פתיחה ותקיעה

קפת

New member
פתיחה ותקיעה

הנני להכריז בזאת על פתיחת גלריית מגלומניה. הגלרייה נפתחה לבקשת האמן, האומן וחלאה האדם יהושוע (שוקי) עאלק. אתם יכולים להוסיף ככל העולה על רוחכם (מי שיש לו רוח, ולא, בוגונביליה, אכילת קטניות אינה מזכה אדם או כל בעל חיים אחר בשאר רוח). מי שמעוניין בגלריה על שמו, שישלח לי מסר.

אורמור

New member
אפשר לבקש סניף של שטיינר על שמי?

או שטרן, או קפולסקי או לפחות מקדונלד? מה גלריה מה? גם צריך להנציח את כל השטויות שלנו? לא מספיק שזה מתנוסס כאן יום יומיים שבוע שבועיים? זה אמור להפחיד גם את דור העתיד? בחייך קפת, אני מוחה. עד שמחלקים פה משהו זה חייב להיות גלריה? וחמור! אם עוד פעם אצטרך להגיע למילון הלועזי בגללך אתה משלם ת'מונית!-קפיש? גנרי, שמנרי.. יאללה יאללה חמור מגלומן שיודע מילים ---*---

M i t s y

New member
או! סוף סוף פורום על שמי!

למה לא אמרתם שיש פורום כזה ראבק
...

גלריה ורוח שעשויה מקטניות

אי אפשר לקרוא לזה גלריה לפני שיהיה תלוי בכניסה מניפסט בלתי קריא, פוסטמודריסטי, פלוצפרסיוניסטי, הזוי, גלוי וחתרני, שנכתב על ידי אוצר שיודע להדביק גזרי עיתון על פח גלי מעוטר בצואת יונים פלסטיניות. כשזה יהיה תודיעי. בפתיחה יהיה יין לבן חצי יבש בכוסות פלסטיק וברושורים קטנים מנייר ממוחזר?

קפת

New member
בפתיחה יהיה סורבה סושי

תכתבי תמניפסט הזה, נו. הכל אני ציכלשותפלבד?

Ricca

New member
למה לא מתייעצים איתי אף פעם?

די.. חוץ מאיזכור אקראי פה ושם אתם בכלל לא מתייחסים אלי. מסתבר שלהיות פשוט כוסית עם חוש הומור כבר לא מספיק כדי לקבל הכרה ציבורית, אפילו עם הציבור מורכב מקפת ושאר פיצולי האישיות שלה. ולכן, מעל במה זו, אני רוצה למחות, ולצטט מפיה של הזמרת הנודעת שרית: "אני זוכרת, הייתי נשמה.."

למעלה