צ´אט מאורגן

adidas^

New member
צ´אט מאורגן

עבר זמן מה מאז שאירגנו צ´אט אז מה דעתכם על היום ב.... 22:00? ד"א- מבקשת בזאת אישור רשמי לקראת נסיעתי לאילת (לפסטיבל הג´אז!!) לשלושה ימים! מישהו רוצה משהו בלי מע"מ?

leeloo

New member
שעה מעולה

בדיוק מתי ש"בנות גילמור", הפרק האחרון לעונה, מסתיים. אבל לצ´אט החדש! לא לישן!

יש אישור לנסוע לחופשה

רק בבקשה קחי איתך תיק נוסף על מנת להכניס אליו את הפאקטים הרבים שתרכשי עבורי. ולילו, מה קורה עוד חודש?

leeloo

New member
הגיע הזמן שאודה באמת...

עוד חודש (ושבוע..) אני מצטרפת לשורותיו הבלתי נדלות של צבא ההגנה לישראל. כן מה-1.10.02 אני חיילת.. להגיד על עצמי חיילת.. פאקינג ווירד.. אוי אוי, אין יותר לצאת כל יום, אין אוכל טוב, אין מיטה נוחה, אין גיוון בבגדים, אין חופש להחלטות עצמאיות, אין תעודת זהות כחולה (לא אוהבת ירוק..), אין שעות שינה נורמליות, אין 12 שעות שינה, אין ישיבה במהלך הצהריים בשמש ולהשתזף, ובקיצור - אין חיים! האאאאא! עוד חודש.. עוד חודש.. (ושבוע..)

adidas^

New member
22:00- צ´אט- צ´אט- 22:00

קדימה - כולם לצ´אט!!!!!!!!

Dor K

New member
נו, תבואו

אדידס ולילו חוקרות את בנות גילמור, ואין לי רבע מושג על מה הן מדברות!!!!!!!! HELPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!

מיטללל

New member
הפסדתי את הפרק ../images/Emo10.gif

הוא היה האחרון לעונה!? מה היה? מצטערת על ה- OFF. :)

בפעם הבאה

אולי כדאי לא להודיע בראש חוצות שאנחנו פה אלא שנקבע קוד כניסה חשאי: נגיד - כולם לבוא היום בשעה 22:00 לישיבת הקבינט המצומצם", או "היום ב22:00 מתחילה המשימה בגיברלטר". בקיצור, לשמור על פרופיל נמוך.

אושר מ

New member
אכן היה צ´אט סיוט. ובאשר לפרק

כריסטופר ולורליי שכבו ורצו לחזור אבל אז שרי התקשרה לכריסטופר ואמרה שהיא בהריון. אז הוא עזב את לור והלך לשרי שוב. ורורי נישקה את גס (יש יש יש. עכשיו רק שהיא ודין יפרדו כבר!)

מיטללל

New member
אוף

עכשיו אני צריכה לחפש מישהו שהקליט. אז אולי תתחברו עכשיו, מבטיחה שלא יהיה סיוט. לפחות ננסה. או בלשון אפי..."כולם לבוא היום בשעה 24:00 לישיבת הקבינט המצומצם...". אם יש לכם כוח.. ב-24 אני אחלוף שם.

האם מדובר בחבר חדש ומרענן?

הכיצד הסתנן מבלי שנשים לב? האם כבר ניתן לו אייקון או שמא איבדנו את מומנטום 72 השעות בהן ההודעה קופצת?

למעלה