פתרון חלום

mazala59

New member
פתרון חלום

שלום רב, אני אדם שחולם לעיתים מאוד קרובות, לא תמיד אני מוצאת שהחלום מאפיין את מצב רוחי - לעיתים אני מאושרת עד השמיים והחלום סיוט אחד גדול ולעיתים אני חולמת חלום רטוב כולי מאושרת כאשר אני במצב רגיל ביותר. אתחיל בחלום האחרון שלי - אני הולכת בדרכי הביתה, לפתע אני פוגשת חברה טובה מהעבודה בתוך המכונית, היא עוצרת ושואלת ``לאן``? ואני עונה ``הבייתה`` חברתי מציעה לי טרמפ` הבייתה, אני נכנסת למכונית וחברתי לבושה בשמלה לבנה עם כובע גדול גם לבן וכולה זוהרת ויפה. אני שואלת ``לאן את נוסעת`` והיא עונה ``לחתונה`` - החתונה לא שלה - היא נוסעת לחתונה שמישהו אחר מתחתן - בחלום לא מצויין של מי אל בוודאי שגם לא שלה. מכל מקום אנחנו נוסעות ובמהירות עד שמגיעים לקצה דרך כאשר אם מביטים למטה יש תהום גדול מאד, מסביב חושך מוחלט, אפילו הירח לא מאיר, חברתי נעמדת בקצה מסתכלת עלי מחייכת ואומרת ``יורדים`` אני לתומי מאוד נבהלתי אנחנו עומדים ליפול עם המכונית לתהום. והיא מתניעה את המכונית ואנו נוחתים ארצה, המעניין הוא שבזמן הנחיתה מאוד נהניתי ואפילו צחקתי צחוק גדול, אנחנו נוחתים על בוץ, והמכונית קצת שקועה, אך ברגע שנחתנו הגענו למקום מאוד מאוד מואר עם בית יפייפה, שיש לו כניסה מלכותית. ואז התעוררתי. משום מה אין לי הסבר לזה - חכמים יגידו שמישאלתי היא להתחתן-אך אני לא בטוחה , אני רווקה בת 41 אך חיה טוב, מצבי הכלכלי מצויין, אני ניראית טוב ואולי תשכילו אותי. תודה מזלי B-)

למזלי....

היי מזלי,,,,, קודם כל החלום שתיארת הוא פשוט , זורם, וקליל אם תרצי להגדיר את זה כך!! אני חושב וחושב ורק מסקנה אחת עולה לי לראש,,,,, החלום הזה פשוט מאוד פירש לך את האופי שלך,,,,,!!!!!!!! שימי לב : את אישה שמתכננת דברים ופתאום קורה משהו בתיכנון שלך שלוקח אותך למקום אחר לגמרי ממה שתיכננת להגיע אליו (דרכו של עולם? אולי) את מרגישה בטוחה ומוגנת בפורום חברתי , את מודעת היטב לעצמך ,אוהבת לצאת ולבלות בדרך שלך , יכול להיות שאני טועה במה שאני אגיד לך עכשיו אבל משום מה לא נראה לי שאת טיפוס ביתי!!!! את אוהבת להיות כמה שיותר בחוץ בין אנשים וכשהחברה שלך אמרה לך שהיא נוסעת לחתונה תנסי לחשוב רגע מה המילה חתונה אומרת ולא מדובר על מחוייבות או קשר מדובר על דבר מהנה דבר שנהנים להיות בו ,,,,,דבר כייפי!!!!!! וכשאת בדרך לעשות דבר כייפי ומהנה בגלל שיש לך הרבה צפיות מעצמך בנקודה הזאת את מרגישה לא נעים כאילו משהו בא להרוס לך את הכייף פה מתפרש הדבר לגבי החושך שראית בחלום מסביב, אבל כשאת מגיעה כבר למקום שהתכוונת ללכת אליו כל המחשבות האלה נעלמות ואת באמת מתחילה להנות מעצמך ומהסביבה במילים אחרות את אישה שכייף להיות בחברתה אישה עם ראש מאוד צעיר אך גם מבינה עיניין ,,,,,,,,זהו זה הנה לך מייק

למזל - חלום התהום.

מזל שלום, וברוכה הבאה! לפי דעתי החלום מעיד באופן חד משמעי על פחדיך מחתונה ועם כל מה שמתקשר לחבילה הזו. יכול להיות שאותה חברה מזכירה לך את נושא החתונה לעיתים קרובות במציאות, יכול להיות שרק עצם נוכחותה בחייך מזכירה לך את הנושא. להגיע למצב של חתונה בחייך נמשל בחלומך לירידה תלולה, נפילה לתהום, נפילה אל הלא נודע החשוך והמאיים. סכנת מוות מרחפת באוויר, וחברתך מחייכת בטבעיות ולוקחת אותך למסע של התמודדות עם פחדיך, חברתך הנועזת, יש לציין, מראה לך שפחדיך מוגזמים. בסופו הנחיתה רכה ואת צוחקת כמו היה זה מתקן בלונה-פארק... גם אחרי הנחיתה את מקשה ומוסיפה בוץ מתחת לגלגים, את עדיין מרגישה שחתונה יכולה לגרום לך לשקוע בבוץ, את נצמדת לפחדיך ולא בטוחה במאה אחוז למרות הנחיתה הרכה. אך גם את המכשול הזה את עוברת, חברתך מחלצת את הרכב ואתן נוסעות ביחד אל הסוף הטוב והמאושר. נראה שבתוך תוכך את רוצה להתחתן למרות כל פחדיך העמוקים והגדולים, יכול להיות שאותה חברה יכולה גם במציאות לפתוח את עיניך בנושא זה, נסי להתקרב אליה ולברר... חג שמח וחלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה