אילנהחלפ1111
New member
פ ח ד....מהו../images/Emo35.gif...
לכל אדם יש פחדים, המלווים אותו לאורך חייו הפחדים משתקים, תוקעים, ומכסים את חיינו באמה מהו פחד
.. פחד הוא קיים מהבלתי נודע או מאמונה=מחשבה שהפנמנו האם ניתן לשלוט על פחד
כמובן דוגמא: ג'ויקים - ישנם אנשים משאוד מפחדים מג'וקים ואם אני חושבת על ג'וקים אינני רואה בהם משהו שמזיק, פוגע, מגעיל לומר אינו נושא נוזל או ריח, יש אפילו עמים שאוכלים אותו אז אם כן למה אנחנו פוחדים: מאחר ומאז ילדותינו כשסביבנו ראו ג'וקים ראינו שהגיבו בהתכווצות, רתיעה, ואף אמרו שהם פוחדים מהם ואנחנו שמענו, הקשבנו, והפנמנו והפכנו זאת לאמונה שלנו שג'וק=מפחיד כדי להצליח להצליח לשלוט על פחדים (איש איש ופחדיו) עליו לעבור תהליך שליטה עצמית מול הפחד תוך כדי מציאת ההגיון כלומר עלינו לפרק את הפחד לשאלות ולמצוא תשובות הגיוניות עבורנו כדי לשחרר את הפחד ולהכניס הגיון במקומו שיעור: קחו נושא לדוגמא את אחד הפחדים שלכם במחשבה או ציינו על דף ועברו על השאלות הבאות... 1. ממ אני פחד
2. ממתי אני פוחד
(שחזרו את האירוע) 3. למה פחדתי, ומה גורם לי לפחוד? 4. האם באמת זה מפחיד אותי? 5. נסו לעלות את ההגיון מול הפחד, ומחשבות שיפרקו את הפחד שלכם נכון הפחד לא יעלם בין רגע, אנו אמורים לעבוד עליו כל פעם עד לפרוקו ושחרורו נסו וראו שניתן לשלוט על פחדים... לא פעם ראינו אנשים לידינו שהגיבו אחרת והגדרנו אותם אדישים הם לא, הם פשוט יצרו בתוכם מנגנון הגנה - שליטה בפחדים בהצלחה
אשמח אם תשתפו מה גורם לכם לפחד, ממתי, ואם לאחר מחשבה באמת זה מפחיד?
לכל אדם יש פחדים, המלווים אותו לאורך חייו הפחדים משתקים, תוקעים, ומכסים את חיינו באמה מהו פחד