פ י פ י !!!!!!!!!!!!!

פ י פ י !!!!!!!!!!!!!

פיפי! זאת אני, יערה! הבת של לורי!!! את זוכרצ אותי? הייתי נורא קטנה כשרקדתי אצלך... את זוכרת?

fifi ness

New member
יערה שלי ../images/Emo85.gifאף פעם לא אשכחך../images/Emo70.gif

את הילדה הראשונה שלימדתי בחיי.אני יודעת שאת עדיין ילדה...בת כמה את כבר? מסרי לאמך היקרה את אהבתי,לפני כמה שנים אמא שלך ציירה אותי בזמן השיעור ,הציור תלוי על הקיר בסלון ביתי . ובזמנו כשהייתן קטנות את ואחותך ציירתן לי ציורים ,כתבת גם שיר וסיפור על ורד היקרה ז"ל. באחד הביקורים שלי במצריים הבאתי לך ממצריים בגד מה אתו? אני רוצה לראותך, מתגעגעת מאוד שולחת תמיד ד"שים עם ענבל. האם אתן, את ואמא יודעות כמה אני מתגעגעת? מס הטל' שלי 056-670-880 מחכה לקשר. באהבה גדולה פיפי.

פיפי!

אני כבר בת 12 השנה... החולצה שהבאת לי ממצריים עוד אצלי, אני עדיין מתפאלת מהיופי שלה, אבל היא כבר קטנה (לצערי) והצעיף עוד תקין. אחרי שהלכנו מהסטודיו שלך עברנו, אמא ואני, אני חושבת לפני שנתיים לחוג של ענבל סליקמן... את מכירה אותה, כמו שאמרת. היה לי נורא כיף שם, ומדי פעם הן הזכירו אותך על סדנאות שאת עושה והופעות... אני זוכרת את מה שכתבתי על ורד... מה שלומך? את כבר לא מלמדת בסטודיו של אסתי, נכון? עכשיו אני בהפסקה, אבל אני אחזור לרקוד שנה הבאה. אמא עוד רוקדת אצל ענבל. LOVE YOU... יערה (ואמא מוסרת ד"ש...)

למעלה