פתיחת עונה 7 בהולמרק

תתש

New member
פתיחת עונה 7 בהולמרק

קודם כל אני ממש מופתע שאף אחד לא פתח כבר שרשור אבל לא משנה. פרק יחסית טוב בהשוואה לפרקי פתיחת עונה אחרים. פעם ראשונה נראה לי שהם מדלגים על המשפט ומתמקדים ברובו בבחלק שלפניו. מילה טובה לקרי לואל שהצליחה ישר להכנס לתפקיד ולנעליים הגדולות של ג'יל. וגם שמתי לב שהדמות יותר אגרסיבית בהשוואה לשאר עורכי הדין שהיו ויש לה גישה של לנצח בכל מחיר שיכולה ליצור עלילות מעניינות בהמשך. ומשהו שמאוד עיצבן אותי שהם בקושי התייחסו לקינקייד ואפילו לא קראו בשמה אלא אמרו היא, למרות שעם הם היו מתעסקים בה יותר מידי זה היה הורס. נ.ב בנג'מין בראט נראה מזה מגעיל עם השיער הזה.

Nimst

New member
פספסתי../images/Emo7.gif

זה מוזר, קארי לואל תמיד פורחת מזכרוני כשאני מנסה לחשוב על כל העוזרות שהיו לג'ק. היא משחקת בעונה השביעית והשמינית, ו- הידעתם
היא נשואה לריצ'ארד גיר, ויש להם ילד. כן, כן.

Homer Simpson

New member
הקלטתי../images/Emo9.gif

אם את מעונינת לשאול את הקלטת, שלחי לי פרטית. עוד פרט בקשר לקרי לואל: היא היתה פעם נערת בונד ("רשיון להרוג", 1989). היום ב"7 לילות" של ידיעות יש צילום שלה עם ריצ'ארד גיר.

Nimst

New member
תשאילי מהומר,

הוא נחמד
אני תוהה אם ראיתי את הפרק הזה מתישהו או לא..

Nimst

New member
כן, חצי שנה אחרי

שהם יסיימו את השידורים האלה..

Homer Simpson

New member
הערות שלי לפרק

גם לדעתי פרק טוב יחסית, למרות כמה רגעים חלשים (למה היינו צריכים את הקטע של הילדות הבוכות בתחנת המשטרה?). לואל/רוס באמת התחילה טוב, אך בפרקים אחרים איתה היא היתה יותר אנמית. לדעתי ההתיחסות לקלייר, בלי להזכיר את שמה, היתה במקום ובמידה. מענין שג'יימי לא היססה להזכיר לג'ק את אותו יום (כשאמרה שחזר לעבודה אחרי ההוצאה להורג). חוץ מזה, התספורת של בראט נראתה גם לי מחרידה. כל פעם שראיתי אותו שאלתי את עצמי מה לעזאזל הוא חשב (ועוד אין לי תשובה).

Nimst

New member
נראה לי מתאים להוסיף תקציר

למי שפספס (כמוני) ומתעצל לבדוק באתר.
CAREY LOWELL JOINS THE CAST -- In this ripped-from-the-headlines plot, Briscoe (Jerry Orbach) and Curtis (Benjamin Bratt) investigate the carjacking/murder of a young mother who leaves behind a husband and four small children. The case seems cut and dry when they discover the woman covertly recorded her own murder on a pocket tape recorder, even getting the murderer to say his name. When the tape and murder weapon get thrown out of court on a technicality, McCoy (Sam Waterston) and his new partner, Asst. D.A. Jamie Ross (Carey Lowell, 'Leaving Las Vegas'), must pull out all the stops to keep a cold-blooded murderer from going free. TV-PG​
אגב, ראיתם את התמונה החדשה באתר של חוק וסדר? הוא לא ממש פוטוגני, הבחור החדש

למעלה