פתקים מאובטחים

פתקים מאובטחים

שלום לכולם, רציתי לדעתם אם מישהו מכיר תוכנה חינמית לשמירת רשומות מאובטחות. אני מתכוון לאופציה דומה למה שהיה לי built-in בפאלם (m515) שבו רשומות מאובטחות היו מופיעות כשחורות וכדי להיכנס אליהן היה צורך להקליד סיסמת מערכת. אין לי צורך בתוכנה שמיועדת לשמירת סיסמאות וכו' (שגם לא חינמית) מכיוון שאני צריך רק רשומה אחת מוסתרת שתכיל, למשל, פרטים אישיים... תודה רבה!

לא מכירים?

mikel45

New member
אני משתמש בתוכנה שנקראת

passman והיא גם חינמית וגם נראית לי טובה

אם אתה משתמש ב-Resco Explorer

אזי ישנן שתי אפשרויות לעשות זאת. 1. קידוד הקובץ - לא כ"כ נח היות ויש לפתוח את הקובץ ולקודדו מחדש בכל פעם שתרצה לקרוא ממנו או לכתוב אליו. 2. שימוש ב-ZIP מקודד - נח משמעותית היות והכניסה לקובץ ה-ZIP תדרוש ססמה אך מרגע הקשתה אתה יכול לנווט בתוך ה-ZIP חופשי עד שתצא ממנו. היתרון, ניתן לאכסן ב-ZIP יחיד הרבה קבצים מכל פורמט שהו והוא ניתן לפתיחה על כל PC במידה ותזדקק לזה.

../images/Emo51.gif אבל,

זה פיתרון מצויין אבל לא חינמי. אמנם אי-אפשר להמנע לגמרי מקניית תוכנות אבל אני מנסה להצטמצם. קצת מעצבן שדבר שהיה כל כך פשוט בפאלם הוא בלתי אפשרי בפוקט...

מר ON

New member
Password Master

אני שומר בה סיסמאות ופרטים אישיים. זאת אומנם תוכנה לשמירת סיסמאות ולא Masking ברמת רשומה כפי שאתה מחפש (היה לי את זה על Palm Vx), אבל היא חינמית והפתרון מספק.

למעלה