פתרון לבעיית גב

פתרון לבעיית גב

חברים שלום רב, לפני כ-10 חודשים עברתי ניתוח כריתת דיסק (L5-S1) בגב התחתון עקב פריצת דיסק. מאז הניתוח ועד היום אני סובל מכאבים בגב התחתון + הקרנה לרגל שמאל. פיזיוטרפיה, NSIAD's והידרותרפיה לא מועילים. MRI שעשיתי לאחרונה הראה שנוצרה רקמה צלקתית העוטפת את מוצא שרוול שורש העצב. כיום אני עומד בפני האפשרות של זריקה אפידורלית (קורטיזון) תחת שיקוף. שאלתי היא, האם יש לרפלקסולוגיה מענה רציני לבעיה שלי כפי שהוצגה לעיל? כמו כן, אני סובל מכאבי כתפיים מזה כ-3 שנים. אם כן, תוך כמה זמן תחול ההטבה המיוחלת במצב, לכמה זמן תימשך, וכמה טיפולים נדרשים לשם כך? כמו כן, אשמח לדעת מה העלות המשוערת של הטיפול הנ"ל. אציין שאני בן 29 בריא בדר"כ (למעט חוסר כדוריות דם לבנות), מקפיד מאוד על תזונה נכונה ופעילות במסגרת המגבלות. אשמח מאוד לשמוע דעות ותגובות. תודה מראש. נ.ב - שתהיה שנה של בריאות :)

בועז ידידי

בועז היקר! ראשית מאחל לך המון בריאות. ברפלקסולוגיה במצבך ניתן לעזור למצב אך לצערי לא לרפא - כי הפגיעה הפיזית כבר קיימת לצערנו. ניתן על ידי טיפולים רצופים לתמוך ולהקל על הכאבים אולי במקום הזריקות. לגבי הכתפיים בהחלט ניתן להסיר את כל העומס הטמון שם בסידרה של מספר טיפולים. אם אתה מאזור חיפה אשמח מאד לעזור לך ובעלויות נמוכות. לי חשוב לעזור ולתמוך במצבך או של מטופלים אחרים שלי. אתה יכול להתקשר אלי לצורך שיחה והתייעצות. עצה קטנה - אל תעמיס על עצמך את כל העולם ! חג שמח והמון בריאות

ממש לא מסכים איתך שמואל

ראשית רפלקסולוגיה פותרת תהליכים של שנים כמו בעיות בשלד בעיות בנשימה וכו ... האם באמת נראה לך שאתה מטפל רק בכאבים לפי איך שאתה מגדיר את זה . !??! נשמע מוזר טיפה . אתה לא חושב ? רפלקסולוגיה בהחלט יכולה לעזור גם במצב של פגיעה פיזית כי אם לא למה קיימת השיטה הזאת . הרי רוב האנשים יבאו אליך חולים לא בראים . להגיד טיפול מונע וכו . בעיני זה בולשיט . הנה עוד דוגמא צלם את כפות הרגלים במי שאתה מטפל בו בתחילת הטיפול . ואז צלם אחרי 5 טיפולים תראה שהרגל משתנה גם . לכן מה שאתה אומר לי לא נראה לי הגיוני . שיהיה לך אחלה יום

avorly

New member
ברוך הבא באור ../images/Emo82.gifנו

כל בעיה פיזית בעיני שורה במשהו כלשהו לנפש. למרות שמייד יקומו אחרים ויגידו "לפעמים פגע הוא רק פגע". ואני מוסיפה ואומרת- אם כן, למה אצל אותו אדם ובאותו זמן
ולשאלתך בעברי סבלתי מפריצת דיסק בגב שתוקנה בשיאצו ויקור סיני ללא ניתוח. לצערי הרפלקסולוגיה לא תטפל לחלוטין במצב, אך תקל בהרבה. אפשר בהחלט לחשוב על שילוב טיפולים שונים ולפחות לנסות. כמובן שרק אצל מטפל/ת מוסמך/ת, ואם אפשר- עדיף עם המלצות.

אורלי וארז...

ראשית, תודה רבה על תגובותיכם. אני גר בהרצליה ואשמח לקבל פרטים של רפלקסולוג/ית מומלצים באיזורי. תודה מראש, בועז.

למעלה