פתיחת גן פרטי

אוריתי1

New member
פתיחת גן פרטי

בוקר טוב אני קוראת את שנכתב כאן וממש נהנית מכל רגע. במקצועי אני גננת ומעוניינת לפתוח בשנה הבאה גן פרטי (באזור נתניה או הסביבה). קראתי לא פעם שכתבו כאן שהמצב לא טוב לאחרונה.... אני מאמינה שאם הגן נחשב כגן טוב ושם הגננת הולך לפניה... הרי שהגן יפרח ....זה רק עניין של זמן. אני לוקחת בחשבון שבתחילה לא יהיו הרבה..... אבל מקווה שאח"כ, כשיכירו אותי יותר, הגן יתמלא יותר ויותר. מה דעתכן? האם גישתי נכונה? האם כדאי לקחת את סיכון ולפתוח גן למרות המצב? יש בי כל כך הרבה חששות אבל זה משהו שרציתי מזמן...... נמאס לי לעבוד ולהשקיע בגן של אחרים.... כשבעלת הגן מקבלת את הקרדיט שבעצם מגיע לי. אשמח לקבל תגובות בתודה אוריתי.

קרני12

New member
שותפה להתלבטות ועוד...

גם אני נימצאת באותה פרשת דרכים. כרגע אני בחופשת לידה ומאד בא לי לפתוח גן אבל אין לי אומץ ואין לי את המידע של איך עושים זאת (ברמה הבירוקרתית). לדוגמא: אמרו לי שאם שוכרים מבנה אז התשלום שלו אמור להיות יותר יקר עם זה מיועד לעסק. או מכמה ילדים העסק מתחיל להיות ריווחי. ולגבי מה שטענת ... אם הגן טוב ולגננת יש שם ...אני מסכימה מאד. אנשים ישלחו את האוצר שלהם ויסכימו לשלם עוד כמה מאות שקלים עם הם בטוחים בדמות שמטפלת בילדהם. אשמח עם תשתפי אותי במידע שלך לגבי איך עושים זאת קרני

לינה1

New member
גם אני הייתי רוצה../images/Emo24.gif

שלום בנות אני כבר הרבה שנים חושבת על העינין הזה. הבעיה האמיתית היא ההשקעה הראשונית (ציוד) ולשלם את כל ההוצאות השוטפות: שכר דירה, שיכול להגיע ל1200 דולר כל חודש, תשלום למטפלות , סייעות,(משכורת, ביטוח לאומי , ביטוח בריאות, מחלות, חופשות ועוד) היום כמעט כל גן פרטי פתוח עד 16 ואף עד 17 זה אומר שצריך עוד צוות לאחר הצהריים פלוס קטרינג או מבשלת. אמנם גנים פרטיים דורשים סכום גבוה עבור כל ילד, אבל יש גם המון הוצאות. כדאי להתייעץ עם ארגון הגנים הפרטיים וגם עם רואה חשבון. אם תבררו אשמח אם תשתפו ואם תלכו על זה אז... ...

אוריתי1

New member
קרני...... גם אני מרגישה שזה די

"גדול עליי" מבחינת כל הבירוקרטיה. פניתי לארגון הגנים הפרטיים והם שלחו לי ניירת מכאן ועד להודעה חדשה שהורידה לי את כל החשק. מתוך הניירות שלהם הבנתי שיש צורך באישור של מהנדס לגבי מבנה הגן ועוד ועוד דרישות למיניהם. עדיין לא ממש התעמקתי בנושא כי אני בשלב של חיפוש מבנה שימצא ראוי ומתאים לגן. שיהיה לך בהצלחה

לינה1

New member
../images/Emo70.gifלאוריתי1 וקרני12, מצאתי...

מצאתי משהו ברשות לעסקים קטנים הקובץ מצורף לינה

טלגל

New member
אורית וקרני אני לא רוצה להוריד לכם

את הרוח מהמפרשים, אבל אני נמצאת בגן פרטי עם קשיים גדולים, אחת הבעיות היא מיקום הגן, כך שתחשבו טוב טוב, היכן אתם רוצים למקם את הגן. דבר שני גילאי הילדים, הגן שלי הלך על ילדים גדולים ועכשיו במיתון המון הורים מעדיפים גנים יותר זולים של עירייה אפילו שהגן שלי נחשב טוב. כל שכדאי להוריד את גילאי הילדים לקטנים ואז רוב הסיכויים שהם ימשיכו אתכם שנה שנייה. אז המון בהצלחה...

למעלה