פתיחת עסק עצמאי שלום, יש ברשותי ויזת E1
P paragon23 New member 15/10/14 #2 המשך דרך בעלי שקיבל מהמעסיק שלו. אנחנו כרגע מתגוררים באטלנטה, גורג'יה. רציתי לדעת האם יש באפשרותי לפתוח עסק עצמאי דרך הויזה הזו? מדובר בעסק של מכירות בגדים או אריזות של בגדים. בהתחלה אולי באמצעות דוכנים ואחכ לראות לאן זה יוביל... תודה רבה.
המשך דרך בעלי שקיבל מהמעסיק שלו. אנחנו כרגע מתגוררים באטלנטה, גורג'יה. רציתי לדעת האם יש באפשרותי לפתוח עסק עצמאי דרך הויזה הזו? מדובר בעסק של מכירות בגדים או אריזות של בגדים. בהתחלה אולי באמצעות דוכנים ואחכ לראות לאן זה יוביל... תודה רבה.
M moshehan New member 29/10/14 #3 כן על פניו נראה שכן, נראה אפילו שזה הויזה שבדרך כלל מוציאים אלה שפותחים עסקים, בכל מקרה ממליץ להתיעץ אם עו"ד,   אם יש עוד שאלות אשמח לעזור, יום טוב
כן על פניו נראה שכן, נראה אפילו שזה הויזה שבדרך כלל מוציאים אלה שפותחים עסקים, בכל מקרה ממליץ להתיעץ אם עו"ד,   אם יש עוד שאלות אשמח לעזור, יום טוב