פתיחת דיספיוט

rankoer

New member
פתיחת דיספיוט

פתחתי דיספיוט בפייפל על מוצר שהגיע תקול,המוכר הציע להחזיר לי תכסף בחזרה או לשלוח לי תמוצר בשנית,ביקשתי ממנו שישלח לי שוב את המוצר בחינם כמו שהוא הציע לי. השאלה שלי,לסגור את הדיספיוט ביננו או להשאיר פתוח?אם במידה המוכר עדיין לא ישלח לי את המוצר ואני יסגור או שהדיספיוט יסגר אחרי תקופה מסוימת מה אז אני יכול לעשות?(כי הבנתי שלא ניתן לפתוח דיספיוט על דיספיוט שנסגר ) תודה.

ozitex

New member
השאר פתוח

והמתן למוצר המובטח. לכשיגיע לשביעות רצונך- סגור אותו. אם הוא לא יגיע עד למועד האחרון להעלאת הדיספיוט לקליים- העלה לקליים והמתן. אם לא תעלה לקליים בזמן הדיספיוט ייסגר אוטומטית ואם לא תקבל את המוצר- לא תוכל לפתוח קליים חדש.

rankoer

New member
כמה ימים הדיספיוט תקף?

אחרי כמה זמן הדיספיוט נסגר אוטמטי?

RUTHIE1

New member
../images/Emo207.gif איך אני פותחת דיספיוט?

קניתי פלטת צלליות ואחת מהם הגיעה שבורה לחתיכות. מה אפשר לעשות?? יש לי את המייל של המוכר, לשלוח לו מייל ישירות? איך עושים זאת דרך איביי?

ozitex

New member
כנסי ל- Resolution Center

open dispute נסי לפנות למוכר ולבדוק אפשרות של פיצוי/החזרה/החלפה.

RUTHIE1

New member
איפה מופיעה האפשרות של הדיספיוט?

לפנות דרכה למוכר?

ozitex

New member
דיספיוט

את נכנסת ללינק Report a problem שם תראי את האפשרות של Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described. אותה את מסמנת וממשיכה על פי ההוראות. בכדי לתקשר עם המוכר את לא צריכה לפתוח דיספיוט אלא את פשוט שולחת אליו מסרון דרך מערכת המסרים של איביי.

למעלה