פתרון בעיות

hazilume

New member
פתרון בעיות

שלום פורום יקר! התחדשתי בדל ווסטרו :) אני מרוצה מאוד.. מופיע לי בעיה בפתרון הבעיות: Address a problem with ST Micro Screen Detection Sensor ST Micro Screen Detection Sensor isn't compatible with this version of Windows. Which version of Windows am I using? You are using Windows 7. To find out if a solution or an updated version of ST Micro Screen Detection Sensor is available, contact your device or computer manufacturer. How do I find my computer manufacturer? Click the Start button , type msinfo32 in the search box, and then press Enter. Your computer manufacturer is listed as the System Manufacturer in the right pane of the System Information window. Click to go online to see contact information for most computer manufacturers מזה אומר ואיך אני מתקן? תודה מראש!

hazilume

New member
כן!!

יש לי מדבקה.. אני לא בטוח למה אתה מתכוון. התקנתי את הקובץ שהבאת לי. הוא הרחיב לי קבצים לתיקייה dell\drivers נכנסתי לתיקייה, לחצתי על הקובץ install והוא שאל אם אני רוצה להסיר את הקבצים. בבטחון מלא לחצתי כן. באמת הבעייה נעלמה, אבל מזה עשה? ומזה אומר שיש לי את המדבקה עם הn? (בבקשה לא לבאס על המחשב החדש..:) )

RoyBO

New member
להתקין מחדש את הקובץ.

N זה אומר שהמחשב יצא ממפעל דל ללא מערכת הפעלה. היה שירשור של אסף אמיר שהיה לו בעיה במחשב ודל לא הסכימו לטפל לו במערכת ההפעלה. בסופו של דבר מסתבר שהחנות נוטבוקלאב קונים בנפרד את הרשיונות למערכת ההפעלה ומתקינים לבד. לטעמי זה לא תקין והמלצתי בעבר לא לרכוש מהם. מקווה שלא תהיה לך בעיה עם זה.

hazilume

New member
במה זה יכול ליצור בעיה? ביטוח או משהו כזה?

ולמה אין מזל?

RoyBO

New member
אל תתייחס ליובל, ניסה להצחיק.

תחפש את ההודעות של אסף אמיר ותראה מה זה יכול ליצור.

hazilume

New member
חח אוקיי, פשוט מחשב חדש יכול להפוך אותך לקצת

נויירוטי.. :) ראיתי את כל השרשורים, של של אסף וגם של אחריו. שמור אצלי במועדפים, מקווה שלא אזדקק. תודה רבה, בשורות טובות!

למעלה