פRדR אני צריך עזרה

barakhalla

New member
פRדR אני צריך עזרה

בתור "מומחה" בעל שם ורזומה פה בפרסום תמונות... איפה אני יכול להשיג תמונות של דגמים ישנים כגון GSX400S DR250S

אשמח לעזור...

ותודה על המחמאה- אבל מומחה אני לא!
מה בדיוק אתה מחפש ולצורך מה?? הקלדה של שמות הדגמים בכל מנוע חיפוש יניבו לך את התמונות המבוקשות, השאלה מה בדיוק אתה צריך. אתר ספציפי שעוסק בדגמים ישנים אני אישית לא מכיר- אבל אפשר למצוא משהו ואני בטוח שיש משהו בפורום שבטח יש לו כזה דבר. ניסיתי לחפש לך עכשיו משהו- אבל המחשב עושה לי קצת בעיות... בכל אופן- אני הולך לישון ואתעורר בצהריים, ברגע שאוכל אתפנה למחשב, תגיד מה בדיוק אתה צריך ( אם זה רק תמונות אז אין בעיה...) ואשתדל לעוזר כמה שאוכל. אייל

MikeE

New member
מחיפושי הרבים ברשת...

תראו מה מצאתי איך הפכו את אחד האופנועים היפים ביותר לאחד המכוערים ביותר ?

barakhalla

New member
תודה רבה לשניכם...

ישנם המון דגמי 400 לסוזוקי אבל אני מחפש את GSX400S ו DR250S נ.ב אתם יודעים שיש GSX400R ??

barakhalla

New member
וואו עכשיו זה מסתבך....

בעיקרון הדגם הוא GSX400S לא ידעתי שגם זה מתחלק לתת קטגוריות אבל אני אשמח אם יש לך תמונה שלו ו/או קישור לנתונים טכניים... ו/או DR250S... תודה.

אז ככה...

לגבי ה-GSX, הייתי משוכנע שאתה מתכוון ל-GSX שמייקי נתו, כיוון שהוא נימצא בארץ ובחו"ל ( עפ"י חיפושי הקצרים) הוא נקרא E. דגם ה- S עליו מדבר העלה את ה-KATANA אותו מייק הזכיר שדומה מאוד מאוד לאחיו הגדול והוא בתמונה. לגבי ה-DR, יש גם תמונה, גם אותו ניתן למצוא בארץ ( ראיתי כמה...), אבל עדיין לא הסברת למה בדיוק התמונות. מקווה שעזרתי- אם לא , תיאלץ לפרט קצת יותר מה אתה צריך. בוקר טוב ( יש עוד משהו שהתעורר עכשיו??
)

barakhalla

New member
הסבר

כידוע לכם בשנת 88 הוספק ייבוא דגם GSX400S לארץ ואת מקומו תפס רב המכר הלוא הוא ה GS500 כמו כן את דגם ה DR250S החליף רב המכר בשנת 91 ה DR350 האהוב... רציתי פשוט ע"י מידע כלשהו (גם ויזואלי) לעמוד על שינויים עיקריים בקוסמטיקה ובמכלולים אחרים שעברו על הדגמים לאחר יותר מעשור... הסיבה היא:רכישת אחד הכלים שיפוצו והסבתו לדגם החדש... (עד כמה שניתן...) כבר אני מוצא הבדלים מאד גדולים: ה GSX קיבל אגזוז 2:1 וה DR עבר משני תופים (במחולות...) לשני בלמי דיסק... על שינויים קוסמטיים ממש אין מה לדבר... הייתם לי לעזר. תודה. (ואני עדיין מחפש GSX400S DR250S משנת 86 במצב נסיעה...)

MikeE

New member
טוב אז ככה

התמונה ששלחתי היא של האופנוע המבוקש בכל מקרה הוא מגיע עם מערכת פלטה 2:1:2 חלקם עברו הסבה ל 2:1 יש מספר כלים בארץ במצב סביר אם תרצה חלקי חילוף (קרבורטורים, גלגלים, CDI, וכו´ וכו´) תפנה אליי.

Great Blue

New member
MikeE (הקרח ?!) -בקשה לי ממך...

אתה מוכן לכתוב כמה מילים (או כל אחד אחר) לגבי אגזוזים ומערכות פליטה ומה אומרים המספרים 2:1:2 ? בתודה מראש Great Blue מהאגודה לקידום האגזוזנים בישראל.

barakhalla

New member
היחס הוא היחס בין מספר ...

הצילינדרים לאגזוזים כלומר 2:1 זה מנוע דו צילינדרי עם אגזוז אחד kapish?

barakhalla

New member
חבר´ה יש לי הצעת מחיר

DR250S 89 יד שניה! 31,000 ק"מ כל החלקים אורגינליים 6,000 ש"ח שווה?

stilgur

New member
במחירון של מוטו לא מופיע שנתון 89

לעומת זאת יש את שנתון 90 ומחירו עומד על 8000 ש"ח, אז אני סתם חושב בקול רם שהמחיר שקיבלת/הציעו לך לא נשמע לי מציאה.... אבל, כדבריך כל החלקים אוריגינל אבל באיזה מצב ? ואם כולם מקוריים אז לאחר תריסר שנים נראה לי שזה די בטוח שחייבים להחליף שם משהו. איך האופנוע נראה ? איך הוא נוסע ? אם בכלל ?מצב שרשרת (אחרי 12 שנה ?)? אני סתם זורק בלי לדעת ונראה לי לא מציאה אייאייאיי, והשיקול העיקרי שלי הוא שאותם חלקים עברו 12 שנה. קח למוסך תבדוק... אבל מבחינת מחיר...

למעלה