שלום לחברי הפורום. הופנתי על ידי חבר לפתרון פלא לכאורה,להרבה צרות. אבקש את חוות דעתכם הבלתי משוחדת,וכשאציג הפיתרון תבינו למה -בלתי משוחדת. urine therapy כנסו לגוגל ותקבלו שפע אתרים בנושא. חיב לציין שאין לי ניסיון בנושא וגם אם היה,הייתי מכחיש.
וגם העובדה שרב האוכלוסיה מתאבדת,מרצון, בעזרת תרופות קונבנציונאליות,זה גם פלא. אבל למעשה שאלתי,מה דעתכם על הטיפול המוזר,שאליו הפנתי,שעל פניו נראה שעובד.
פעם כתבתי על זה את המעט שהצלחתי למצוא בנושא. באופן כללי מדובר בתחום שלא נחקר ולא נבדק, יחסית לשיטות אחרות שיש בהן הרבה יותר נסיון. לכן קצת קשה לחוות עליו דעה. לי קשה להתחבר לרעיון של לשתות הפרשות של הגוף, אם הוא הפריש אותן אז הוא לא זקוק להן. הבנתי שיש אי הסכמה בנושא הרעילות, שכן חסידי השיטה טוענים שאין בשתן חיידקים ודברים שעלולים לגרום למחלות. אני מכירה אדם אחד ששתה שתן ודיווח שזה עשה לו טוב, והוא גם מרח אותו על העור כשהיו לו בעיות בעור וזה עזר לו. מה דעתך על זה?
באיזופתיה לוקחים את האנרגיה שלך ומכניסים אותה לתוך בקבוקון. ואם האנרגיה שלנו אכן מרפאת אותנו למה לא לקחת ישר מהמקור??? לפני שנים, עוד הרבה לפני שלמדתי רפואה הוליסטית, הכלב שלי ביום גשום אחד, הבהיל את השכנה הקווקזית הקטנה שלי, ילדה בת 4. היא רצה הביתה בוכיה לאחר כמה דקות הגיעה האם כשכוס מים בידה. ביקשה שאטבול את רגלו של הכלב במים, כך שהיא תוכל לתת לילדה לשתות אותם. זה נראה לי מה זה מוזר ופרימיטיווי שהילדה צריכה היתה לשתות כוס מלאה בחיידקים ובבוץ. היום אני מבינה שזו מן איזופתיה שכזאת... למרות שזה עדיין נראה לי מה זה מוזר. גם שתיית השתן, גם שתיית מיים עם כל הלכלוך של כף רגלו של הכלב...