פתיחת יום

AndreyS

New member
פתיחת יום../images/Emo65.gif

צהריים טובים, כאן אנדרי שומר, נשאר לי לנהל עוד 3 ימים. היום השני שלי בתפקיד יוצא לדרך
יום מיוחד ------------ היום חשבתי על משהו מיוחד - שונה. תחרות המכשיר הכי יפה נדחית למחר. והיום - יום בלי תחרויות בלי שירשורים מיותרים - רק סלולאר נטו. אתם מוזמנים לשרשר מידע רלוונטי על חידשוים טכנולוגיים, לשאול שאלות הקשורות לטכנולוגיה הסלולארית לדרך הפעולה וכו´. היום הוא בעצם יום ניסוי שמטרתו לבדוק האם הפורום יכול להיות סלולארי-נטו - דיון נקי על סלולארי בלי תוספות מהצד. אני מבקש מכם לפחות הים להימנע מהודעות אישיות ולהתמקד בנושא הפורום. בקיצו אני רוצה שהיום יהיה יום טיפה מקצועי יותר - אולי זה יפחית את כמות ההודעות אבל יהפוך את הפורום לאיכותי יותר - בינתיים זה רק ניסיון - ליום אחד ואם הוא ימצא חן בעיניכם תוכלו להמשיך אותו גם בלעדיי.
מפגש פורום ------------- ישבתי וחשבתי על המפגש המיועד שעתיד להתקיים אך נדחה כל הזמן מסיבות אלו ואחרות. חשבתי על מספר רעיונות
מקוריים משהו - למפגש - שונה קצת מהתכנון המדוייק. לא אשתף אתכם בשלב זה כדי לא ליצור תקוות שווא ואי הבנות לאחר שאני אברר את עצם האפשרות לקיים את הרעיון שלי ואווכח בכך שאפשר - איידע אתכם. בינתיים שאלה אחת לי אליכם בנושא - אתם מוכנים לשלם תמורת פעילות במפגש - סכום לא גדול - 20 - 30 ש"ח
יום נעים.

למעלה