פתיחת עסק

צ ל י ל 8

New member
פתיחת עסק

איזה פריסות מתאימות לדעתכם למישהו שחושב לפתוח עסק עצמאי במקביל לעבודתו הנוכחית? מבחינת הצלחה כלכלית וכדאיות בכלל.

קלטית כמובן :)

מה הפוטנציאל של X במהלך Y זמן. ואפשר גם פריסות שאלה בנוסחים שונים ואפשר להתחיל עם פריסת בעד/נגד - 5 קלפים.

matal girl

New member
ומוסיפה גם את פריסת הפרסה

הספינה,פנטגרם,השם המפורש. ואחרונה חביבה- פריסת הדרך שאותה תוכלי למצוא בספר- טארוט למתקדמים.
אורלי

צ ל י ל 8

New member
אבל הקלטית מתאימה

יותר למקרים של התפתחות... למשהו שכבר יש לו בסיס, לא?

אורי רז

New member
לדעתי תלוי בגרסה שמשתמשים בה

אם יש קלפי עבר-הווה-עתיד קרוב-עתיד רחוק, אז צריך איזה "בשר" לעבר כדי ליצור סיפור משמעותי. בגרסה שהעלתי לאתר שלי (עבר קרוב-עתיד קרוב, שיעור, ובונוס), אני חושב שהרקע להעלאת הרעיון והחשיבה לרמה של לקחת את הרעיון לפריסה בקלפים זה מספיק עבר \ בסיס \ התפתחות בשביל הפריסה. במקרה שהבאת, גם אם בכלליות, לאדם יש נסיון תעסוקתי (עבודה נוכחית - כשכיר ?), רצונות וציפיות מהעסק, אולי חששות לגבי מעבר מעבודה כשכיר לעבודה כעצמאי או לגבי היכולת להחזיק שתי עבודות במקביל. כל אילו הם הסטוריה ומטען שהאדם מביא איתו, ותהליכים שהוא עבר עם עצמו. אני מציע את פריסת 15 הקלפים של שחר הזהב - היא מאפשרת, כמו פריסות אחרות וקטנות יותר שהוצעו, לשים את האופציות של 'מה אם ילך על זה' ו'מה אם לא ילך על זה' אחת מול השניה, בתוספת הגורמים שמשפיעים על השואל.

צ ל י ל 8

New member
תודה אורי ../images/Emo24.gif

בהחלט נתת לי חומר למחשבה. לגבי פריסת ה-15 קלפים.. אני אגיד לך את האמת.. ככה בסוד ביננו... אין לי שמץ של מושג איך מפרשים אותה. העמדות לא ברורות לי מספיק

אורי רז

New member
טיפ שמקל על פירוש הפריסה

בעצם זאת פריסה של חמש עמדות, לפי הכותרות מעל כל שלישיה. הקלפים המרכזיים בכל שלישיה (1,8,9,10,11) הם המסר של כל עמדה, כבכל שלישיה שני הקלפים הצדדיים מרחיבים את \ מפרטים לגבי הקלף המרכזי. תנסי לעשות את הפריסה עם חמישה קלפים, ותראי אם היא ברורה לך יותר.

צ ל י ל 8

New member
תודה אסנת ואורלי ../images/Emo23.gif

אני חושבת שאני באמת אלך על הקלטית בתוספת שאלות קטנות של פריסות שאלה לחידוד או הרחבה.

למעלה