פתיחת עונה חלומית

פתיחת עונה חלומית

שלושה ניצחונות על ריאל + תיקו שכולו ניצחון. אפשר לבקש יותר מזה?

DrBall20

New member
תגיד יש מצב שאתה מעלה את הסגל שלך?

סתם מעניין אותי לראות איך אנשים מפתחים את בארסה לאורך השנים.. ועוד משהו שצד את עיניי.. סטויצ'קוב...?? את מי הוא מאמן שם
?

בכיף

סטויצקוב נודד מחור לחור, עוד לא הגיע להישג רציני. זה ההרכב הנוכחי, פחות או יותר אלה השחקנים הפותחים. זאת העונה הראשוה של דייגו ופאבריגס. את דייגו הבאתי בחינם, ואת פאברגס הצלחתי להביא ב140 מליון דולר, אחרי שנים שאני רודף אחריו. עונה קודם היה לי את אדריאנו, הוא שיחק לא רע והיה מאוד מרוצה במעמדו כמחליף, אבל מכרתי אותו ליובה ב40 מליון (אחרי שהבאתי אותו שנה קודם בחינם) בשביל לשחרר קצת לחץ. (איך שהוא עבר בוג'אן נפצע ל5 חודשים) יש לי 4 שחקנים שיכולים לשחק כחלוץ, כשרק 2 מהם "רק חלוצים" (לא מכירים עמדה אחרת). אגוארו פשוט מלך. הוא כובש בלי הפסקה גם כשאני שם אותו מאחורי החלוץ. הוא ביחד עם בוג'אן בהתקפה הביאו טריפל. נראה איך ילך העונה. עד עכשיו אני מרוצה, אני משלב צעירים עם ותיקים, יש שחקנים קבועים בהרכב, מלבד ססק ואגוארו (90מליון) לא עשיתי רכישות מטורפות, וגם השחקנים מאוד מרוצים. (מלבד 1-2 שמתבחיינים שהם לא משחקים. אי אפשר בלי זה)

DrBall20

New member
רוני לא נגמר אה..?

עשית את צ'אבי קשר תוקף בכוונה, כלומר אימונים התקפיים יותר וזה? כי אצלי הוא MC רגיל.. האמת מההגנה שלך אני לא מכיר הרבה חוץ מבחראמי הזה (וגם מהיורו) וריצ'רדס.. גם אני נראה לי אקנה את אגוארו אבל אני אחכה עונה אחת.. או עד שתתחיל עליו תחרות מטורפת..

למעלה