פתיחת דיון

זה עוזר!!!!!!!1

אני רוכבת עכשיו על סוסה שפוחדת מלחץ בפה וכול פעם ששמים לה לחץ בפה (לא משנה כמה לחץ) היא מתחילה להרים תראש כדי לברוח מהנקודת לחץ אבל להרים ממש גבוהה ואז עם ראש מורם היא הייתה עושה מין קאנטר במקום קיצור התיחרפנה לגמרי עכשיו אחרי שני שיעורים שהיא עם זה היא התאפסה בצורה מדהימה ואתמול ילדה אחת עשתה עלייה שיעור!!!!!( לא משהו רגיל, זאת סוסה מפחידה ומופרעת) ואפילו שיעור טוב!!!!

taos

New member
הגיונית? לא

כי הסוס קופץ והוא שולח את הראש קדימה והוא נמתח אז עם גומי זה יהיה קצת בעייתי נראה לי אבל בטח יש משהו תחליפי לקפיצות תמיד אני נתקל באיזה חגורה נוספת שבחיים לא חשבתי שהיא קיימת

בקפיצות אסור../images/Emo28.gif

בתחרויות אסור בכל הרמות. ובקפיצות בבית עדיף לא להשתמש עם זה אלא עם ילדים קטנים למכשולים של 20 ס"מ כזה... בתחרויות לרוב משתמשים במרטינגל שנותן לסוס מרווח לזוז עם הראש.

למה????? בטח שאפשר!

כשרכבתי על ארמני אז היה לו גומי, וקפצנו בשיעור אז קפצתי איתו כשהוא היה עם גומי! פשוט צריך לרכב עם מושכות קצת יותר ארוכות! ופעם הוא היה מועד על עצמו ופתאום זה פלא אפשר לקפוץ איתו ! גומי מועיל

אפשר הכל../images/Emo28.gif

אבל הקטע כמה זה עוזר? סוס צריך להסתכל קדימה כדי לקפוץ אחרת הוא לא רואה את המכשול, שהגומיה מושכת לו את הראש למטה הוא לא מספיק לראות את המכשול ומתבלבל... אבל זה רק במכשולים גבוהים

the kingzeos

New member
הגומי הוא....

הגומי הוא כלי עזר שכל רוכב צריך לברך רק תלוי איך עובדים איתו הוא כמו מושכות גרמניות אבל הרבה יותר פשוט שהסוס מרים את הראש זה מושך אותו למטה וכך הוא מבין מה הוא צריך לעשות וכאשר הסוס עובד על המתג אז הגומי משתחרר. את הגומי שמים גם לרוכבים מתחילים כפי שדורון צינה אבל שעובדים עם הגומי הרוכב גם עדין צריך לעבוד ולא לשבת ולתת לגומי לעשות את העבודה אחרת שעובדים בלי הגומי הסוס עוד פעם מתנגד!!! וכאשר הסוס עובד על המתג עם הגומי והוא מכונס עם רגל אז הצעד מגיע לשיא שלו ויוצא את המצב הכי טוב שהסוס יכול לתת!!!!!!!

איזה שטויות!

הגומייה לא עד כדי כך קצרה הסוס יכול להסתכל למעלה ואני קופצת עם זה איקסים קטנים וזה אפילו לא קרוב להפריע לסוסה שלי!!!! חוץ מזה שאפשר להאריך את זה אז ככה ש גם אם זה היה מפריע לה היינו מאריכים וכלום לא היה קורה!!!!

נכון../images/Emo28.gif

אבל זה מאוד תלוי בסוס. לילדים קטנים שמים גומיה יותר קצרה כדי לדמות את הכיפוף של הסוס כי הרי הגומיה יוצרת לחץ קבוע וטוב על המתג וברגע שמדרבנים אותו הסוס מתכופף מזה. לאיקסים קטנים זה לא מפריע כי הסוס לא ממש מסתכל על זה כמכשול עצום(רוב הסוסים) ולפעמים לא קופץ אלא מדלג מעל זה ובשביל זה הוא לא צריך למתוח את הגוף,

למעלה