פתיחת דיון חדש...

genesis

New member
פתיחת דיון חדש...

האם לדעתכם המחיר שאנו משלמים לאירגון החיזבאללה , גבוה מידי..? או שהמטרה מקדשת את האמצעים , ויש לשלם כל מחיר תמורת שיבת הבנים הביתה. אנא כיתבו דעתכם בנושא. איציק

ליז ג

New member
אין מחיר גבוה מידי עבור חיי חיילנו

לדעתי כל מחיר שווה את חזרתם של חיילנו הביתה. ואני ממש כועסת ומזועזעת על כי הממשלה הרימה ידיים (או כך לפחות זה נראה) מרון ארד. כאמא לשני חיילים קרביים אני רוצה לדעת כי אם חס וחלילה יקרה משהו מדינת ישראל תעשה הכל לשמור עליהם.

genesis

New member
תגובה לליז...

גם אני חושב כך... אבל למה את חושבת שהממשלה הרימה ידיים מרון ארד..? לדעתי היא עושה מעל ומעבר לשיחרורו או לפחות להשגת מידע עליו. פשוט יש לנו עסק אם חיות אדם, שלא מוכנים תמורת כל מחיר שבעולם , לשחרר מידע עליו. החיות הללו מוכנים רק להעביר את גופות שלושת החיילים , ואת האזרח אלחנן טננבאום , תמורת שיחרורם של כ 400 מחבלים חיים ובינהם מי שהחזיק ברון במשך כשנה וחצי . על רון ארד אני מניח שדיברו ורצו שגם הוא יכלל בהסכם זה , אולם לצערי ולצער רבים אחרים פראי האדם הללו לא הסכימו. איציק

ה דרומי

New member
../images/Emo104.gifרון ארד לחופש נולד כול מחיר

שרק ניתןהיה לעשות בשביל השבויים והנעדרים יחזרו ה
ה אמן ואמן

genesis

New member
ה דרומי ידידי

מצטרף לתפילה.... אבל ... האם המחיר שווה..?

dron a

New member
kל-הדרומי תודה מכל ה-../images/Emo23.gif!

על השיר הנפלא ששלחתה לפורום. אם נכנס לקישור,נוכל להאזין לשירים רבים ואיכותיים.

ESU Boscorelli

New member
גבוה מדיי

המדינה מחליפה שבויים בתמורה לבן אדם שהלך לעשות עיסקת סמים והימורים ומשאירה חייל פצוע שלנו בשטח, חייל שנהיה לגיבור, עצוב לי מאוד לדעת שזה קורה ולא הייתי נותן לאלחנן טננבאום לחזור, עדיף לי לראות את רון ארד בבית מאשר איזה מהמר כפייתי, חייל שיצא להגן על הבית, על המדינה שלו. |בלוןכ|

genesis

New member
תגובה ל ESU Boscorelli

שלום לך ידידי אני מבין שאתה מתנגד למחיר הרב והקשה שהמדינה משלמת תמורת שיחרורם של הבנים. אבל למה אתה משתמש במנח "סחר בסמים" כבר הוכח מעל לכל ספק , שהחיילים עסקו בבט"ש והיו חייבים לעבור מהמקום שמשם הם נחטפו. בעבר הועלתה על ידי גורמים שונים ההשערה הזו , והופרכה מיסודה. לגבי האזרח טננבאום, גם לגביו חלוקות הדעות באשר למעשיו שם , ומדוע בכלל היה חייב להכנס ללבנון בדרכון מזוייף. כולנו וגם אני בתוכם היה רוצה שרון ארד יחזור , אולם כפי שאמרתי יש לנו עסק אם חיות אדם שלא מוכנים כלל לשמוע על מסירת מידע או שיחרור של הנווט השבוי. מה שהם מוכנים זה רק לדון על שלושת החיילים והאזרח טננבאום . ותמורת שחרורם של אלה , מדינת ישראל נדרשת לשחרר 400 מחבלים . לכן העלתי את הדיון כאן...האם המחיר לא גבוה מידי..? איציק

ESU Boscorelli

New member
בהחלט גבוה

צר לי שרק עכשיו יכלתי להגיב לא דיברתי על שלושת החיילים אלה על טננבאום, עצוב לי לחיות בידיעה שתומרת 3 גופות ומהמר כפייתי ישחרוו 400 מחבלים, נכון, המשפחות רוצות להחזיר את הגופות ואני מבין אותם אבל ברגע שהמחבלים יחזרו אנחנו נקבל פי 100 גופות

zivsb

New member
כל המציל נפש בישראל../images/Emo127.gif

כמדינה אנו ערבים לחיילנו אזרחנו בארץ ומחוצה לה מדינת ישראל היא מדינת היהודים. כל ממשלה עריבה לאזרחיה אין מחיר יקר מידי להחזיר הבייתה גם אתרון ארד גם הוא לחופש נולד

genesis

New member
תגובה ל ZIVSB

שלום לך ידידי אמנם המדינה ערבה לשלומם ובטחונם של אלה היוצאים להגנתנו , אולם תחשוב , איזה מחיר נורא אנו נדרשים לשלם..? 450 מחבלים כלה שיש דם על ידהם . כיצד לדעתך ירגישו אותם משפחות עם מי מאותם מחבלים ישובו לארץ במטרה לבצע פיגוע..? וכפי שאמרתי קודם, על רון ארד נמחבלים לא מוכנים לדבר כלל... האם אי סרובם של אלה לשוחח ולתת על רון ארד היא סיבה מספקת שלא לדבר כלל אם אותם מחבלים..? אני מתכוון לעובדה שהאם אם אין רון ארד אין כלל משא ומתן..? מה דעתכם..? איציק

למעלה