אם אין לך כוונה לחזור
על המקרה שעבר אז מדוע אתה שוב, בדיוק כמו אז, נכנס לקטע של לצאת נגדי ונגד TheHock. ברור לי וגם לו, שברגע שאנחנו מוחקים למישהו הודעה הוא פחות מחבב אותנו, למרות שחלקכם מבינים שאנחנו לא מוחקים מה שאנחנו רוצים. כמו הודעת המזל טוב ליו"ר הנבחר של מולדת...שנשארה למרות הדעה הפוליטית שלי, שלא מחקתי בגללה אף פעם הודעה! כן אני מודע לבעיות שיש לך איתי, נתקלתי בהן בעבר, אני שמאלני, אני לא חושב בדעתך, ובנוסף לכך אני מקפיד למחוק הודעות שלך כאשר הן לא לעניין ובמקום וכאשר הן בוטות מידי ופוגעות בחברים האחרים של חברי הפורום. הודעתו של ענבר, EverMan נשארה בפורום למשל כי היא פנתה לאור רבני, חברתו וחברת הפורום וגם כי בקרוב יש להם 5 חודשים...ההודעה נשארה כמחווה קטנה לזוג, כן, זה לא פורום ד"שים אבל מחווה קטנה כזאת מחבר פורום אחד לשני לו היא לא דבר רע ולא תמיד יש צורך למחוק הודעה כזאת. כן, בצ´אט לדקה שתיים היה נושא השיחה מכבי תל אביב...זה לא רע, אפילו שזה לא פורום ספורט, ספורט הוא גם דבר אקטואלי, למרות שלא צריך להפוך אותו לנושא השולט בפורום.(כמו פוליטיקה, שגם לא אמורה להיות הנושא היחיד בפורום). כל הודעה, מורידה הודעה אחרת דף אחד לאחור...אתה מודע לכך? כן, פעם פעמיים בשבוע להודיע על צ´אט פורום זה לא הצפה... אבל צ´אט פורום נערך רק פעמיים בהיסטורית הפורום הנ"ל.. והפעם הוא הוזכר יותר מפעמיים....כולל בטאג ליין שמתחלף כל פעם. אני מודע לעובדה שיש לך המון דברים נגדי, כמו שכתבתי כבר, ביניהם
הטענה המפגרת שאני מוחק הודעות ימניות בלבד . היתה זאת הודעה אחת של EverMan שהסיתה נגד אריאל שרון....שיר בסגנון- "פרחים בקנה ובנות על הצריח". היתה הודעה זו בעלת תוכן שמאלני ומסית, אוי, שכחתי, אני שמאלני! אז למה מחקתי אותה? מחקתי אותה כי היא מסיתה..וכי היא מפירה את תקנון הפורום והפורומים של תפוז(ראה קישור מצורף), שוב אכתוב זאת כי נראה כי קראת אבל לא הפנמת. אני בשום פנים ואופן לא מוחק הודעות רק כי הן לא מתקרבות לדעה הפוליטית שלי...שכרגע מבחינה פוליטית היא די מרכז לידיעתך ורק מבחינה חברתית היא שמאל, אני מוחק הודעות רק כי הן עוברות על תקנון הפורום והפורומים של תפוז
. בעקרון הדבר היחיד שכל השרשור הזה עושה זה גם מציף את הפורום, וגם גורם להודעות אחרות לא פחות חשובות לעבור דף אחורה...אבל אני רואה שגם אתה, וגם וונדטה חושבים שתלונות טפשיות ולא מבוססות מספיק חשובות בכדי שההודעות האחרות של חברי הפורום יעברו עוד דף אחד לאחור. שלך, שלתי