פתיחת שבוע מבאסת :/

ophir1234

New member
פתיחת שבוע מבאסת :/

הייתי הבוקר במעקב אחרי שש פעמים גונל 300 ואתמול שתי אמפולות פרגובריס. זקיקית אחת של 11.. חודש שעבר כשעשיתי הזרעה בלי הורמונים היו לי שני זקיקים שגדלו יותר מהר. מבאס אותי להתמלא בהורמונים כאילו לחינם. יש עוד ישועה לסבב הזה? מה אתן ממליצות לי?
תודה רבה

ענבל ח1

New member
היי אופיר

קודם כל, קבלי
גדול כי אני יודעת בדיוק מה את מרגישה כרגע.
אמנם אני בדרך לשאיבה ואני לא בטוחה אם את לא להזרעה, אבל בכ"ז אספר לך על הסבב הנוכחי שלי...
בחמישי שעבר פתחתי פה שרשור מדוכא. הייתי בטוחה שהלך על הסבב שלי, ממש ראיתי שחורות, אבל היום כבר חיכתה לי הפתעה (טפו טפו טפו, חמסה
)
ביום חמישי האחרון, אחרי 7 ימי זריקות במינון שהתחיל מ375 ועלה ל-525 בהמשך, היו לי רק שני זקיקים וגם לא בגודל אחיד- אחד 15 והשני 10. אמנם אף פעם אין לי הרבה ביציות אבל מהתוצאה הזו ממש נלחצתי.
היום הגעתי למעקב חוזר ופתאום הופיעו להם 5 זקיקים בגדלים קרובים זה לזה, החל מ-13 ועד 16 (ועוד אחד קטן יותר בגודל 10 שלא יודעת אם יספיק להצטרף לחגיגה). וגם הרירית צמחה לה מ-4.8 ל- 6.3.
בקיצור, כנראה שבאמת יש סבבים שהם פשוט איטיים יותר, אז ייתכן מאוד שהמצב עוד ישתנה אצלך. מאחלת לך שכך יהיה ומחזיקה לך אצבעות חזק

ענבל

ophir1234

New member
תודה רבה על העידוד

שמחה מאוד בשבילך על השיפור, שיהיה המון בהצלחה!!
&nbsp
העניין הזה של התגובה הדלה ממש קשה להתמודדות. עקרונית את מאמינה בגישה של הרבה הורמונים? כי הבנתי שיש רופאים שנותנים פחות.

ענבל ח1

New member
אני לא יודעת כבר במה להאמין

אבל אני מתחילה לחשוב שאולי אין צורך בכל ההורמונים האלה, כלומר במינונים הגבוהים האלה. כי נראה לי שגם במינון נמוך אני מפיקה לאורך זמן את אותן תוצאות, אבל אולי לא עברתי מספיק כדי להגיד את זה בצורה חד משמעית.
אבל אני כן חוששת מכמות ההורמונים הזו במיוחד שיש לי אנדומטריוזיס וההורמונים זה כמו מזון למחלה הזו... אני שוקלת בגלל זה להחליף רופא, כי הגישה של הרופא שלי היא די אגרסיבית. אני רוצה לנסות עם רופא שמוכן לתת לי פחות הורמונים ולראות מה קורה.
תראי, פעם כבר נכנסתי להריון עם מינון יחסית גבוה (ההריון נפל בהמשך ללא קשר) אז בטוח שהדרך הזו יכולה להביא להריון, אבל נראה לי שאפשר גם אחרת...
ואני לגמרי מזדהה עם הקושי שלך. זה ממש נאחס שהתגובה היא דלה. קשה מאוד להתמודד, את מרגישה שהגוף שלך לא יוצלח. זה באמת מאוד קשה. אצלי תמיד יש לחץ מטורף - כמה ביציות יצאו, כמה עוברים יצאו, שיהיה מה להחזיר... זה מאוד לא פשוט.
מאחלת לך שלא תצטרכי לעבור זאת עוד הרבה.

ליליות12

New member
אצלי

הסבב התחיל באיקקלומין, ללא כל תגובה שהיא, אפילו לא זקיקון אחד.
הרופא החליט שהוא לא מוותר, הוסיף גונאל F לשבוע.
התפתח זקיק אחד של 18 מ"מ. זהו.
הוא אמר שזה כל מה שצריך בשביל הריון ורשם לי אוביטרל והגענו להזרעה.
הסבב הזה התרחש באוגוסט. אני ממתינה ללדת בכל יום.

ophir1234

New member
וואו ליליות!

סיפור מהמם! מזל טוב ושיילך בקלות ובריאות :))

ליליות12

New member
תודה

מישהו שאל אותי היום אם הצירים כואבים. עניתי שמה שכואב הרבה יותר מצירים, זה כשאין צירים.
הלוואי ובעוד תשעה חודשים גם את תשבי בבית מכווצת מצירים לא סדירים.

למעלה