צ´או צ´סקו היה זבל של בן אדם. זיוי [ככה מנהלים כאן ריבים כשאני איננה?]
ז זיוי בת New member 3/6/02 #1 צ´או צ´סקו היה זבל של בן אדם. זיוי [ככה מנהלים כאן ריבים כשאני איננה?]
א א י ל ה New member 3/6/02 #2 ארי נמל זה אריה עם פרצוף של נמלה, או נמלה עם פרצוף של אריה? א י ל פ י ל
ז זיוי בת New member 3/6/02 #3 אין לי מושג. אבל לי יש גבר בכל נמל. זה אומר שאני ארית? זיוי [תה ואורז יש בסין, ברומניה גם זה אין]
L lamalo New member 3/6/02 #5 הידעת? שטחה של רומניה הוא 237,500 קמ"ר ואוכלוסייתה מונה 23 מליון איש אישה וזיוי בת.
א אפי לוג New member 3/6/02 #7 הידעת? שהיה כאן שקט עד שהגעת? הידעת, שהעם דורש שקט? ואלה היו שישים שניות על בעיות השבת הפליטים. מה שלומך?
הידעת? שהיה כאן שקט עד שהגעת? הידעת, שהעם דורש שקט? ואלה היו שישים שניות על בעיות השבת הפליטים. מה שלומך?
ז זיוי בת New member 3/6/02 #10 בול גריה היא למתחילים. רומניה היא הדבר האמיתי. זיוי [100 אלף לאי רומניות זה לא כסף. הידעתם?]
מ מאיר רמז דק New member 3/6/02 #14 בול יביה. זה המקום בשבילי. בלי בול שיט, בלי בול דוגים ובלי בולי (איפה א.ב כשצריכים אותו)
T talik New member 3/6/02 #15 בול בול בול בול בול לה לה לה לה לה לה לה לה ללה לה לה לה לה. וכל מי ששמע אמר אחח... אחח... איה...!