פתק Rulez!!!

yotamyogev

New member
פתק Rulez!!!../images/Emo47.gif

מפלגת פתק הם האנשים היחידים הנורמלים בכל מערכת הבחירות המטומטמת הזו. גו פתק! אם הייתה לי זכות הצבעה הייתי מצביע בשבילהם, אפילו אם הם "כישלון צפוי מראש עם טעם של הצלחה מסחררת". איך מצטרפים למפלגה
? יותם

טל אדלר

New member
יאללה בוא

יותם אתה גבר. תוכל להצביע במערכת הבחירות האלטרנטיבית שאנחנו מפיקים, אין הגבלת גיל אצלנו. תוכל אפילו לרשום מפלגה משלך אצלנו. אם אתה בתל אביב ביום שישי תוכל גם לפגוש אותנו בכיכר דיזינגוף באירועי "יום ללא קניות". זהו, אז תחשוב על מפלגה, ושמור על קשר. טל, היו"ר

yotamyogev

New member
באמת?

בכיף... אולי אני ואחי נכין לכם איזה פוסטרים ודברים "בסטודיו הביתי" שלנו.. פתק תרוץ בסופו של דבר במערכת הבחירות הזו?

אילתושי

New member
אתם מגיעים לכל הארץ?

גם לירושלים? גם לצור הדסה? אנחנו יישוב די גדול!

טל אדלר

New member
צור הדסה

יהיה קלפי נייד בירושלים כמובן, לגבי צור הדסה, אני אשמח אם תתנדב להקים את הקלפי באיזור צור הדסה, אני יכול לספק לך הכול - את הקופסא, הפתקים וכ"ו, אבל אין לנו כל כך הרבה צוותים אז תוכל להקים צוות משלך לאיזור צור הדסה והסביבה. מתאים ? אם כן תכתוב.. טל

yotamyogev

New member
../images/Emo92.gifגם אני יכול?

אני רוצה לעזור ביום הבחירות לנהל (או איכשהו להיות פעיל) בקלפי בירושלים... ומה לגבי המצע באתר?

טל אדלר

New member
כמובן

כתוב לי אימייל ונראה לאיזה צוות אפשר לצרף אותך, אנחנו נשמח לכמה שיותר עזרה ביום הבחירות. מה הכוונה "מה לגבי המצע באתר" ? היית צריך לשלוח מצע למפלגה ועוד לא שלחת, או משהו כזה, נכון ?

yotamyogev

New member
התכוונתי לדף של המצע של פתק באתר

לא למצעים של המפלגות האחרות בבחירות האלטרנטיביות... מתי תעלו את המצע "עשה זאת בעצמך" הראשון?

טל אדלר

New member
בעיה

לא מוצאים מתכנת שבא לו להתנדב ולעשות את האפליקציה הזו. די מבאס. אנשים ללא מעוף או איזה בעיה אחרת..

yotamyogev

New member
יש לך מושג באיזה טכמולוגיות צריכים?

אני יכול לנסות ולעזור...

yotamyogev

New member
סליחה...התכוונתי לטכנולוגיות...

והכוונה בטכנולגיות היא לשפות תכנות... קורה לפעמים שמחליקה האצבע על המקלדת...

טל אדלר

New member
אז

נראה לי שמישהו שמתכנת משחקים לאינטרנט ו/או מתכנת פלאש מקצועי יכול לעזור לנו. תודה

yotamyogev

New member
לא נראה לי ממש... ../images/Emo101.gif

אני אשמח לעזור לפי ידיעותי בתכנות בסביבת אינטרנט. אשמח גם לעזור ביום הבחירות עצמן אם ניתן. אנא הגב להודעה הזו אם צריך את עזרתי. יותם

yotamyogev

New member
:אבל אני עדיין אשמח לבנות את הדף...

בכיף... למען פתק אעשה הכול (אבל אני רוצה חברות בנסת
)

למעלה