פ‏X‏ק3!ת??

פ‏X‏ק3!ת??

‏w‏‏X‏&!!םם &כ!&ם ‏X‏ז ‏X‏*פה 2ד*!ק הפ‏X‏ק3!ת ‏X‏ה?? ח‏N‏!ד!ת ‏w‏&* ‏X‏נ* פ‏X‏ק3ה ג‏X‏ה =] כ* פ‏X‏ק3ה ז! &‏X‏ ‏N‏*&ה ג0ה =] פ7*ק*!ת ‏w‏&* &כ! ת*חנק! ‏N‏ה ‏X‏תן ח!‏w‏2!ת ‏w‏‏X‏תן??? get a life !!!!! ‏X‏*פה כ& הפ‏X‏ק3!ת 2ד*!!ק??? ‏X‏תן ח‏w‏!ת ת‏N‏3כן פ‏X‏ק3!ת ‏X‏2& ‏X‏תן &‏X‏ 2!‏X‏! &‏y‏*7!* ג' !ת7‏X‏! ‏N‏ה זה פ‏X‏ק3!ת !‏y‏כ‏w‏*! ח‏N‏!ד!ת ‏w‏&** ה&כת* &קנ*!ןן 2הה 2***

dinora12

New member
../images/Emo210.gifילדה..

רק ילדות קטנות רושמות עם כל ה@$@$%&Y%^*DWTR האלו שזה במקום אותיות. הדבר היחידי שהצליחתי לקרוא הוא פXק3!ת ו-get a life. חמודה שלי- פורום ילדים מתחת לגיל 10 נמצא הרחק מפה.

mafins

New member
יואוווווווווווו את מושלמת ../images/Emo99.gif

תלמדי אותי איך להיות פאקצה את כל כך מוכשרת אני שנים מנסה לגדל כרס כדי ללכת עם חולות בטן ושיראו לי את הכרס כמו כל הפאקצות המושלמות!! אבל אני לא מצליחה :( Xל!ה*ם Xת מדה*מה נ.ב: את אוהבת גלידה פיסטוק? אני אוהבת גלידה פיסטוק ואת? אוהבת? או לא? או שכן ?? או שלא? את אוהבת במקרה גלידת פיסטוק?

furfur23

New member
יאללה

מה את חושבת לעצמך????אני פריקית ואל תדברי עלינו ככה שמעתתת???????

יחותכת ורידים שבי בשקטט

היי בנותת כה זו אני מושי מושלמות שליי בכבודי ובעצמיי הפאקצה הכיי לוהטתתת תקשבו יפותת שליי??? אתםםם??? בחיים לא תהיוו כמוני אני מושי מושי מושלמתתתתתת ואתן סתםם חשותתת בעעע לא בייב אני לא אוהבת גלידת פיסטוקקק גאד?!?!?!?!?! לאן הגעתןן???!?!?!? ומותק אני יודעת שאני מושלמתתת

למעלה