צ´אט מצלמות....כן? לא?

2מספר

New member
צ´אט מצלמות....כן? לא?

ערב טוב למשפחת הפורום.. התפרסמה היום כתבה גדולה בידיעות אחרונות בנושא. לא אפרט את הכתוב, אבל מצלמה בצ´אט נועדה מין הסתם לקרוא ולראות וגם לשמוע את בן השיחה. ברור שהאפשרות לבני משפחה וחברים לתקשר בצורה זאת נהדרת. האפשרות לראות את בן הזוג אותו הכרת בצ´אט מנטרלת חלק ממפח הנפש בפגישה עיוורת. אבל.. לפי הסקרים כ60% מהיקףהפעילות מוקדש לסקס!!!!!! טוב? לא טוב? "שיהיה לבריאות"? מה דעתכם? יאאללה, להוציא מהלב ונשמע...

יום אחד, באחד הפורומים מצאתי הודעה

בקשר להצעת עבודה לנשים. מאחר שאחותי חיפשה עבודה באותו זמן התקשרתי לכותב ההודעה. הוא שאל אותי אם יש לי מצלמה, ולקח לי זמן להבין מה הוא רוצה. ממש נגעלתי.

magy

New member
אם הגבת, אני מצטרפת...

דעתי די שלילית בנושא..... למרות שזה חוסך הפתעות. אין לי מצלמה.....ולא רוצה מצלמה...... אני מתרשמת מכתיבה.....שיחה, ואחר כך..........אללללה אכבאר......

דעתי האישית היא

שאין לקבוע טוב או לא טוב אנשים מבוגרים עושים כטוב בעיניהם הם מבוגרים וההחלטה והבחירה היא שלהם אם ילדים מתעסקים עם מצלמה ואם יש מישהו בצד השני שהוא לא ממש ישר אז זו בעיה אבל מבוגרים? שיהיו בריאים מה אכפת לי? אישית לי יש מצלמה מזה זמן לא מחוברת, בגלל איזו בעיה טכנית שנתנת לפתרון נהנית מאד לשוחח עם חברים ולראות להם את הפרצוף. לא מחוברת גם לקול אלא רק איי סי עם חלון פתוח למצלמה נעים לראות את הצד השני צוחק במקום לראות את ה-חחחחח המצחיק על המסך ויש לי חברה משפחה במבנה מעניין האב לא גר איתם אבל כל יום יש קשר בין המשפחה בעזרת המצלמה אז לכל דבר יש כמה פנים איך לא? ואחותי גרה בצד השני של כדור הארץ אם לה היתה מצלמה הייתי מאד שמחה הייתי חוזרת לחבר את שלי

אפי לוג

New member
רק שישים אחוז?

מפתיע. הייתי בטוחה שהרבה יותר. לפחות דבר טוב אחד יוצא מזה, לא נדבקים, בדרך הזו, במחלות... וברצינות, תעשיות שלמות בעולם מגלגלות ים של כספים בנושא סקס, אז כנראה שזה רק טוב...

mirig7

New member
לא למצלמה../images/Emo96.gif

תשאירו קצת מקום לדמיון קצת פרפרים בבטן, איזה תענוג זה , יום שלם מרחפים עם פנטזיות אולי זה האביר על הסוס הלבן, או הנסיכה הקסומה לבחירתכם החופשית. אז הלך כוס קפה ועוגה , או הפתעה מצאנו את בחיר/ת לבנו

מצלמות כן... לא בשידור חי.

אני חולה על צילום, וידאו וסטילס.. אבל במדיה הוירטואלית אני לא אוהב את המצלמה מול המסך. יש לזה בעיקר חסרונות של מהירות. לא מתפשר על איכות וידאו. ורק 10 אחוז יש להם אינטרנט מהיר אז חבל"ז. חוץ מזה שזה הורס לי את כל התיאוריה שבה סוף סוף יש צ´אנס להתאהב באינטלקט, אח"כ באנושיות, ובסוף מסתכלים על תמונות ומתקשרים בטלפון. אח"כ נפגשים.

תאוריות

התאוריה של עמית מתאימה לי- גם אני מאמינה בהכרות באינטרנט שמבוססת על שיחות שתחילתן הכרות עם ה"בפנוכו" של הבן אדם ואח"כ החיצוניות (לא שיש לי בעיה עם זה אבל זה נראה לי יותר חשוב)- צ´אט מצולם לצורך הכרות מתאים לאלה שהצגתם העצמית מתבססת על חיצוניות מרשימה ותוכן דל. זה מזכיר לי משום מה בדיחה ששמעתי פעם: מרילין מונרו פונה לאלברט איינשטיין בהצעה: "בוא נעשה ילד משותף שהיה יפה כמוני וחכם כמוך". עונה לה הנ"ל: "מה יהיה אם יהיה חכם כמוך ויפה כמוני?"

