צ´אט! עכשיו!!!!!!!!!!!!

CANDY MAN

New member
כישלון מאכזב ביותר....

לא רק שהיו חמישה אנשים מקסימום, גם שיחת הצאט הייתה הגביע שמכבי תל אביב לקחה... או קללות כלפי מכבי חיפה או הפועל תל אביב. כנראה שניהול זה לא הצד החזק של שלתי או של הנץ... נשאר לומר פשוט בושה!

שלתי

New member
תגובה

כמו שאמרתי לך בצ´אט יקירי, להודיע כל יום בפורום על המפגש יביא להצפת הפורום...ולשים את המפגש בטאגליין נעשה כבר על ידי...אולי לא ראית. בכל זאת, אני לא יכול לבטל את כל הטאגליינס כי הם גם חשובים... ובכל מקרה, יש לך בעיה לגבי הניהול שלי, אתה מוזמן לפנות לתפוז כמו שאנשים בפורום כבר עשו ממזמן. נורא חבל לי שדווקא אתה, חבר פורום שהוגבל פעם או פעמיים על עבירות תקנון הפורומים והפורום של תפוז
מוצא לנכון להתלונן עלינו שמנסים לנהל את הפורום בצורה הטובה ביותר ולמנוע ממנו להתדרדר למצב נורא שלהזכירך ההודעות שבגללן הוגבלת בעבר יכלו לגרום לפורום להגיע אליו. אני לא מתכוון לרדת לרמתך ולהזכיר לך ולשאר חברי הפורום את תוכן ההודעות המבישות שגרמו להגבלתך בעבר. רק אבקש ממך שנית- שמור על חוקי הפורום. ושוב, אני לא חושב שיש לך זכות להתלונן, צ´אט הפורום היה ריק יחסית ממספר סיבות שביניהן העובדה כי זכרון חברי הפורום הוא לא הכי חזק. כמו שאמרתי- אי אפשר להזכיר כל יום כי הפורום יוצף.... שלך, שלתי

שלתי

New member
בעצם

יש לך זכות להתלונן, אבל לא בפניי ובפני TheHock..אלא בפני שאר חברי הפורום שפשוט לא הגיעו. שלך, שלתי

CANDY MAN

New member
כמה בולשיט בהודעה אחת....!!??!

דבר ראשון אם מארגנים משהו כמו מפגש פורום שהוא דבר דיי חד פעמי אז אפשר להקריב כמה טאג ליינים מפגרים כמו פינת הריגול הלא מעניינת שלך או מכתבי האהבה הבלתי מובנים של ענבר... דבר שני מה שהיה איתי עבר ואין לי כל כוונה לחזור למה שקרה, גם אז אתם נהגתם בחוסר הגינות כלפי ולקחת את הצד השמאלני של העניין (כמובן, אלא מה)ולכן גם פתחתי בשביתה של חודש על הפורום. ועוד דבר, אתה מוזמן לומר לי איזה חוק בסעיף "החוקה הרצינית" של הפורום הזה הפרתי הפעם? או שזה רק בגלל שאני תומך באריאל שרון (למה הכל חייב להיות פוליטיקה?) זכרון חברי הפורום הוא חזק מאד (אפשר רק להבין זאת ע"י העובודת והמספרים שהם מביאים מהעבר בקשר לנושאים מסויימים) והבעייה שלך הייתה שלא טרחת לפרסם את המפגש הזה, יש לי עוד הרבה דברים חמורים לומר על הניהול הזה אבל בגלל שאני נתון לחסדייך אינני אומר אותם! ודבר אחרון, להזכיר כל יום שיש מפגש לא יגרום הצפה!!! הודעה מסכנה (ודיי חשובה כנראה) כזאת הייתה גורמת למס´ רב של חברי פורום בצאט ואז השיחה העיקרית שם לא הייתה מתבססת על כדורגל (למרות שאני שרוף על מכבי תל אביב אבל זה לא העניין) נ.ב אם יש בך טיפת הגינות הייתי מצפה שתשאיר את ההודעה הזאת כי ממש אין לי כוח לכתוב אותה שנית... והיא לא מפרה שום חוק קדוש של הפורום הזה.

