פתק שמצאתי בחדר

Some Might Say

New member
פתק שמצאתי בחדר

אהמ חג פוטר שמח או-מה-שלא-יהיה לכל הפורום. היום עשיתי סדר בזבל שלי ומצאתי פתק בכתב ידי, מלא בכללים מוזרים. בבחינה חוזרת נזכרתי במקור שלו: ביקורי הראשון בבית שרה, אי שם בסביבות גיל 14 ככה כשהיה חורף וגשום ונראה לי שזה היה כשהתאומים נפלו, והלכנו עם מעילים על פסי רכבת והצטלמנו במכונה הזאת וראינו בקולנוע "דבר אליה" וכו' וכו' בכל אופן, הפתק הכיל הנחיות שקיבלתי בטלפון ושהוטל עליי לשנן טרם הביקור. מכיוון שחשבתי שזה יעניין את השני אנשים שעוד כאן, וגם קצת בשביל הזכרונות וזה, להלן הציטוט המלא. "כללים לא לקלל לא להזכיר: ארה"ב ויאטנם רוסיה סבא של שרה עיראק נפט לשמור שבת: בלי פעולות חשמליות לא לענות לטלפון לא לבשל לא לסדר באופן קיצוני. לא ללבוש גופיות (o_O) פלאפון - בחדר שרה עובדות כולם סטרייטים. חוץ מארז ארז הומו. הוא אח של קסם והוא גר בצפון, והוא פעם אחת נתן לשרה טרמפ. ..." (כאן היו הנחיות איך להגיע)

Blackice

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

Blackice

New member
..אמר עם פה פעור כאילו מחכה למשהו שיכנס אליו?

Blackice

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי..
ורק לחדד משהו- הפתק היה ממש ישן, כנראה. אני אולי הייתי הראשון שיצא מהארון בפורום 160, אבל מהר מאוד אחרי כן המשפט הנכון היה צריך להיות "אף אחד לא סטרייט, חוץ מקסם שהיא הסטרייטית היחידה והיא האחות של ארז."
*נוסטלגיה לתקופה שפורום גאווה צעירה היה פורום ה"פ בשינוי שם*
ארז

Blackice

New member
אגב,

אם כבר לחדד אי דיוקים- אני גר בירושלים (קסם היא זו שגרה בצפון), ואני בי..
(והערך של פאי הוא בקירוב 3.14159265358979323846264338327950288419716939937510 אבל בואו לא נהיה קטנוניים...)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif|../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif

את זה כולנו ידענו. אבל כמו ששרה אמרה.. הדברים האלה תקפים עד היום. רק שההורים של שרה הספיקו לשכוח מזה שארז 'אח של קסם מהצפון הומו'. זה חוק חבר הומו אחד לשרה בבת אחת כל פעם בלבד. או משהו כזה. 0_0. אגב פגשתי אנשים שפעם היו תמימים וחמודים בזמן שכולם יצאו מהארון.. וגם הם יצאו מהארון לימים!ניהאהאה.

DarkMagic18

New member
אולי היא התכוונה צפון ירושלים../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

חחחח ידיד שלי סידר לעצמו מספר טלפון שמכיל את 6 הספרות הראשונות של פאי
ואני לא אגיד בדיוק איך ומה יש לפניהן כי לא יפה לחשוף מספרי טלפון בפורום
אבל זה מגניב : -)

Some Might Say

New member
העובדות האלה לא היו אמורות להיות נכונות...

הן היו אמורות להיות נכונות לגבי ההורים של שרה X:

DarkMagic18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

עכשיו המשפטים: ארז הומו. והוא אח של קסם. והוא פעם נתן לשרה טרמפ מקבלים משמעות הרבה יותר מצחיקה

sarah

New member
הוא גר במחלקת הארונות של זארה חה חה חה

יא עומו

sarah

New member
טוב מאוד!!!!!!11

מה שלומך? הולי פאק בזמןה אחרוןר איתי פרסומת אחת בטלווזיה ומדור אחד בידיעות שהשתמשו בכותרת שלהם בשולת!!!!!!!!!!!!!!!1111111 זה מרגיש כזה-וואווו!!!! מה קורה? :) ךגלעגלכ איך הולך הלימודים וכו'?

למעלה