פתרונות קסם

ירין 22

New member
פתרונות קסם

שלום וברכה לכל באי הפורום! רציתי לדעת אם משהו שמע או חווה על שיטת טיפול הנקראת "שחזור גלגולים" שבין השאר מנסים להשתמש בה גם לבעלי נטייה מינית הפוכה כאשר מנסים להכניס אדם לסוג של היפנוזה כאשר משחזרים את גילגוליו לפעמים הסיבה לנטייה נמצאת בגלגולים קודמים ברגע שהאדם רואה את הסיבה לכך הוא לפעמים משתחרר מהבעיה.אין מדובר שהאדם יוצא סטריט אבל הדבר נותן לו נקודת פתיחה חדשה. יש לציין שאין אני מאמין בפתרונות קסם בטח לא בנטיות כאלה אבל בכז שמעתי מקומות שמטפלים כך ובחלק מהמקרים הצליחה כך אומרים... ומענין אותי אם משהו חווה דבר כזה...מכל מלמדי השכלתי. בברכת טוב...

SimsY

New member
אגב אני נזכר שניסיתי את זה

הסתבר לי שהייתי בגלגול הקודם אנה קארין סטורם שזכתה מקום אחרון בארוויזיון 74' ולאחר מכן ניסתה שוב באירוויזיון 76' ושוב הגיעה מקום אחרון. כנראה בגלל התסכול של פעמיים מקום אחרון באירוויזיון כל זה קורה...

dkey

New member
אתה ויודי הורסים אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

באנגלית אומרים את זה לא רע: If it is too good to be true... it probably is. או בלשון הלבנט, אם זה נשמע יותר מידי טוב בכדי להיות אמת אז כנראה שזה המצב (קרי זה שקר). המשפט טוב בכל מקום בו יש פיתוי..

SimsY

New member
בייקית זה נשמע יותר טוב

בפולנית זה נשמע אותו הדבר....

ירין 22

New member
המשך" פתרונות קסם"

שלום וברכה בשנית!! כתבתי לפני כמה הודעות הודעה בשם "פתרונות קסם"- בה מדבור על שיטת טיפול קבלית "שחזור גלגולים" שאותה מלמדים דרך אגב ויש לה בסיס במחקר ולצערי לא היתה התיחסות אמיתית של משהו שאולי שמע עליה או חווה אותה. חבל כי שמעתי שיש מי שמטפל בשיטה הזאת ומענין שאין איש שמע עליה.דווקא עולם הסוד אולי צריך לענין יותר את מי שנמצא בפורום הזה מאחר ומדובר באנשים דתיים ומאמינים (כך אני מקווה ) ואם כך צריך לשאול את עצמו מדוע ולמה הקב"ה הביא אותי לעולם הזה עם הנטייה הזאת. כשאנו מתקרבים לל"ג בעומר שמשסמל יותר מכל את עולם הנסתר והסוד בתוך עולם המדורה כאשר הלהבה מסמלת אולי את הדבר הגשמי אבל הרוחני ביותר בעולמנו, מה התיקון שלי בעולם מה משמעותה של הנטייה? אין לי את התשובות שלא יחשוב מאן דהוא שיש לי ידע עמוק בענין אבל כן שאיפה אולי למצוא מעט מן האור חשוב לדעתי להרהר בענין...

יודיX3

New member
אשמח לשמוע את "הבסיס למחקר"

שדברת עליו. שם מאמר, כותבו וכתב העת שפורסם- ובהחלט אעיין בו ממחשב האוניברסיטה. שנית- ההודעה שלך לא כ"כ תמימה כפי שאתה מנסה לכתוב אותה. אנא ממך- פעם הבאה שתרצה להביע עמדה- היא לא חייבת ללכת סחור סחור.

SimsY

New member
קיבלת אמיתית ועניינית

נו אני הייתי בגלגול הקודם אנה קארין סטורם ובגלל הנרבים שהיא קיבלה אחרי שהיא זכתה פעמיים מקום אחרון בארוויזיון גם ב-74 וגם ב-76 למרות שהיא נורא השתדלה ב-76 היא מתה רק שהעצבים הענקים שהיא חטפה גרמו לה לנזק במערכת הגלגולים וכך הסתבר שהיא התגלגלה להיות גבר בגלגול הבא אבל הנטייה המינית לא השתנתה ונשארה אותו הדבר בגלל הנזק הזה. אז ככה שאני באופן אישי יודע למה. ואתה ?

SimsY

New member
סתכל איזה השקעה - לא חאראם ?

כל זה רק בשביל לקבל 3 נקודות מהולנד ו-4 נקודות מפורטוגל ...

למעלה