פתרון חידה מס` 5

עמרי 24

New member
פתרון חידה מס` 5

תשמעו חבר`ה זה לא ילך ככה,אני קוטף את כל התפוזים ולא ישאר לכם כלום... שאני אחפש חידות יותר קלות?!?! הפתרון הוא: ווספה 400,כן,מכונית מתוצרת וספה האיטלקית,המפרט מצורף למטה. אה,ותודה לדני על החידה והמחקר המדהים שהוא עשה בעקבותיה... :cool: :cool: הסיכום לבנתיים: baryb - :) באטמן - :) ו- :cool: razmel - :) ranfin - :) תמשיכו לשלוח חידות!!!

דניס11

New member
המחקר המדהים...

חן חן לעומרי על מחמאותיו, אך איני מרגיש ראוי לשבחים כה נמלצים. והנה סיפור המעשה כפי שהיה. כשנוכחתי שעומרי מחפש רעיונות לחידות, ניזכרתי שיצא לי בעבר הרחוק לראות מספר פעמים,דגם של מכונית קטנטנה ומעניינת כאן בארץ. ופעם (לפני כ-15 שנה לפחות) גם קראתי כתבה על מכוניות אלה שכללה גם ראיונות עם בעליהן (סטודנטית תפרנית מחד, וחובב מכוניות מאידך), וחשבתי שזה נושא נחמד לחידה. שלחתי מייל לעומרי וציינתי את שם הדגם שזכרתי - ``קונטסה 400``. ואכן החידה התפרסמה ותשובות (שגויות) התחילו להגיע. ואז בעת נהיגה פתאום זה הכה בי: ``ווספה 400, מה פתאום קונטסה ?`` בלב רוטט חזרתי לפורום, ``יש, אין עדיין תשובה ואין גם בזיון`` ערכתי חיפוש קטן באינטרנט (15 דקות גג), מצאתי מספר אתרים העוסקים ברכב יחודי זה וגיליתי שיש בעולם כמה משוגעים לנושא, ושלחתי את הקישורים לעומרי. זהו בקיצור, כל אותו מחקר מדהים שערכתי (רק לכתוב את ההודעה הזאת לוקח לי יותר....) ובנוגע לוספה 400 - מנוע אחורי, שתי פעימות, תא נשלף מלפנים מיוחד למצבר ומושב אחורי שרק ילד יוכל בדוחק להכנס בו. מישהו מכיר רכב כזה שעדיין נוסע ? דני

ranfin

New member
לאמא של חבר שלי היתה כזאת בגינה

כעציץ, בחיפוסי אחר התשובה היתי הטוח שזה רנו משנות ה50 (למרות שאני חושב עדיין שהיתה רנו יותר קטנה מהוספה).

דניס11

New member
נמק והסבר :cool:

איזו רנו ? אתה יכול למצוא לינקים ? איזה נפח מנוע ?

ranfin

New member
הפכתי כל מקור אינטרנטי ולא מצאתי

לכן גם ויתרתי, אבל בבדאות אני זוכר את הלוגו של רנו עליו והוא עמד בחצר שלהם. אני אנסה לתפוס אותו ולשאול מה זה היה.

למעלה