~פ ג י ש ה נ ד י ר ה~

~פ ג י ש ה נ ד י ר ה~

מה דעתכם לקבוע פגישה עם בחורה ביום רביעי בבוקר? (שימו לב ללוח השנה) נשמע לכם טיפשי? נכון! אתם צודקים, זה לא הזמן המתאים. ובכן, מה דעתכם לערוך פגישה ביום שבת? לא נשמע לכם טיפשי? תתפלאו, שמועה התגלגלה לאוזניי כי הבחור יצא השבת בצהריים לפגישה עם בחורה בביתה של דודתה בירושלים. כזכור, בסופשבוע ביקשה שדכנית מבחור לצאת לפגישה שניה עם בחורה בשבת מיד אחרי הסעודה, הבחור לא היסס והסכים למלא את בקשת השדכנית וקבעה אותו להפגיש עם בחורה בשבת בצהריים בביתה של דודתה, מה אתם אומרים? הפגישה לא מעייפת אותם? [כלומר, הפגישה לא מפהקת אותם?] כי הם ממילא הורסים את כל שינת צהריים.. הייתם מסכימים לצאת לפגישות בשעות של שבתות? מצדי-> באופן חד משמעי, לא!!!

מעניין יותר.

מאשר לשבת בלובי של פלאז'ה כזה או אחר, עם עוד מישהו מהמחזור שלך ביסודי.

בלyדית

New member
בחיים לא!

זה הדבר הכי דבילי ששמעתי בחיי, הבחור שיסכים עוד מילא אבל הבחורה? לא הגיוני. איך אפשר בלי להתאפר, להסתרק וכו`. מזל שלא קבעו פגישה על כוס חמין.

אני גם אוהבת פגישות לא קונבנציונליות

ודי זורמת עם "הפתעות", אבל לא הייתי מסכימה לפגישה בשבת בעיקר בגלל כל הקשקושים הקלאסיים של נשים, שבהם (גם) אני חוטאת, כגון: איפור, לבוש, מקלחת לפני וכו'. בקיצור - בשבת? לא איתי. שבוע טוב, חבר'ה.

חוטאת בלבוש?? איך זה עובד?

יש מלבושים שאסור לך ללבוש בשבת? פעם ראשונה שאני שומע על זה.. אגב, איפור: תהי עירנית כל הלילה כדי שלא תקלקלי איפור, לבוש: תלבשי כמו שאת לובשת בכל שבתות\אירועים, מקלחת: קפצי למקלחת במים צוננים. אני צוחק?! בוודאי!! כי אני לא יוצא לשום פגישה בשבתות. [שבוע טוב לך ולכל חברי הפורום]

אוף, נודניק.

אבל אם כבר שאלת (וגרמת לי להגיב) אני אעשה את זה בשלמות - אני לא מתכוונת לישון פחות נח בגלל איפור שצריך להישאר עד שבת בצהריים, ואני לא מתכוונת לסבול בשביל אף אחד - ריד מיי ליפס - אף אחד! לעניין הלבוש - החטא הכי גדול שלי בשבת - שאני שונאת בגדי שבת. אני אוהבת לבוש פשוט, יומיומי. לא אוהבת מחויט, מגונדר או לא נח. ואין יותר נח מחצאית נוחה, חולצה נעימה ויאללה, לפגישה! שבוע טוב גם לך. השבוע תרביץ אותה עם מצב רוח טוב, כן?

kiss 18

New member
טוב שא"א לזרוק עגבניות דרך המסך.... נישמע ממך

שלא היית עושה הכל כדי להתחתן שוב, אני טועה?

kiss 18

New member
לפני שתכתבי לי אוף נודניקית (הקדמתי אותך אה?)

עזבי אל תעני...

../images/Emo41.gifעדיין דוסית, ברשותך: עוד שאלות נוספות-->>

בעצם, אין לי עוד שאלות, סיימת עם נודניק.
אגב, מה עם הבחור ההוא? [חברים, הסירו נא סקרנות מליבכם]

אתה יכול לשאול. תמיד.

אתה כבר יודע שאני בסדר (רוב הזמן), רק שעם תינוקים בגיל ההתבגרות קצת קשה לי להיות סבלנית. (זה לא מכוון אליך...) הבחור ההוא כנראה עוד מחכה. אבל בשביל זה יש מסרים. חשוף פה מידי.

kiss 18

New member
באמת נישמע דבילי...../images/Emo2.gif מעניין שהבחורה הסכימה.

למעלה