פ י נ ת ה ש ב ו ע

Man In The Wall

New member
פ י נ ת ה ש ב ו ע

שירי השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אמן השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: יאללה, חברה, אני אעזוב את הפורום לעת עתה..
שמישהו יקח אחריות על הפינה, אבל לא לתמיד

hitchhiker218

New member
ואוו 3 פינות??../images/Emo2.gif

שתהיי לי בריאה חנג'!
אני חושבת שאולי כדאי שמישהו שאין לו פינה ורוצה יקח אותה, ואם לא תהייה הענות חנג' תבוא ותציל את המצב אז אולוויז

אם את אומרת..

את מסתכלת על זה מנקודת מבט שונה משלי,לא ראיתי את זה ככה. מבחינתי זה לא משנה פינה פחות פינה יותר ככה שמישהו שאין לו פינות מוזמן להשתלט.

hitchhiker218

New member
עוזב למה?!?../images/Emo2.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: Help Help Light Years MFC בכללי: Be Aggressive-Faith No More Everything's Ruined-Faith No More Squeeze Me Macaroni-Mr. Bungle ועוד כל מיני שאני אפרט באלבומים
אלבום השבוע של פרל ג'אם: Yield בכללי: Damnation-Opeth Deadwing-Porcupine Tree Blood Sugar Sex Magik-Red Hot Chili Peppers Angel Dust-Faith No More Led Zeppelin-Led Zeppelin II (זהו...חחחח) אמן השבוע: כל המצויינים למעלה
ספר השבוע: זיכרונותיה של גיישה-ארתור גולדן(אני די תקועה כי אין לי זמן) סרט השבוע: עיר האלוהים... סרט חובה! סדרת השבוע: מופע שנות ה-70, הישרדות(כן כן),הפמליה פרי השבוע: לא אכלתי פירות... ציטוט השבוע: המורה החושני אפריים:"אביה תעברי קדימה!!!" אני:"המורה אני יכולה לקחת את זה כמחמאה??" אני מאוהבת בו!
תמונת השבוע:דיי איזה חתול סוס....
יאללה, חברה, אני אעזוב את הפורום לעת עתה.. שמישהו יקח אחריות על הפינה, אבל לא לתמיד-

everynormal

New member
זנחתי קצת..

שירי השבוע של פרל ג'אם: GO בכללי: טמפל אוף דה דוג- פור וולד וורלד (וואי אני והשיר הזה זה פשוט סיפור אהבה אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו...) אלבום השבוע של פרל ג'אם:אין בכללי:אין אמן השבוע: טמפל ספר השבוע: מכניקה ניוטונית כרך א' (יש לי מבחן ענק בפיזיקה...) סרט השבוע: הסרט שאני חיה בו חחחח סדרת השבוע: נולד לרקוד נראהלי פרי השבוע: קלמנטינה ציטוט השבוע: "שטויות, יש לה ילדים כולם בריאים, זה העיקר בחיים" "אחרי העיקר בא התפל אמא...." תמונת השבוע: אין

nothingman1

New member
כן כן

שירי השבוע של פרל ג'אם: Save you, In my tree, Sometimes בכללי: Edge of sanity- Crimson, Faith no more- Star A.D (שמעתי אותם אתמול, לא זוכר מה היה במהלך השבוע...) אלבום השבוע של פרל ג'אם: Ten בכללי: Edge of sanity- Crimson, שזה בעצם אותו דבר כמו שיר השבוע... מדובר בדיסק שהוא כולו שיר של 40 דקות (לא מחולק לחלקים, שיר אחד), ואדם אחד שמנגן בכל הכלים ושר אמן השבוע: דן סוואנו מהלהקה שהוזכרה לעיל ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: בעוד חצי שעה CSI פרי השבוע: תמרים ציטוט השבוע: חזקוש: "הפרצוף שלי ממש קפוא" אני: "התחת שלי ממש מתעניין" תמונת השבוע: יאללה, חברה, אני אעזוב את הפורום לעת עתה.. שמישהו יקח אחריות על הפינה, אבל לא לתמיד למה, אם אפשר לשאול?

adiinchains

New member
כן, הא..

שירי השבוע של פרל ג'אם: Push Me Pull Me, Indifference בכללי: Pushin Forward Back, Wooden Jesus אלבום השבוע של פרל ג'אם: בכללי: Temple Of The Dog - Temple Of The Dog אמן השבוע: Temple Of The Dog ספר השבוע: סרט השבוע: Juno - סרט קטן וחמוד סדרת השבוע: כמו תמיד - אוז. וגם הישרדות, שבתור מישהי שמכיריה את כל עונות 1-11 בעל פה ממש מצחיק אותי כל אלה שרואים הישרדות בפעם הראשונה.. ודרך אגב נועם שולט
פרי השבוע: ציטוט השבוע: "I Won't be ignored, Dan" תמונת השבוע:

Anuerysm

New member
שלי

שירי השבוע של פרל ג'אם: I Am Mine בכללי: Blind Faith - Can't Find My Way Home, Spirit - Fresh Garbage, Traffic - Dear Mr Fantasy, Television - Marquee Moon אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין בכללי: Blind Faith אמן השבוע: סטיב ווינווד ספר השבוע: כמעין המתגבר סרט השבוע: L.A. Confidential, Matchpoint, Blood Simple סדרת השבוע: כולם אוהבים את ריימונד פרי השבוע: בננה ציטוט השבוע: היה לי אחד טוב ששכחתי תמונת השבוע: לא יודע

^^

שירי השבוע של פרל ג'אם: Push me pull me? XD בכללי: Down in a hole- אליס אין צ'יינס אלבום השבוע של פרל ג'אם: נמנמ, Vs. בכללי: Dirt
אמן השבוע: אליס, כמובן ספר השבוע: נע סרט השבוע: נע סדרת השבוע: נע פרי השבוע: WTF? XD איזו שאלה הזויה.. אממ. תפוח ציטוט השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: אין כוח נו

למעלה