Vendetta

New member
סה"כ אני די מסכים עם קנדימן

אבל ממש הרסת אותי מצחוק בפיסקה הראשונה.

שלתי

New member
אם אין לך כוונה לחזור

על המקרה שעבר אז מדוע אתה שוב, בדיוק כמו אז, נכנס לקטע של לצאת נגדי ונגד TheHock. ברור לי וגם לו, שברגע שאנחנו מוחקים למישהו הודעה הוא פחות מחבב אותנו, למרות שחלקכם מבינים שאנחנו לא מוחקים מה שאנחנו רוצים. כמו הודעת המזל טוב ליו"ר הנבחר של מולדת...שנשארה למרות הדעה הפוליטית שלי, שלא מחקתי בגללה אף פעם הודעה! כן אני מודע לבעיות שיש לך איתי, נתקלתי בהן בעבר, אני שמאלני, אני לא חושב בדעתך, ובנוסף לכך אני מקפיד למחוק הודעות שלך כאשר הן לא לעניין ובמקום וכאשר הן בוטות מידי ופוגעות בחברים האחרים של חברי הפורום. הודעתו של ענבר, EverMan נשארה בפורום למשל כי היא פנתה לאור רבני, חברתו וחברת הפורום וגם כי בקרוב יש להם 5 חודשים...ההודעה נשארה כמחווה קטנה לזוג, כן, זה לא פורום ד"שים אבל מחווה קטנה כזאת מחבר פורום אחד לשני לו היא לא דבר רע ולא תמיד יש צורך למחוק הודעה כזאת. כן, בצ´אט לדקה שתיים היה נושא השיחה מכבי תל אביב...זה לא רע, אפילו שזה לא פורום ספורט, ספורט הוא גם דבר אקטואלי, למרות שלא צריך להפוך אותו לנושא השולט בפורום.(כמו פוליטיקה, שגם לא אמורה להיות הנושא היחיד בפורום). כל הודעה, מורידה הודעה אחרת דף אחד לאחור...אתה מודע לכך? כן, פעם פעמיים בשבוע להודיע על צ´אט פורום זה לא הצפה... אבל צ´אט פורום נערך רק פעמיים בהיסטורית הפורום הנ"ל.. והפעם הוא הוזכר יותר מפעמיים....כולל בטאג ליין שמתחלף כל פעם. אני מודע לעובדה שיש לך המון דברים נגדי, כמו שכתבתי כבר, ביניהם הטענה המפגרת שאני מוחק הודעות ימניות בלבד . היתה זאת הודעה אחת של EverMan שהסיתה נגד אריאל שרון....שיר בסגנון- "פרחים בקנה ובנות על הצריח". היתה הודעה זו בעלת תוכן שמאלני ומסית, אוי, שכחתי, אני שמאלני! אז למה מחקתי אותה? מחקתי אותה כי היא מסיתה..וכי היא מפירה את תקנון הפורום והפורומים של תפוז(ראה קישור מצורף), שוב אכתוב זאת כי נראה כי קראת אבל לא הפנמת. אני בשום פנים ואופן לא מוחק הודעות רק כי הן לא מתקרבות לדעה הפוליטית שלי...שכרגע מבחינה פוליטית היא די מרכז לידיעתך ורק מבחינה חברתית היא שמאל, אני מוחק הודעות רק כי הן עוברות על תקנון הפורום והפורומים של תפוז
. בעקרון הדבר היחיד שכל השרשור הזה עושה זה גם מציף את הפורום, וגם גורם להודעות אחרות לא פחות חשובות לעבור דף אחורה...אבל אני רואה שגם אתה, וגם וונדטה חושבים שתלונות טפשיות ולא מבוססות מספיק חשובות בכדי שההודעות האחרות של חברי הפורום יעברו עוד דף אחד לאחור. שלך, שלתי

Vendetta

New member
שלתי,

מחקת כמה הודעות שלי שלא הכילו שום דבר מסית (לפחות בעייני...). שלחתי לך הודעה פרטית וביקשתי פירוט למה הן נמחקו, אך לא קיבלתי אותו. אם נמחקת תגובה שלי (או של מישהו אחר מהפורום) אני חושב שמן הדין שאחד מהמנהלים ישלח הודעה פרטית המסבירה מדוע ההודעה נמחקה.

