פתיחת פעוטון

• פותח הנושא ק
  • פורסם בתאריך

ק

New member
פתיחת פעוטון

ברצוני לפתוח פעוטו לגילאי 2-3 ואני מעוניינת בכל ההנחיות הכרוכות בכך: איזה אישורים צריך להשיג? מהם התקנים? בפיקוח של מי הפעוטון צריך להיות ומי מחליט? מה כמות הצוות על מספר הילדים?

טלגל

New member
ל- ק היקרה:

אכתוב מה שאני יודעת: דבר ראשון צריך שהפעוטון יהיה מסודר מבחינת החוק והביטוח, ז"א צריך שיהיה לך תיק במס הכנסה, את צריכה לבטח כל מה שקשור בפעוטון ציוד וילדים, אם את מתכוונת לצאת לטיולים זה צריך להופיע הכל בביטוח. דבר שני את צריכה לעבוד עם מנהל חשבונות ולהוציא קבלות על כל הפעולות שלך. עכשיו לעניין החינוכי, בגילאים האלו כדאי שיהיו בערך 15 ילדים לא יותר בהתאם למקום שיש לך, כדאי שיהיה צוות של לפחות שלושה אנשים(מבוגר לכל חמישה ילדים), כיון שבגיל הזה עדין יש צד טיפולי. כדאי מאד ליצור קשר עם מנהלת הגנים הפרטיים , להרשם ולעבוד תחת פיקוח שלהם, מניסיון יש למפקחות הללו המון ניסיון והם יכולות להדריך אותך בבניית פעוטון שמתאים לצרכי הילדים. חשוב מאד מאד לשים-לב לכל נושא הביטחון בגן, ואף פעם לא לומר יהיה בסדר. צריך לשים לב להמון פרטים קטנים ולראות את הגן בכללותו. את צריכה לחשוב על סדר-יום מותאם לגיל הזה ולחשוב איך את מתארגנת עם האוכל, חצר, מקלחת ושירותים(גיל מאד חשוב לגמילה). בקיצור אם את מנהלת את המקום ויש לך תעודה של גננת/מטפלת בכירה את צריכה להיות נוכחת כל הזמן ולקחת אחריות לכל הצדדים הטיפוליים של הילדים. תמיד תחשבי על רווחתם ואושרם ויהיה לך גן שמח. בהצלחה! וספרי מה קורה

שיר29

New member
ק היקרה.

אני מציעה לך...... תפני לאגוד או לארגון הגנים הפרטיים, הם יוכלו לתת לך את כל הפרטים הנחוצים........ רק חשוב לדעת שבגילאים הללו.....את חייבת להיות בפיקוח משרד החינוך.. את חייבת שתהיה לך גננת מוסמכת.... אם תרצי לקבל עוד פרטים אנא פני לתיבת המסרים שלי....... שלך שיר29

למעלה