פתרון החידה

Master Eagle

New member
פתרון החידה

1. נכון שהייתי עם זוג תאומות זהות, אבל זה היה בתקופה שלא הכרתי עדיין את עולם ה-BDSM ולכן זה היה רק "סתם" סקס פרוע כפי שנהגנו לעשות כשהיינו סטודנטים צעירים. אמנם היו שם אלמנטים בדסמיים, אבל זה בוודאי שלא היה סשן. מומלץ לכל אחד כי בלהט החושים באמת אי אפשר לדעת מי זו מי.... 3. נכון שהייתה לי סאבית שרצתה מופע על במה ונכון שהסכמתי לזה....אבל כשהגענו למועדון היא קיבלה רגליים קרות ובשניה האחרונה התחרטה, כך שזה לא יצא לפועל. 2. הייתה לי סאבית בארה"ב, אשה בת 45 שהיינו בקשר במשך כ-3 שנים. הייתי בתקופה ההיא בין שבוע לשבועיים בחודש בארה"ב כך שהקשר היה די אינטסיבי. הייתה לה בת שממש שנאה אותי. היא הייתה בת 25, כבר לא גרה בבית עם האמא אלא ממש ליד. היא שנאה את העובדה שהאמא שלה כל כך יכולה להתמסר למישהו. היא הייתה טיפוס מאד מרדן וקשה וכל פעם שהייתי מגיע לשם וגם היא הייתה בבית היא הייתה הולכת. יום אחד היא שאלה אותי מה הכח שלי על אמא שלה. במה אני מכריח אותה להיות כל כך כנועה וצייתנית. ואני אמרתי שזה לא הכח שלי אלא הרצון של האמא שלה לתת את עצמה. היא אמרה שזה בלתי אפשרי. שאלתי אותה אם היא ניסתה את זה בעצמה והיא השיבה בשלילה. באחד מסופי השבוע שהייתי שם, ביום שבת בבוקר, היא נכנסה הבייתה (היה לה כמובן מפתח). היא נכנסה לחדר השינה ואמרה שהייתה רוצה לנסות. האמא יצאה מהבית ואמרתי לה לחזור כעבור שעתיים. היא אמרה לפני שהלכה שזה יהיה נס אם אני אצליח לעשות איתה משהו כי היא הטיפוס הכי מרדני ועקשן שיש. כשהאמא חזרה כעבור כשעתיים, היא מצאה את הבת על ארבע מאולפת וכנועה. כעבור כחודש בערך, שוב בסופשבוע בשבת לפני הצהריים, היא נכנסה לבית של האמא. האמא הייתה בדיוק באמצע הסשן. על ארבע, עיניים קשורות, פלאג אנאלי בישבנה מלקטת ביצים טבולות במים עם פלפל חריף מהרצפה. (עונש די לא נעים.....). אמרתי לה שהיא לא יכולה ככה סתם לעמוד ולהסתכל. אם היא רוצה, היא יכולה להצטרף. ואכן היא הצטרפה והיה סשן שונה ומיוחד מכל מה שהיה עד אז.....

נצלש אצלך.. לפתרון שלי

1. בחיים אבל בחיים לא אתן למישהו להוריד אותי על 4 בפומבי.. אולי רק מאחויר הקלעים וזה שאייב השכן חשב אחרת.. יעלה לו והרבה 2. יש כמה סאביות שאני לעיתים מורידה על 4 אף אחת מהן לא סודית :) 3. מה שנכון זאת הפנטזיה שלי.. מאוד רוצה לשלוט בשני גברים שהם דו ואם נייתן לצרף גם שתי נשים הרבה יותר טוב בקיצר.. עונש לכולכם :) אף אחד לא ניחש

טוב נו.. גמני

1. שלוש פעמים? השתגעתם? מאיפה יש לי כסף לעורכי דין? פעם אחת הספיקה לי וזה רק בגלל שיש לי עו"ד צמוד. 2. לא ממש - הוא היה מבוגר ממני רק ב-25 שנים 3. כן, התחשפנתי במועדון גברים למשך ערב אחד שלם (4 עליות לבמה) במסגרת משימה שקיבלתי מהמאסטר הרציני הראשון שהיה לי. היה מפחיד אך מרגש. ותודה שטסתם פומלית

shanytopper2

New member
אוי ואבוי...

גילוי עריות זה פויה מצטער ולגבי: 2 - אם אני צאצא של הרבי נחמן מברסלב, איך אני יכול לההיות פרסי? אני חצי אפגני, אבל זה הכי קרוב... 3 - 3 בחורות זה השיא שלי, קרוב ל4...אבל לא 1 - יאפ, על המילימטר, גיליתי את זה רק לפני מספר חודשים כאשר החברה שלי באותה תקופה הכריחה אותי למדוד..זה היה די מצחיק לגלות שזה כזה מספר עגול

למעלה