דניאלה1311

Active member
מנהל
הבן אדם מקסים אבל החיצוניות לא משהו מה עושים אז? בצ´אט התברר שאנחנו תאומי נפש, הכל היה נפלא, ממש התאהבנו ואז באה הפגישה ושומו שמיים איזו אכזבה, ורובנו ואני נזהרת מלעשות הכללות, כן מתרשמים בשניה הראשונה לחיוב או שלילה, אז כל ההכרות המעמיקה, הנפש התאומה, הכל הולך פארש. אז אני לא בעד מצלמה או נגד (אין לי) אבל אולי לחסוך את כאבי הלב, הפרפורים וכל השאר? או שזה חלק מהמשחק. אין לי תשובות.

היופי בעיני המסתכל

ואם את "מתאהבת" בבן אדם דרך השיחות וההכרות הוירטואלית- את תראי אותו יפה גם בפגישה פנים אל פנים.

דניאלה1311

Active member
מנהל
לצערי זה לא כך העטיפה כן קובעת (בניגוד לגדל) ועם כל הצער ועם כל הנסיון לפעמים העטיפה פשוט לא העטיפה הנכונה ואין מה לעשות וזה נכון לגבי שני הצדדים.

אני מאמינה

שאם המראה החיצוני הוא מה שמכריע בסופו של דבר- אז זה לא היה "מי יודע מה" מלכתחילה אבל באמת מדובר בנקודת המבט שלי ואני לא יכולה לשים עצמי במקום מישהו אחר- לא לחשוב כמו מישהו אחר, להרגיש או להגיב וכל אחד- דעתו וכבודו במקומם מונחים

טוסקה

New member
לא תמיד זה עניין של יופי חיצוני

גם אם "מתאהבים" וירטואלית - כשנפגשים פנים אל פנים קיים עניין הקליק הפיזי, ולא תמיד הוא קשור ליופי, אלא לכימיה שנוצרת. ומאוד ייתכן שפיזית לא יהיה קליק... איך היו אומרים בתכנית המיתולוגית ברדיו "מחפשים את המטמון" - מיידע אישי

B T1

New member
דילמה למצלמת היכרויות.

אנשים בוגרים צריכים להחלית לבד על סדר העדיפויות שלהם, מה חשוב יותר? נפש תואמת ומבינה או חיצוניות מרשימה. אם שניהם קרובים לאופטימום לטעמכם. זכיתם בפיס! מבחינתי, פנימיות מענינת מחפה היטב על חיצוניות משעממת, אך לא להיפך.

מילא, משעממת, אבל לפעמים דוחה

ועל זה מאד קשה להתגבר, והיו מקרים כאלה. לעומת זאת, בימי טרום אינטרנט, כשהייתי בצבא וטלפרינטר היה אמצעי תקשורת, עבדתי בתחנה מול תחנת חיל הים בה היו מוצבים רק חיילים. במשמרות לילה ארוכות היינו מתכתבות אתם ישירות (גם הם וגם אנחנו הדפסנו אז במהירות גבוהה מאד), וכך צמח לי רומן חמוד, קצר.

מילא, משעממת, אבל לפעמים דוחה

ועל זה מאד קשה להתגבר, והיו מקרים כאלה. לעומת זאת, בימי טרום אינטרנט, כשהייתי בצבא וטלפרינטר היה אמצעי תקשורת, עבדתי בתחנה מול תחנת חיל הים בה היו מוצבים רק חיילים. במשמרות לילה ארוכות היינו מתכתבות אתם ישירות (גם הם וגם אנחנו הדפסנו אז במהירות גבוהה מאד), וכך צמח לי רומן חמוד, קצר.

כנראה שיש מקרים שצריך להסתפק

ב"רומן" הוירטואלי- בכל מקרה זה לא הפסד כי רכשת לך ידיד(ה)וזה תמיד רווח וזה לא סותר הכרויות נוספות שמהן אולי "יצא משהו" (כמו שאומרת אמי הפולניה)

דניאלה1311

Active member
מנהל
רומן וירטואלי זה כיף, מנסיון, ממש כיף, אבל לפעמים לא מתאפקים והולכים לבדוק את "הסחרה" ואי לי ואבוי לי אז מה הפתרון כן להפגש או לא?

למעלה