פתיחת טבעת דחופה

יפעתי30

New member
פתיחת טבעת דחופה

אני 9 שנים עם הטבעת, נותחתי בזמנו ע"י פרופ' חרוזי. במהלך השנים פתחנו סגרנו ירדנו עלינו ושוב ירדנו.. כרגע עלה חשד לרפלוקס בעקבות הקאות מרובות בחצי שנה האחרונה, עשיתי גסטרוסקופיה שהעלתה חשד, אך לא ודאי, ואז עשיתי שיקוף שהראה הרחבה של הושט ומעבר צר מאוד של המזון. אז הבנתי שאין מנוס וכדאי לפתוח קצת את הטבעת. השאלה שלי האם יש איזה כירורג באיזור רעננה שאפשר ללכת אליו לפתיחה בהקדם? (כי לקבוע תור לד"ר אבינוח זה גם רחוק לי וגם התורים ארוכים), האם כל כירורג יתאים לצורך העניין או שזה חייב להיות מישהו עם רקע בניתוחים האלה?

קוביd1

New member
פתיחת טבעת

יש אפשרות לפתוח את הטבעת בכל חדר מיון במקרה חרום ,אבל ברוב חדרי המיון פותחים עס הסוף את לא מקרה חרום ,אני לא מבין מה זה ד,ר אבינוח רחוק ,ד"ר אבינוח עובד בימים מסויימים בתל אביב או בראשון באם אני לא טועה . ויש לו צוות רופאים שפותחים וסוגרים מה שאני מציע להתקשר למזכירה של הרופא \יש את זה פה בפורום ,בטוח שאופירה יודעת ,להסביר לה את המצב ולראות עם בכלל הרופא יקבל אותך רופאים בדרך כלל לא אוהבים להתעסק עם מנותחים לא שלהם יש איזה רופא בבני ברק שפותח וסוגר , זה מה שאני יכול לעזור עוד מעט יכנסו חבר'ה וינסו לעזור לך קובי

אופירA

New member
מנהל
צריך לפתוח, אבל רק קצת

אז צריך כירורג שיודע לפתוח טבעות, ויודע לפתוח קצת. מספיק 1/2CC (ואם מצב הרפלוקס חמור מאוד וממושך, לפתוח 1, ולסגור אחרי חודש 1/2). תבררי בקופה שלך אם יש כירורג שיודע לפתוח טבעת באיזור שלך. אם לא - תבקשי פתיחת חירום אצל ד"ר אבינוח, ולא יעשו לך תור. בבני ברק מקבל ד"ר רוזין לפתיחה/סגירה של טבעת. טל' 03-6194315.

יפעתי30

New member
תודה רבה!!

אתרתי את ד"ר אבינוח במדיקל סנטר ופתחנו 0.5CC. החיים השתנו לבלי הכר! לא הקאתי כבר 4 ימים ! :) תודה!

למעלה