שלתי

New member
יש צדק בדבריך

אך עליך להבין חביבי שאין מצב שכל אחד יכול שנמקת הודעה שלו יקבל פירוט על מדוע ולמה....כל אחד צריך גם לעשות חשבון עם עצמו כשהוא רואה שנמחקה הודעה שלו. לפעמים נמחקת הודעה ראשית, ואיתה גם כל התגובות, במקרה זה מחיקת התגובה היא לא כי אתה לא כתבת משהו בסדר אלא בגלל שההודעה הראשית לא היתה בסדר... אין זמן מספיק ואין זה מחובתו ומתפקידו של המנהל לתת דין וחשבון לכל אחד שהודעה שלו נמחקה. הרבה הודעות פרסומיות נמחקות בפורום, אני חושב שידוע לכל למה הן נמחקות..שהרי הן פורסמו או שלא במקום(לוח הפורום) או שללא רשות בפורום עצמו, אם יש פרסום שנוגע לפורום...אין לי בעיה שישאר, אבל מכיוון שהרבה פרסומות של אתרים סתמים מגיעות, הן נמחקות....אני לא חושב שאני צריך לתת לכל אחד מאלו דין וחשבון...ואתה? מה גם שאני מקפיד מדי פעם בהחלט לשלוח מסר לכותב ולהודיע לו שהודעתו נמחקה...אבל אין לי זמן, כח וגם אין זה מתפקידי לשלוח לכל אחד ואחד מחברי הפורום מסר על הודעה שנמחקה....קצת אחריות אישית על מה שכתבתם... לא קיבלת את הפירוט כי לא היה לי זמן עם מפגש הפורום ועכשיו כשאני עם חברים צופה באירובזיון....אתה אבל תקבל.... לבקשתך, שלתי

CANDY MAN

New member
תגובה אחרונה חביבה...

קשה לי לראות איך אתה חושב שאתה צודק לאור העובדה שבצאט היו 5 אנשים מתוך פורום של 20 ומעלה אנשים קבועים ופחות קבועים. אני מבטיח לך שאם היית דואג לפרסם את המפגש לפחות פעם ביום!! היו בצאט יותר אנשים והייתה יכולה להתנהל שיחה שכוללת יותר מאת המילים "מכבי תל אביב אלופה" (למרות שהיא כזו) וקשה לי להבין איך אתה מצדיק את עצמך מאחר והמפגש היה כישלון רק מבחינה אחת! הפרסום שלו! איך אני יודע? כי בטעות היום נכנסתי לפורום בשעה 21:15 וראיתי פתאום את ההודעה שלך שמזכירה לאנשים להיכנס לצאט!!! מה שיותר מצחיק זה שאנ זה שקבעתי שהמפגש יהיה במוצאי שבת!! (רק שקבעתי זאת שבוע שעבר!!!) אם אני, שנכנס לפחות פעמים ביום לפורום שכחתי בכלל מהמפגש כי לא ראיתי שום הודעה עליו אז כנראה שבאמת הייתה טעות שלך... לא מסכים? שיהיה לך לבריאות. בקשר לעניין המחיקות אז אין לי מה להגיב... אם אתה לא שם לב למה שאתה עושה מי אני שיאיר את עיינך.

EverMan

New member
קנדימן

אני אגיד לך ככה , אני ועוד משהו כמו 3 אנשים שרצו להגיע לא יכלו , מסיבות אלו או אחרות. (אני זה שיזמתי את הפגישת פורום...). נעשה את זה שוב , ואז יהיו יותר אנשים ... פעם ראשונה לא הלך - לא נכנעים.

TheHock

New member
לא תמיד ההודעה שלך נמחקה

בגלל תוכנה, לפעמים קרה שמחקנו הודעות שהיו ממש לא בעיתיות בגלל שהופיעו בשרשור תחת הודעות נורא בעיתיות - המערכת לא מאפשרת לנו למחוק הודעה מבלי למחוק את התגובות להודעה זו.

למעלה