פתיח חדש לאתר
ט טל-יה New member 15/1/03 #3 יווווווווווווווו איזה פתיח יפפפפפ מה זה אהבתי פאלקו קוללללללללללה כבוד לך... פקח/שוטר !!! אני לא כאן , אני מעמיסה סחורה נא להתחשב ולא לשים דו"ח על התגובה שלי כאן. תודה!!
יווווווווווווווו איזה פתיח יפפפפפ מה זה אהבתי פאלקו קוללללללללללה כבוד לך... פקח/שוטר !!! אני לא כאן , אני מעמיסה סחורה נא להתחשב ולא לשים דו"ח על התגובה שלי כאן. תודה!!
T turrican New member 15/1/03 #6 יפה מאד... אם זה לא היה טוען כ"כ הרבה אפילו הייתי שם את זה באתר כפתיח. בכל מקרה תודה רבה.ממש מכניס לגרוב של האייטיז
יפה מאד... אם זה לא היה טוען כ"כ הרבה אפילו הייתי שם את זה באתר כפתיח. בכל מקרה תודה רבה.ממש מכניס לגרוב של האייטיז
S sysQo New member 15/1/03 #9 תכנה בשם swish ../images/Emo163.gif היא יותר תכנה שמתעסקת עם טקסט ולא עם סרטונים (אני צודק?)
T turrican New member 15/1/03 #11 הוא צודק יצא אף swish 2.0 , במקרה אני לומד פלאש ואקשיין סקריפט, ולסוויש יש יתרונות לא קטנים על הפלאש למי שלא יודע תכנות בו. בכל מקרה, ברגע שתהיה לך גרסא קצרה , תודיע לי.
הוא צודק יצא אף swish 2.0 , במקרה אני לומד פלאש ואקשיין סקריפט, ולסוויש יש יתרונות לא קטנים על הפלאש למי שלא יודע תכנות בו. בכל מקרה, ברגע שתהיה לך גרסא קצרה , תודיע לי.