פתיחת תיק

דןדן4

New member
פתיחת תיק

עצמאי שצריך לפתוח תיק במס הכנסה מעמ ובטוח לאומי-האם עליו להיות נוכח פיזית בעת הפתיחה בכל המשרדים הנ"ל או שיכול לשלוח טפסי בקשה חתומים בדואר. האם זה שונה אם פותח חברה- לעניין נוכחות פיזית במשרדים. באם אני מחתים מייצג (ראיתי טופס כזה)לתיק שלי כעצמאי או כחברה האם המשמעות שהוא רשאי לפתוח לי או לחברה שלי תיק כאשר הטפסים חתומים על ידי? האם הוא כמייצג ידרש לנוכחות פיזית במקומי במשרדי הרשויות עת הפתיחה כעצמאי או כחברה או שכמייצג הוא למעשה יגיש את הטפסים חתומים בדואר.

ohaiat

New member
פתיחת תקי

שלום רב, אין צורך בנוכחות פיזיץ בעת פתיחת תיק . לא אתה ולא המייצג. בברכה, עופר חייט,רו"ח [email protected]

תמירי

New member
פתיחת תיקים

הכל אפשרי! כל הפעולות ע"י מיצג או אישית על ידך אבל במשרד מע"מ. למס הכנסה אפשר לשלוח בדאר. הכל מקרה בימים אלו של עיצומים אין קבלת קהל כך שלא ניתן לפתוח תיק לבד במעמ! רק ע"י מייצג וראו זה פלא אישרו לי פתיחת תיק ביום חמישי. אתה רואה את האישור בש"מ ולא מאמין "היינו כחולמים" אמנם זה לקח כ-שבועעים וחצי אבל בכל זאת הלקוח יכול להוציא חשבוניות.

דןדן4

New member
לתמירי

הבנתי שלמעשה רק במעמ נדרשת נוכחות פיזית שלי או של המייצג. האם נוכחות פיזית במעמ במידה ולא על ידי מייצג נדרשת ע"י כל מי ששותף לתיק איתי בין אם מדובר בשותפות שלי או אם מקים חברה עם עוד שותף או שדי שבנוכחות אחד כשהטופס חתום ע"י כל אחד מאיתנו.

למעלה