`` פ ר י ק `` חח

מבואסת

New member
`` פ ר י ק `` חח

אנשים! ערב טוב , אני חייבת לספר לכם משהו שהיה שלי היום.. ומאוד מעצבן אותי! הלכתי ברחוב עם חולצה של פינק פלויד היתי עם עוד שתי חברות האחת נקראת על פי החברה ``פריקית`` והשניה זכתה להיות ``נורמלית``.. גם אותי מכנים ``פריקית``. באו שתי בנות בערך בגילנו והעירו לי על החולצה ולחברה ה ``פריקית`` שלי על הנעליים והשרשרת.. אנחנו די רגילות ל``פריקיות מתלהבות`` לשמוע את זה מפרחה מפגרת זה לא הדבר שאני הכי אוהבת שתינו קמנו והלכו שם קצת צעקות .. (הרבה) והן צעקו שם והריב שלנו נמשך..הרבה זמן קללות ובלאגן אחד גדול! בסוף החברה שלי ``הפריקית`` דחפה אחת מהן ואז השניה התערבה ודחפה את החברה שלי, נראה לי שבאותו זמן התעוררתי והבנתי שאני והחברה שלי ממש אבל ממש נסחפות אחרי הבנות הפרדתי בין ה``פרחה`` חברה שלי ואמרתילה שנלך חברה שלי הסתכלה עלי במבט כזה: למה רק עכשיו העינינים התחממו עוד שניה נפוצץ אותן ... אבל לא, הלכנו משם .. ובאמת ממש אבל ממש נמאס לי שאומרים לי פריקית ואני קצת מצטערת שלא נתתי לאחת מהן סטירה..אבל בעצם..לא כי גם כך נסחפנו אחריהן אנשים אני שואלת!! מה זה פריק ? מי שהולך עם שחור? שומע רוק או מטאל ? תגדירו לי פריק/ית.. אולי אני צריכה להשלים עם העובדה שאני כזאת!

TristaniA

New member
אין כזה דבר פריק

אין כזה דבר, פאאאק!! זאת מילה מפגרת של פרחות, או אנשים מתלהבים...

metalgirl

New member
בטח שיש דבר כזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש טונה של פריקים ואם הם לא פריקים אז מה הם?????????? חוץ מזה לדעתי פריקים הם אנשים של פוזה שמתלהבים וחושבים שיש להם מונופול על הקטע של לאהוב רוק כבד.

TristaniA

New member
לא...

אנשים שאומרים שהם פריקים הם (אוף, מילה מפגרת, אבל אין משהו אחר) וונאבי מפגרים!!!! אוף.. לא משנה כבר... :p

Hell is beige

New member
מהזהלכלהרוחותקשורלמוזיקה?

דיי כבר אינעל ראבאק!!! אנשים באים לפה לדבר על מוסיקה, לא על ``פריקים מתלהבים`` ``אערסיות פרחות`` וסיגריות... קחי את השאלה הזאת לתיכוניסטים... לשם זה שיך לפי התקנון ולפי ההיגיון...

Meddle

New member
בטח שיש קשר...

ואני בטוח שמה שקרה לה קרה לפחות ל90% ממי שנמצא כאן... אפשר להרגיש בבית... :)

the real flea

New member
מה אכפת לך???

אז תהיה עוד הודעה בפורום הזה... חבל שזה ככה אבל היום אנשים ששומעים רוק ומטאל נחשבים למוזרים של החברה מה שאומר שזה בכל זאת קשור איך שהוא למוזיקה. אם ההודעה שלה מפריעה לך אל תגיב וזהו

blink 182

New member
יש דבר כזה!!!

היי!!! למה זה מפריע לך??? למה מה יותר טוב ??? - פרחות??? יש למישהו עוד בדיחה כזאת??? פריקים לשלטון!!!

the real flea

New member
כוס עמק

היום שלושה ילדים עמדו מסביבי וחקרו אותי למה אני הולך עם נעלי צבא וחולצה זרוקה וקראו לי פריק... בקיצור אמרתי להם שיפסיקו אם הכינוי המטומטם הזה והסברתי להם שבאנגלית פריק זה ביטוי גזעני שאומר שאם מישהו שונה מאחרים זה רע. זה מילא לחבר שלי כבר לא קוראים בשם שלו קוראים לו פריקי.. חצי מהם לא יודעים איך קוראים לו בכלל

Teen spirit

New member
מה הקשר?

אני לא מבינה מה הקשר בין מוזיקת רוק...לפריקים? מה האלה שחזרו מהודו עם הלבוש שלהם וכל השאנטי זה לא ``פריקיות``? אז אין שום קשר יש פריקים מסוגים שונים!

למעלה