פתרון מושלם!

Lance_Armstrong

New member
פתרון מושלם!

מי לא חיפש תוכניות אימונים? כל אחד בעולם הזה מחפש כזה דבר! ובכן, הדבר נמצא! . החברה Polar שמה באתרה תוכניות אימונים לפי נתוני הגולש. שמים גיל, מין וכו`... כמובן שצריך ידע קל באחוזי דפקים (למי שיש שעון דופק בכלל יהיה לו נוח לעשות את האימונים הללו). האימונים הם של ריצה, רכיבה, ועוד המון ספורט אחר... אתם מוזמנים להיכנס לאתר של Polar. איך עושים את הדבר? - נכנסים לאתר של Polar - לוחצים על Go to Polar Personal Trainer (נמצא בעמודה האמצעית מתוך שלושה עמודות) - ממלאים את הפרטים שלכם (2 שלבים) - ווואלה! יש לכם תוכנית אימונים מצויינת!!! אני אישית הולך לעשות אימונים אלו, אבל קודם כל אני צריך שעון... קונה בקרוב עם הכספים של היום הולדת שאגב יש לי בקרוב 4.11 וכמו בכל יום הולדת יש לי מבחן
כל השנים ביום הולדת שלי נופל לי מבחן!
תודה לפאנטומית!
טוב, תהנו לכם.

benny tsabba

New member
אם אתה רוצה מחיר מוזל ../images/Emo62.gif

המאמן שלי מארגן פולרים במחירים טובים, תעשה סקר שוק ולפני שאתה קונה(תתאפק) ותגיד לי דגם ומחיר זול ואני אבדוק אצלו ואם תרצה אז רק תגיד בבקשה. בני

assafus

New member
קנייה טובה

קניתי השבוע שעון פולר המחירים בחנויות הגדולות הם די דומים (השוויתי ב מגה ספורט ובספורט ורטהיים) יכול להיות שתמצא יותר בזול במקומות אחרים. אני ממליץ לקנות באילת - המחירים שם הם בלי מע"ם ככה שיש לך הנחה של 17 אחוז ואם אתה תושב אילת (או מכיר מישהו כזה ומביא אותו לחנות) אז נותנים לך במגה ספורט עוד 10 אחוז הנחה ככה שזה יוצא הנחה ניכרת מאוד.

למעלה