שירשו לי...אני חושבת ששני טיולים ליומיים זה קצת הרבה [בשביל החתולים שלי, בעיקר...
]. אז?..

אל אבל אל...

תשפטי אנשים סתם אם הוא מעשן הוא ערס?????????????? אנ עישנתי ואני עם ליפה וצמידים והמון המון המון חולצות קרועות

Ne§t£A GirL

New member
לא...../images/Emo108.gif

הוא ערס, כי הוא ערס...
בלי שום קשר לזה שהוא מעשן. היו שם מלא אחרים שמעשנים גם כן- אף אחד מהם לא ערס או פרחה... הוא פשוט ערס

Shark Alarm

New member
אני יכול לנחש שאת מראשון לציון

מד"צים עירוניים ראשל"צ. כי יש לנו סגל הדרכה שכזה... ימית לימור (ואני לא בטוח לגבי ענת, כי היא מדריכה יודים) בכל מקרה, אני (כבוגר) מאוד מציע לך לצאת לסמינר הזה, זה הסמינר הכי חשוב שלנו בכל השנה, מעבר לתכנים שבו, מתגבשים המון.... כדאי, מומל\ץ בחום.... ולגבי שפיטת החניכים תהיה לך פעולה בקורס על ערכים וגם על קבלת השונה.. את עוד תביני איך להתנהג עם זה... זהו, אם את צריכה עוד משהו, תשאלי כאן או את המדריכים שלך, הם בטוח יענו לך

Ne§t£A GirL

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

כבר הייתה לנו פעולה לקבלת השונה, +-... ואני חושבת שאני אצא, למרות שאמא שלי תשאר לבד בבית...ואני לא רוצה לעשות לה את זה!|דילמה| ואני מקבלת את זה מצויין, אני מצוייה בין ערסים ו"מקבלת את השונה" הכי טוב שאני יכולה- אבל מה לעשות, הוא מציק לי, ודווקא לא מקבל את העובדה שאני אשכנזייה... טוב, נו, WHATEVER

מצטערת להתקע באמצע אבל...

הכי טוב פשוט לא לעשן!!
אצלי למשל כמעט כל השכבה מעשנת וזה כל כך אבל ככככללללללל כךךךךךךךך לקטע!! הם כאלה חושבים שהם קולים והם לא וזה כל כך מעצבן! והקטע הוא שאני אף פעם לא ניסיתי סיגריה כי אני חושבת שזה מסריח לאללה אני שונאת את הריח של זה אז למה שאני אנסה?? ועובדה, עדיין יש לי חברים ואני מאושרת והכל..למה צריך לעשן בכלל? נכון יש כאלה שמעשנים כי זה באמת מרגיע אותם או לא יודעת מה והם לא עושים את זה בשביל להרשים... אבל הקטע הוא שאני לא מבינה: בעצם מי שמעשן (אצלי) נגרר אחרי כולם והוא אמור להיות יעני דפוק, והוא בעמם נחשב קול....למה?!?@$ סעמוק, יש לי פרחות וכמה מתלהבים בשכבה שסתם עם הסיגריה בפה בכלל לא שואפים לריאות, זה כזה מעצבן, אם אתה כבר מעשן אז לפחות מסיבה נורמלית ולפחות תעשן כמו שצריך ואל תעשה את עצמך!!
וואי יש לך ליפה? חברה שלי מזה תתלהב....היא מתה על ליפה... ואת אל תדאגי למה גם אני לא אוהבת ערסים וגם לא כאלה שמעשנים...אבל יש לי ידידים שמעשנים אבל בעיה שלהם..חפיף! די אנשים אל תעשנו זה מעצבן אותי! חחח... אתם מזיקים גם לעצמכם וגם לי! בגלל אנשים כמוכם אני ימות כי אני שואפת את העשן של זה! כמו שאמרתי, הכי טוב לא לעשן...יעשה לנו רק עולם יותר טוב ושמייח...! סליחה על ההרצאה פשוט הייתי חייבת להתפרק...אני ממש עייפה אז אני מסטוווולה קצת...

אני הפסקתי!!!

הצלחתי להפסיק ואני מאושר מזה... הסיבה לזה כי ישבתי אם חברים שלי והם עשו לי הרצאות (די משעממות) אבל לא זאת הסיבה... תוך כדי שיחה הם העלו כמה אנשים יש אם חיים דפוקים יותר משלי(התחלתי בגלל כמה בעיות שחירבנו לי חודש שלם) והגעתי למסקנה שמכאן אני יכול רק לעלות ולא להדרדר אז אני נקי עכשיו ודי שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + רצו להעיף אותי מנבחרת האתלטיקה בגלל העישון

hey smoker

וואי מה זה המילים האלה.."הצלחתי להפסיק" .."אני נקי"..אפשר לחשוב שמדובר פה במשתמש כבד שמכור כבד לסיגריות..גם אם יצא לך בתקופה מסויימת לעשן יותר בגלל כל מיני לחצים מוכרים..אז סבבה..עישנת קצת וחזרת למי שאתה ומי שאתה- כניראה לא צריך סיגריות..אבל לא צריך לעשות מיזה סיפור של מעשן ותיק כמה זמן עישנת?.. שבועיים?..אגב גם אני לא מעשנת בקביעות ובשבועיים האחרונים פה ושם יוצא לי לקחת סיגריה בודדת וגם זה בקושי..הכל עניין של מינון ושל שליטה תשמור על עצמך ילד..בלי קשר עמיתי

למעלה