פתיחת משא"ז צורן

פתיחת משא"ז צורן

שלום לכולם , בתאריך 21/07/10 בשעה 20:30 יהיה ערב פתיחה של המשא"ז בצורן כולם מוזמנים לשמוע ולהצטרף לחיזוק תחושת הביטחון בישוב, ולמיגור הפשיעה בישוב. לפרטים אפשר לפנות אליי לפלא' 0506277512 או לאייל אלבלק נשמח לראותכם.

shavitmass

New member
בהצלחה לנקודת המשא"ז בצורן!!

הצלחת המשא"ז בישוב חשובה מאוד! מדובר על 4 שעות בחודש, שתורמות רבות הן לנושא הרעש בלילות, למניעת התפרצויות ואולי הכי חשוב לשלווה של כולנו. אנא הצטרפו למשא"ז טפסים ניתן לקבל גם בתחנת המשטרה ברחוב הרצל ,אצל מתיו וכמו כן ניתן לפנות אלי ואשמח לספק טפסים למעוניינים שביט מס - חבר מליאת המועצה סיעת אופק

pninak12

New member
מז"ט, יש תחנת משאז בצורן

קודם כל ברכותי למפקד החדש. שמו של מפקד התחנה...???? נעדר מההודעה. אני מקווה שאנשים שעדין נחשבים מתנדבים יקבלו גם הודעה נוספת מלבד זו שבפורום. בהצלחה!

ariel2008

New member
מזל טוב

כולי תקווה שהתחנה תפעל ולא תיסגר ואכן תתרום ללילות שקטים יותר!!! אני מסכימה עם פנינה שצריך לפרסם זאת מעבר לפורום ומוכנה לתרום בהפצה. אפשר אולי לתלות בלוח מודעות של הסופר שלט גדול, או לבקש את עזרת הילדים שיכינו שלטים ויתלו ברחבי הישוב, כמו כן, אולי אפשר לבקש מהמתנ"ס לכתוב זאת בשלט שבכניסה ליישוב?? מה דעתכם?

shavitmass

New member
הכי מהר ויעיל...

פשוט לרתום את בני המושבים למבצע ההתנדבות שכל ילד יביא הורה
שביט

shavitmass

New member
לך אין פטור

ולא רק שאין לך פטור, תביאי 5 טפסים חתומים של השכנים והחברים. כל מתנדב יקבל 3 טפסים ושיחתים את השכנים ויש לנו משא"ז לתפארת שביט

pninak12

New member
אתה הרי יודע שלא ביקשתי פטור...

אבל אם רוצים שגם אנשים כמוני יצטרפו לפעילות, צריך לחשוב גם עלינו בדרך הפרסום, ולא להשתמש רק בילדים בתנועת הנוער/ בתי הספר כאמצעי פרסום!

shavitmass

New member
לא רק!

אבל זו דרך יעילה להגיע מהר למאות בתים של ילדים שמעורבים בקהילה
בהצלחה אני יודע שאת השעות שלך תתרמי +++++ שביט

shonilon1

New member
השאלה היא

האם הפלפון שלך יענה גם באחת בלילה כשהונדליסטים מצורן יפריעו את מנוחת הדיירים? או שהוא עומה רק בפתיחות חגיגיות?

DGSY

New member
מממממ..... 1 בלילה

אני מאמין שגם לשוטר הכי מסור בעולם (אפילו למפכ"ל) מגיע שיהיו חיים פרטיים רק חומר למחשבה עפר

shonilon1

New member
יש לי רעיון

עבודה במשמרות. שוטר אחד בבוקר ואחד בלילה. אם עניין המשמרות יצליח בצורן אפשר להציע את זה לעוד גופים: בתי חולים,צבא ועוד...

pninak12

New member
או ש...

בעצם מה שאנחנו צריכים זה מישהו שיתן מענה בשעות הערב והלילה? אז אולי את החצי משרה כדאי למתוח לכיוון הזה יותר מאשר למשטרת נתניה, תורנויות שם סופשים וכו'????

למעלה