פתיחת שנה חדשה!

בארבאבא

New member
פתיחת שנה חדשה!

אתמול בחצות,נכנסנו לשנה חדשה[כן,כן,זו שתביא סוף לעולם!]. מה עשיתם אתמול?איך היה?
מה תאחלו לעצמכם לשנה האזרחית החדשה,ומה תאחלו לעולם? איך אתם חושבים שהשנה הזאת תהייה למדינה שלנו? אני מאחלת לנו שנה של תעוזה,אופטימיות,אהבת חינם.שתהייה לנו שנה של התעוררות.
שולחת לכם נשיקת חצות מאוחרת!

אני עונההה

איזה כייף לי אני אדומה היום כי יש לי יומולדתץתתת!! השנה לא הייתה נשיקה...במקום זה היה סרט "דמדומים 4" לקבל קיטש מבחוץ, ולקינוח הקלטה של שיר בתאים המפגרים האלו שיש בקניונים. היה מצחיק לאללה :) אני אאחל לעצמי לשנה האזרחית החדשה, בריאות קודם כל. אחר כך כמובן אהבה אמיתית ורצינית לטווח ארוך, הצלחה בלימודים, הישגים יפים ובילויים-שתהיה שנה טובה לפחות כמו השנה ואולי רצוי אף יותר. אאחל לעולם שלום, הפסקה של שנאת חינם ופשוט שאיש באמונתו יחייה באהבה וללא רוע לב. אני מקווה שהשנה הזו תהיה טובה יותר למדינה...כי המצב עגום וחבל.

שנה טובה!

אתמול נשארתי בבית. גם אני וגם הבחור לא ממש בקו הבריאות, ולא התחשק לנו לצאת. אז נשארנו בבית, ובדיוק בחצות התכרבלנו במיטה ואיחלנו אחד לשני את האיחולים שאנחנו רוצים לשנה הקרובה. לעצמי, אאחל שנה של התחלות חדשות, של עמידה ביעדים, של בריאות וביטחון, של שמחה ואושר, ושל הצלחה בלימודים ובכלל. לעולם, אני מאחלת לגלות קצת יותר חמלה והבנה, בין אנשים ובעיקר כלפי בעלי החיים והטבע. מאחלת לכולם להיות קצת פחות אדישים, וקצת יותר רגישים לזולת. לא מדברת על עתיד המדינה שלנו לשנה הזו. כרגע אני פסימית נורא.

שנת 2012 טובה ומוצלחת.

שנה טובה, שנה טובה
אני כאמור הייתי במסיבת "שנת 2012" בפלא, במהפכה (אפילו לא היה לי זמן לפרסם כאן, ולא בבלוג שלי, בשישי). עם חבר שלי (שסוף סוף הגיע לאירוע של המהפכה) עד 5 בבוקר. נתתי שואו (גם היום), הופעתי אל מול כ-700 איש, בתיאטרון מחול המהפכה, על הרחבה השחורה בפלא, בעזרת חברים, היה ממש מרגש ,ומיוחד. הלילה, בין 23:00 לקצת לפני חצות 00:00 , יעברו (אתמיד בזה גם מחר מקווה, או בזמן הפנוי במהלך השבוע) 11 שנים שאני כותב באתר תפוז
. מאחל לי בשנת 2012, שתיהיה יותר טובה. כפי שכתבת, שנת ההתעוררות, בעזרת מהפכה של אהבה, והכנפיים שלה, וכנפי הרשת, המהפכה כבר התחילה. לעולם טוב יותר. סבתא שלי רוצה שזאת תיהיה שנת החתונות, 4 חתונות, כוללות 2 האחיות שלי שבזוגיות, וגם בן דוד שלי הגדול, וגם אני. מאחל לי המשך הצלחות, בתחום העבודה, פרנסה, וגם זוגיות, והרבה אהבה
שתבוא . וגם לכולם. שנת שלום, שנת ביטחון, שנתניהו ישתנה. זהו, חיבוקים, ונשיקות גם ממני
:)....

אני עוד בשוק מהמוות של יפה ירקוני

אז אתמול הלכתי לשכנות שלי וראינו ביחד סרט "מה המספר שלך" (מספר= מס' הגברים ששכבת איתם). אני מאחלת לעצמי שאני אמצא את עצמי ואת הנישה שלי, ושאני אצליח להגשים את השאיפות שלי, גם אם אני מכוונת גבוה מדי. לעולם אני אאחל שלא יהרס יותר ממה שהוא כרגע, ושיגלו בו תגלויות שיעזרו לנו להתקדם בחיים וגם לשמור עליו. למדינה אני מאחלת שקודם כל תתאפס על עצמה, ואח"כ נדבר על השאר.

