פתיחת חשבון משותף

• פותח הנושא syj
  • פורסם בתאריך

syj

New member
פתיחת חשבון משותף

שלום רב , באיזה בנק ניתן לפתוח חשבון משותף לי ולבן זוגי עם ויזה ב1? כרגע אנחנו בדיסקונט והוא רשום כמיופה כח בלבד.לטענת הבנק אין לו אפשרות להיות שותף או להפקיד משכורת שלא בצ׳ק או לקבל כרטיס למשיכת מזומן תודה מראש

1151986

New member
אנחנו בבנק הפועלים

צירפתי אותו לחשבוני, אך הוא היה צריך להציג תעודה מזהה נוספת. תעודת הלידה שלו סיפקה אותם. הוא בעל אותם הזכויות שיש לי בחשבון, הפקדה, משיכה, הלוואה, הכל .. לגבי כרטיס אשראי עם שמו, הבעיה היא אצל חברות האשראי שדורשות מספר ת.ז.

stkachov

New member
ניתן להוסיף לחשבון

אבל זה מבטל אפשרות לקבל אשראי מהבנק(הלוואות, משיכת יתר וכדומה).
&nbsp
לפחות זה מה שנאמר לנו בבנק הפועלים.

1151986

New member
דווקא הסניף שלנו היה ממש נדיב

ואדיב איתנו :)
אישרו לנו כרטיס אשראי נוסף והגדילו מסגרות.

Namush1

New member
מזרחי טפחות

ממש לפני שבוע פתחנו. יש להם אחלה הטבות ללקוחות חדשים, אבל מאוד תלוי במשכורות שלכם, בעיקר שלך. אין בעיה עם היותו זר, מבססים זאת על הדרכון שלו (לא בקשו תעודה נוספת), וישנם מסמכים לחתימה שניתן לבקש באנגלית, לא כולם. אני מאוד התרשמתי מהרוח הצעירה והאופן שקיבלו את פנינו. תבקשו שיפנו אליכם מנהל לקוחות דובר אנגלית. אם תרצועוד דיטיילז אשמח לתת בפרטי.

בכל אופן, כל מקרה לגופו...

בהצלחה.

בטפחות יש הטבות הצטרפות מצויינות

כמו פטור מעמלות עו"ש לשלוש שנים, הלוואה עד 30,000 ש"ח ללא ריבית והצמדה ועוד..
אני גם כן הייתי מרוצה מהשירות שלהם ומהיחס האישי. לדעתי הם עושים שינוי לטובה בגישה מה שאף בנק לא טורח לעשות כי כולם עסוקים בשיפור טכנולוגית האון ליין שלהם.

1151986

New member
אנחנו עברנו חוויה לא טובה איתם

תחילה חשבנו לפתוח חשבון נוסף בבנק אחר וראשית פנינו למזרחי טפחות.
כיוון שבעלי אפריקאי עם דרכון אפריקאי לא הסכימו לפתוח לנו חשבון. מנהל הלקוחות שמולו התנהלה כל השיחה היה סוג של ערס אבל הוא ממש התפתל מאי נוחות שזה מה שהיה לו לומר וזה היה ממש במפורש, גזענות במלוא מובן המילה. חזרתי על עצמי שוב ושוב עם שאלות כדי להיות בטוחה שאני שומעת נכון, לא שינה לו שלבעלי יש משכורת מסודרת, מעל הממוצע, שנכנסת כל חודש. הוא קיבל הוראה מפורשת לא לפתוח חשבונות חדשים לכל האפריקאיים האלה.. בכל יום אחר שזה היה תופס אותי כנראה שהייתי עושה מזה סיפור ולא עוברת על זה בשתיקה, אבל היינו עסוקים בטונות של דברים אחרים באותו זמן.

randyloo

New member
אנחנו בלאומי

לא היתה כל בעיה. קבלנו שותפות מלאה, כרטיסי אשראי, מסגרת אשראי וכו.
אני מכניס משכורת קבועה.
מכירים אותי בבנק וזה כנראה מה שצריך באמת..
לגבי מסמכי זיהוי, אכן בקשו שני מסמכי זיהוי (דרכון ועוד תעודה עם תמונה)

1151986

New member
זוגתך קיבלה כרטיס אשראי על שמה ?

יש לנו 2 כרטיסים, אבל הם על שמי. חברות האשראי לא היו מוכנות להנפיק כרטיס על שמו ללא ת.ז והבעיה היא שלעיתים מבקשים ממנו בחנויות שונות את ה ת.ז שלי כדי שיוכל להשתמש בכרטיס וזה מבאס.

meninblack4

New member
לי בלאומי לא הייתה שום בעיה

להכניס את אישתי לחשבון. שותפה מלאה למינוס
והיה לה גם כרטיס אשראי עם מספר דרכון.

randyloo

New member
כן, היא קבלה

למעשה אפילו יש לה שניים. אחד של הבנק ואחד חוץ בנקאי

randyloo

New member
בנוסף ישנם הרבה תיירים עם חשבון בישראל

למשל, צרפתים בהמוניהם שחיים גם בצרפת וגם בישראל. יש להם חשבונות תייר עם כרטיס אשראי וכד'.
באופן כללי, בנקים גמישים בכללים שלהם. אם יש לך כסף אוהבים אותך ואם לא לא.

inballavy

New member
אנחנו בבנק הפועלים

פתחו לבעלי חשבון בלי בעיות. כרטיס אשראי על שמו הוא קיבל אחרי שנכנסה המשכורת הראשונה, לפי מספר דרכון.
בבנק הציעו לנו לא לפתוח חשבון משותף כל עוד הוא על ב1, בגלל הטבות מס שמגיעות לבעלי ב1, אז פשוט פתחנו לו חשבון משלו ונתנו ייפוי כוח אחד לשני בשני החשבונות
&nbsp

moggie

New member
בבנק הפועלים

אנחנו בבנק הפועלים,
זוגתי פתחה חשבון בנק על שמה והנפיקו לה כרטיס אשראי בלי בעיה גם ב-ב1, המגבלה היחידה שהיתה אז היא שלא ניתן לקנות מניות לחשבון הזה.
בנוסף יש לנו חשבון משותף וגם בו הוצאנו לה כרטיס אשראי ב-ב1.
כשהיא קיבלה את ה-א5 הודענו לבנק עם צילום ת.ז. וזה הכל, לא היה צריך לעשות שום דבר אחר

מזרחי טפחות

בסניף שלנו לא עשו בעיות בכלל. לבן זוג שלי יש את כל הזכויות שיש לי מבחינת חשבון הבנק, משיכת כספים, חתימה וכו...
בגלל שהןא אמריקאי הוא היה צריך לחתום על טופס ששכחתי את שמו. שאומר שההכנסות שלו פה מדווחות בארהב... בטח עוד מעט מישו פה יגיד את שם הטופס. זה 4 אןתיןת בראשי תיבות אם אני לא טועה

למעלה