פתיחת סניף חדש

yyzz

New member
פתיחת סניף חדש

לא מזמן נפתח הסניף החדש של רחובות, וכן יש נסיונות רבים להחיות את קבוצת הנוער. אנו זקוקים ל-א-נ-ש-י-ם, אז אם אתם מכירים משהו מרחובות, שיבוא! י"ור הסניף (זה באמת עד כדי כך גרוע?!)

מזל טוב על פתיחת הסניף!!!

מי יתן והאלים יאירו את דרככם ותהיו אחד מהסניפים הגדולים בארץ!

יש א-נ-ש-י-ם ! ../images/Emo104.gif

בפעולה האחרונה/ראשונה היו 2 מדריכים 6 חניכים רחובותיים ו2 חניכים מתארחים! לדעתי זאת התחלה פיצוץ!! והסניף הזה בהחלט מיועד לגדולות, אגב, אני לא אחסוף את שמך אם אתה מתעקש אבל יו"ר סניף יקר זה ממש לא נורא ,אחד התפקידים שמהם נהנתי יותר בתקופת חניכותי היה יו"ר סניף רחובות (אגב התפקיד הכי כיף- סיו"ר ארצי).

Aeroguy

New member
יייששש!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

סניף רחובות חי!! אני לא מאמין!!! אני נופל מהכיסא מרוב אושר!!! תמיד אפשר להתקשר אליי לעצות ולמלות חכמה בקשר לסניף רחובות, מי שרוצה את הטלפון שלי מוזמן לבקש מהש"ש לשעבר הקרוב למקום מגוריו או מהפרומן הקרוב לביתו (הוא עדיין שם בכלל?) ואללה, עשיתם לי את השבוע! איזה כיף!! :))

yyzz

New member
כן חברים, סניף וחדש ואני לא מתלוצץ

המטרה שלי- להגיע למספר החניכים הגבוה ביותר. עד כה 15 מתפקדים, צריך עדיין לפנות אליהם, ומסע הגיוסים עוד לא הסתיים. ואם משהו כ"כ מתעקש שאחשוף את שמי- יובל זק. (בשבילך- שי שמעון שחם...) טוב, עד כאן להפעם חברים, וכולכם מוזמנים לפעולה הבאה- יום שני 19:00 בערב! מי שרוצה לפנות אלי יכול לקבל את הטלפון שלי משי (באמת חשבתם שאפרסם כאן את הטלפון?!) או מחן או מגיאלי. נשתמע. יובל.

PROJECT:2501

New member
כל אלה רק אותות מקדימים

כפר סבא תשוב לגדולתה הנשכחת האמפריה תכה שנית!!

רק רגע אחד... ../images/Emo133.gif

אלון ואנוש היקרים, נראה לי שסטיתם מהנושא קצת ,אני מסכים לחלוטין שאזור שרון "שולט" ,השאלה היא על מה בדיוק הוא שולט? ביינתיים לא הרבה! יש לפתח ולחזק סניפים גם בשרון וכן אנוש בתור המדריך שלך לשעבר אני משוכנע שכפ"ס תשוב להיות אימפרייה אבל כמו כל אימפרייה נורמלית ,יום אחד היא תצא למלחמה ותפסיד נגד אימפריה חזקה יותר חכמה יותר ווותיקה יותר- זה היה כל כך מזמן עד שאין כמעט אף אחד שיודע זאת אבל פעם לפני שנים רבות (1996-1997) רחובות היה הסניף מקום 2 בארץ אחרי ירושלים. וכפי הנראה תותחי המלחמה מתחממים לקרב הבא!

Aeroguy

New member
יבוא יום, שי.

יבוא יום ובו סניפי רמת- גן ורחובות ישלטו על הנוער. חכה ותראה. "I have a dream..."

Neta558

New member
סליחה...

כבוד נשיא נוער מרצ לשעבר. או שגם זה לא התואר המדויק שהמצאת לעצמך? :)

באמת סליחה?!?

אני האומנם המצאתי
את תואר הנשיא העולמי של נוער מרצ, אבל אני נבחרתי לתפקיד ע"י רוב בועידת נוער מרצ (בניגוד לשי אבן שהכתיר את עצמו). ואת תפקיד הרש"ש גם המצאתי
אבל שוב הוא קיבל הכרה מהאחראים לנושא (רוני ותמר) ,ככה ש... שקט

לצורך העיניין...

אתה באמת פש"ש זה גם נשמע כמו חיה קטנה וחמודה אבל קטלנית!! אחרי השנת שרות אני סיוון אוריאל וטלי עשינו פרוייקט המשך של השנת שרות ולכן המצאתי לנו את הדרגה הרמה רש"ש! רב-ש"ש לדעתי ביינתיים רק אני ממשיך את הפרוייקט ובקרוב איילת אמורה להצטרף למסיבה ולהדריך משהו (אולי).

Aeroguy

New member
אז איך תגדיר את תמר?

סרש"ש (סופר רב ש"ש), או רש"ש עליון? :)

אל תשכחו ...

מחר (יום שני) פעולה ב 19:00 לא לאחר הגיעו בהמוניכם ! לווין אפשטיין 10 בתוך פסז´ חרל"פ!

למעלה