בארבאבא

New member
גם אני הייתי בהלם כשקראתי את זה.

למרות שלא ממש שמעתי אותה,עצוב לי. הדור הזה הולך ונעלם..לאט-לאט המוזיקה הישראלית הטובה נעלמת. ואנחנו תקועים עם זמרים בשקל.

h a j b i

New member
מסיבת סליבסטר בבית של ידידה

היה נחמד
מאחל לי שנה יותר טובה מהקודמת (שהיתה לא רעה בעצמה) ובנוגע למדינה... אני גם מאמין שתהיה שנת מיתון רעה, מלאה מיסים וגזירות
שנה טובה לכולם.

בארבאבא

New member
האופטימיות ממש חוגגת אצלך,הא?

המצב במדינה בהחלט מתדרדר,אבל הכל תלוי בנו, ועד כמה זה באמת מזיז לנו.

h a j b i

New member
זה לא באמת תלוי בנו

בכל מה שתלוי בי אני מטפל, אל תדאגי

בארבאבא

New member
טוב,לא הכל תלוי בנו

אבל יש דברים שאנחנו יכולים להשפיע בהם. הבעיה כאן באמת שכל אחד מעדיף לדאוג רק לעצמו..

irreplacable

New member
שנה אזרחית טובה

אני ישנתי מוקדם. היו לי תוכניות והן התבטלו (ושמחתי שהתבטלו, לא היה לי כוח\מצב רוח). מאחלת לי ולעולם אושר. זה הדבר הכי חשוב.

עונה...

1.בסילבסטר עצמו לא עשיתי כלום, אבל בשישי בלילה היתי במסיבה בקיבוץ, והיה מעולה... 2.אושר אני לא אבקש כי אני מאושרת :) אבל מה שאני הכי מאחלת לעצמי זה בריאות ועושר
3.מקווה שתהיה טובה ושקטה, ובלי מלחמות! הגיע הזמן שנרגיש ביטחון במדינה הקטנה שלנו...

themg007

New member
it's the end of the world as we know it

and i feel fine ..... מה עשיתם אתמול? - כלום , אבל ביום חמישי היה נחמד ישבתי עם חברים באיזה פאב בתל אביב . מה תאחלו לעצמכם לשנה האזרחית החדשה? - לעשות את כל מה שלא העזתי ולא הספקתי לעשות בשנה הקודמת שזה אומר לרדת במשקל , להכיר אנשים חדשים ולחפש זוגיות ולטייל בעולם לפני הלימודים וגם אולי עוד צניחה חופשית , טיפוס הרים או באנג'י . מה תאחלו לעולם? - העולם הוא עולם בני האדם וכבני אדם אנחנו לא השתננו ולעולם גם לא נשתנה , אז זה לא יהיה ראלי מצידי לאחל לכך שיהיה לנו עולם בלי מלחמות ו / או רעב / בעיות נוספות ( כמו איזה מלכת יופי lol ) , ובגלל זה אני מאחל לעולם שימשיך לנהוג כמינהגו כי אין משהו אחר . איך אתם חושבים שהשנה הזאת תהייה למדינה שלנו? - ruins and dust , חורבות ועפר - מערכת החינוך קורסת , הרפואה קורסת והמצב הסוציו אקונומי בקאנטים . מכאן אפשר לעלות או להמשיך ולרדת למצב יותר גרוע (אולי מלחמת אזרחים ??) . בקיצור שיהיה בהצלחה למי שיחליף את ביבי או לביבי עצמו , מרחם על ראש הממשלה הבא והקיים .

EdisonGirl

New member
עוד יום שגרתי..

מאחלת לעצמי הצלחה פנומנלית בלימודים, ושעד סוף השנה אני אהיה עשירה, וכמובן שגם הבריאות תישמר
כה, אני יודעת שאני מסתפקת במועט. זו אני..
לגבי המדינה, אסכם במשפט אחד: מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שייעשה ואין כל חדש תחת השמש

זה אומר שביבי יבחר לראשות הממשלה גם בבחירות 2

2013? עד 2017? ואולי אף יותר? אוי, דאם. לא רוצה

EdisonGirl

New member
לא, אבל זה אומר..

שתיבחר אותה הגברת בשינוי אדרת. אני לא אומרת שבאמת שום דבר לא משתנה בחברה, אבל זה תהליך איתי, והוא מחזורי בצורה מטרידה.

למעלה