''פתיחות''

מתן1002

New member
''פתיחות''

לא יודע אם זה קשור לפה אבל לפי מה שקראתי בפורום הזה אני מניח שיש כאלה שמבינים ויכולים לעזור.. אז רציתי לדעת איזה רכב ''פותח'' יותר מהר ,(לדוגמא ברמזורים) ידני או אוטמט?? תודה לכול העונים..
 

samata

New member
תלוי...

דגם, מנוע, כ"ס... עשה אבל טובה, אם אתה מתכנן "פתיחות" עם חברים - לך לכביש הערבה או לאיזה כביש נטוש ותהנה לך. אם תעשה תאונה, לפחות זה לא יהרוג אחרים מלבד אותך.
 

aviGODFATHER

New member
נראה לי שאוטומטי

ואם אתה עושה פתיחות עם מישהו ושניכם על אוטומט זה לא תחרות ביניכם, אלא בין המכוניות שלכם. בידני זה שונה וכאן זה כן קשור לנהג (אפילו יותר מאשר סוג האוטו)
 

adidas88

New member
האמת שלא נכון ממש

בפתיחות הרבה יותר מהיר הידני מאשר האוטומט
 

Superdror

New member
כשמדובר בשתי מכוניות זהות

וההבדל היחידי הוא הגיר - אזי הידני אמור להיות זריז יותר, בתנאי שהנהג ברכב הידני "יודע מה הוא עושה". מעבר לכך, הכבישים הציבוריים בארצנו לא מיועדים עבור מרוצי מכוניות והשתוללות ואני מקווה שכל אחד מחברי הפורום מבין זאת. נוסיף לנ"ל את העובדה כי יציאה חזקה מהמקום גורמת בלאי מואץ לכל מכלולי הרכב, גורעת בצריכת הדלק ונהג לא מנוסה שידרש לעשות צעד קיצוני (להתחמק ממכשול למשל) עלול למצוא עצמו מאבד שליטה, רכב תחת האצה חזקה מגיב בצורה קיצונית כמעט לכל פעולה.
 

M o l

New member
אם יש לך מדבקת No Fear וניאונים

בשפריצים אז כנראה תפתח יותר מהר...
 

8-AN

New member
ממש לא...וזה מאוד בוגר מצדך

NO FEAR שברור שזה כבר מזמן לא זה... ד"א מי שיש לו ספוילר יותר גדול פותח מהר יותר. בוודאות בלי קשר לסוג הרכב.
 

M o l

New member
אתה טועה ומטעה. חבל.

לא יצא לך לראות WRX פותחת סיוויק 1.6 עם ספויילר של STi|?!
 

Superdror

New member
ברוב המקרים הספויילרים האלו

רק מרעים את תאוצת הרכב, פוגעים באווירודינמיות ובצריכת הדלק - אם כי באופן זניח. מעבר לכך, הספויילרים הגדולים ה"לא מקוריים" ברוב המקרים ממש מכוערים, אבל זה עניין של טעם. אני מעדיף רכב ללא ספויילר ולא משנה איזה, יותר יפה ואף אחד לא ישחיט לי אותו וישאיר לי חורים בתא המטען.
 

MrJacKasS

New member
אני חושב

שהוא אמר את זה בצחוק, כתגובה לתגובה הצינית של M o l .
 

aviGODFATHER

New member
../images/Emo6.gif, ועוד משהו...

מהירות הפתיחה היא ביחס הפוך לכמות הערסים הנמצאים ב"ערסמוביל". (לערסים שלא הבינו - ככל שיש יותר כמוכם באוטו תהיה פתיחה יותר איטית)
 

Daemonlior

New member
חוש ההומור תמיד קיים בי!

במיוחד כשזה נוגע לערסים ונהגי משאיות צבאיות..
 

Daemonlior

New member
נצל"ש - החלפת צמיגים..

לפני כמה ימים התפנצ'ר לי הגלגל הקדמי ימני של הרכב.. הוא הוחלף בגלגל הרזרבי (הגלגל באותה המידה). היום נסעתי לפנצ'ריה (בנאדם טוב שאבי מכיר ויש לחברה שלו הסדר איתם).. בקיצור, בדק את כל ארבעת הצמיגים ביחד עם אבא שלי.. ובעזרת המכונה האלקטרונית הזאת והגיע למסקנה שצריך להחליף 2 צמיגים.. הצמיגים האחוריים הוחלפו בצמיגים חדשים (כל הצמיגים, החדשים, והישנים, של מישלין). אבל מקדימה היה קצת בלאגן, לא כל כך הבנתי מה הוא עשה שם.. אני חושב שהצמיג הרזרבי הפך להיות הצמיג של צד ימין מקדימה.. הצמיג של צד שמאל מקדימה נשאר אותו הדבר. והצמיג של צד שמאל מאחורה (מה שהיה לפני ההחלפה) הפך להיות הרזרבי.. הבנאדם פשוט רצה להשאיר את הצמיגים הכי פחות שחוקים על הרכב.. (סה"כ עברו על הצמיגים 60 אלף ק"מ בפחות משנתיים) אבל, מאז ההחלפה שמתי לב ל 2 דברים.. א. הרכב נוטה לפעמים קצת לצד ימין. ובמהירויות גבוהות (110-130) הרכב "מתנדנד" אני מרגיש בהגה כאילו יש רוח צד בחוץ, והרכב מקבל מכות כאלו (מי שמכיר יודע למה אני מתכוון) ב. אני עדיין לא בטוח שזה קשור לזה, אבל אני שומע רעש מוזר בנסיעה במהירות גבוהה, מן שריקה כזאת מעומעמת, ברור לי שזה הרעש של הגלגלים, אבל הוא הרבה יותר חזק עכשיו. הייתי שומע את הרעש בעבר בנסיעה על סוג אספלט מסויים, אבל עכשיו זה קורה כל הזמן. למישהו יש מושג? אולי זה לחץ אוויר לא מדוייק במצמיגים? (למרות שהוא והעוזר שלו מילאו אוויר בכל הצמיגים, ואני מאמין שהם מכירים את הרכב ואת הלחץ המתאים) אני לא בטוח שזה אכן המקום לשאול, מקסימום אני אעביר לפורום מכוניות.
 

mestel

New member
אממ

לחץ אויר לא נכון באוטו זה ממש ממש לא טוב במקרה של בלימת חרום האיביאס יכול לא לעבוד כמו שצריך לדעתי תנסה שוב למלות לחץ אויר באוטו אם זה לא עוזר אני חושב שהכי טוב זה להחליף צמיגים מקווה שעזרתי
 

M o l

New member
מה שאתה אומר בעצם, שעל ציר אחד

(קדמי) יש לך צמיג אחד חדש וצמיג שני שוק שעבר 60 אלף ק"מ
זה מצב ממש לא תקין
 

Daemonlior

New member
אם הבנתי נכון מה הוא עשה שם..

אז כן.. האם הפתרון הוא להחליף את הצמיגים לצמיגים חדשים? או שכיוון פרונט יכול לפתור את הבעיה? נהגתי היום שוב בכביש החוף, והנטיה ממש מורגשת.. ככל שהמהירות עולה, הרכב סוטה יותר... אני חייב להחזיק את ההגה בנטיה (ממש קלה) בישביל שהרכב יסע ישר..
 

M o l

New member
אסור לשים צמיגים עם מידה שחיקה שונה

על אותו ציר. לדעתי יש צורך להחליף את שני הצמיגים הקדמיים. כדי שיהיו זהים בדגם, במרחק שעברו ובשחיקה (עד כמה שאפשר).
 
למעלה