פ82

Benkok

New member
פ82 ../images/Emo124.gif

במסגרת השירות המקיף שחברי הפורום מגישים זה לזה, הלכתי היום במיוחד בשבילך למסעדת הV9 שנמצאת בקומה ה37 של מלון הסופיטל בסילום. 3 אנשים, סט מנות פתיחה מכובדות וממלאות (יש להם כמה סטים שנקראים TREE וכשמם כן הם - אתה מקבל "עץ" של 6 או 7 צלחות קטנות עם מנות פתיחה מגוונות), 3 מנות עיקריות (אני הלכתי על בשר עגל אוסטרלי מ-ש-ו-ב-ח אבל התפריט בהחלט מלא בעוד מטעמים בסגנון) וכמובן 2 בקבוקי יין ארגנטינאים (המחירים של היינות מצויינים כי בתוך המסעדה פועלת שלוחה של רשת WINE COLLECTION) סה"כ יצאנו ב6,500 באהט כולל טיפ ואני בהחלט אחזור לשם. האוירה מאוד נעימה, אם כי את האיזור שאנחנו ישבנו בו (איזור עישון מול החלון הצופה לאיזור רמה 4 וצפונה) לא הייתי מגדיר כרומנטי במיוחד. במהלך השעתיים שהיינו שם התחלפה המוזיקה בין פסנתרן שמנגן גרסאות כיסוי חביבות לבלדות קלאסיות לבין די.ג'יי שמתקלט באיזור הבר. לסיכום - מומלץ ביותר!

פ82

New member
תודה רבה על ההשקעה :)

כבר החלטתי ללכת על ה CELADON אבל V9 נשמעת כרעיון מצויין לארוחה קבוצתית :)

Sanook

New member
V9

אני מסכים עם בנקוק V9 מקום מעולה ודווקא מאוד מתאים לזוג כל עוד באים בשעה מוקדמת או ביום בלי מסיבה או בולנטיין.נוף מדהים וכדאי להזמין את מקום הישיבה הרצוי מראש ואווירה מאוד רומנטית בולנטיין מנסיון, לגבי רמת האוכל אני לא יודע איך זה היום כי הם שינו מאז שהייתי אבל לדעתי ולדעת בנקוק הוא טוב מאוד, CELLADON לא מציע את האווירה המודרנית של V9 אולי קצת שקט מדיי אבל עוד הפעם תלוי מה מחפשים.V9 יש מוזיקה מעולה.פשוט תלך לשניהם בהזדמנות שונה אבל תבדוק באיזה מהם יש משה ו יותר מענין בולנטיין זאת דעתי...תהנו

Sanook

New member
NO HAND??????

ראתי את המסעדה ברמה 4?ושמעתי עלייה אבל לא ממקור ראשון ולא במדוייק,אם מישהו יכול לפרט קצת יותר על המקום, האם זה מה שאני חושב?מה התפריט?מחירים?מה קורה שם בדיוק וכל פרט אחר שיכול להיות מעניין והאם מומלץ ללכת לשם עם אורחים ו או לקוחות?תודה...אם לא אני מניח שאני פשוט אצטרך לנסות בעצמי...

aviron

New member
מלכוד 22 , קראת ?

זוכר את "האיש בגבס" ? זה שמגובס כולו ויש לו אינפוזייה וקטטר - רק שבמקרה הזה מדובר בפעולת סירקולצייה ? זוכר ? הנוזל מהקטטר היישר חזרה לגוף באמצעות האינפוזייה ? no hand על אותו עקרון. אתה לא צריך להשתמש בידך ע"מ לאכול. מישהי מאכילה אותך. אתה גם לא צריך להשתמשבשירותים להוצאת הנוזלים. מישהי שואבת ממך. וזה לא מוחי הקודח המציא את זה, גם לא ג'וזף הלר. להגיע עם אורחים ? רק אם נמאס לך מהם ואתה מעוניין שייברחו ממך. לקוחות ? רק באם עיסוקך במיחזור חומרים. ובכלל לא התבדחתי - הכל נכון. וזה עסק יקר מאד - קהל מטרת הסטייה : יפני.

למעלה