פתיחת בנק בארה"ב דרך הארץ

dior3

New member
פתיחת בנק בארה"ב דרך הארץ

האם יש אופציה לפתוח חשבון בנק בארה"ב דרך הארץ?
ואם כן, מה הפרוצדורה?

תודה

פתיחת חשבון

בעבר זה היה קל לפתוח חשבון בנק לישראלי בארה"ב מבלי להיות נוכח פיזי, היום זה טיפה יותר קשה
לי יש עו"ד שפתח לי חשבון שם של אחד הקבוצות שלי
קוראים לו עו"ד אילן גלזר - אפשר לנסות אותו

Boston Guy

New member
מאוד קשה כי יש חוקים למניעת הלבנת הון וכסף שחור

רשויות החוק בארה"ב דורשות שהבנק יזהה אותך בצורה חד משמעית, כדי שאפשר יהיה לדעת בוודאות של מי הכסף בחשבון מסויים.
זה נועד לצמצם את האפשרות של חשבונות של אנשים פיקטיביים, לצמצם רמאויות (כל מיני נוכלים מניגריה שיפתחו חשבונות על שמות מצוצים מהאצבע וישתמשו בהם לרמאויות שלהם),
ולצמצם את האפשרות של "הלבנת כספים שחורים".

ביחוד במקרה של תושב חוץ שאין לו מסמכי זיהוי אמריקאיים, רוב הבנקים בארה"ב ידרשו נוכחות פיזית שלך - ושל כל אדם שיהיה מורשה בחשבון - בסניף שבו תפתח את החשבון הזה, והצגת מסמכי הזיהוי (דרכון וכיוצ"ב) המקוריים (ולא צילום או עותק דיגיטאלי).

sishko

New member
שאלה בהקשר זה בבקשה

אנחנו שני שותפים, לאחד יש מסמכים אמריקאיים (SSL, חשבון בנק וכו') ולשני אין.
במידה ושנינו רוצים להיות רשומים ב Operating Agreement האם יש חובה בפתיחת חשבון בנק גם לשותף ללא המסמכים?
אני מבין (או מניח) שמאחר ושנינו רשומים, נצטרך שנינו להצהיר למס הכנסה (ארה"ב) בנפרד על הכנסות,רווחים וכו'.
האם הוא יכול לעשות את זה על בסיס חשבון הבנק שייפתח ל LLC ?
תודה רבה
&nbsp

vinney

Well-known member
אין שום קשר בין חשבונות בנק לדיווחי מס

דיווחי מס תצטרך לעשות בכל מקרה, בין אם יש לך חשבון בנק בארה"ב או לא.
&nbsp
אם אתם פותחים LLC בארה"ב - אתם יכולים לפתוח חשבון על שם הLLC, ולהעביר כסף לחשבונות הפרטיים שלכם בארץ, הם לא חייבים להיות בארה"ב. אין בין זה לבין דיווחים לIRS שום כלום ושום דבר, גם אם ישלמו לך שכר דירה במזומן ובכלל לא תצטרך חשבון בנק - עדיין תצטרך לעשות דיווחי מס.

sishko

New member
בדיווחי מס התכוונתי לארה"ב.

בדיווחי מס התכוונתי לארה"ב. אשתמש במונח IRS מעכשיו בהקשר זה
בכל מקרה אם הבנתי נכון מדברייך אין חובה בפתיחת חשבוונות בנק פרטיים בארה"ב לשותפים ב LLC ?
(למעט חשבון הבנק של ה LLC עצמו)

vinney

Well-known member
אין שום חובה כזאת. גם לLLC אין שום חובה לפתוח חשבון

תפקידו את השיקים של השכירות בבנק הפועלים בדימונה אם בא לכם, אין שום חובה לעשות את זה בארה"ב.

למעלה