פתיחה בטארות

ניצנים

New member
פתיחה בטארות

פרידה שלום רב, אתמול השתתפתי במסיבה אצל חברה והיתה שם קוראת בטארות היא אמרה לפתוח 4 קלפים (בלי לשאול שאלה) בין הקלפים שיצאו היה גם קלף הקיסרית. האם קלף זה מסמל פוריות והריון? אני מנסה מזה שנה להיכנס להריון אך ללא הצלחה. האם זהו קלף בפני עצמו או שהוא תלוי גם בקלפים אחרים? סה"כ היא אמרה לי שהקלפים טובים ושאלה אותי אם אנו הולכים לייעוץ? כי יצא קלף היועץ ולאחר מכן פתחה את קלף הגורל אז האם אני יכולה להיות אופטימית יום טוב ותודה ניצנים

XמטאורX

New member
מאחלת לך פוריות../images/Emo47.gif

המסר הכללי של הקלפים קשור כמובן לקלפים שיצאו בפריסה וצריך לקשר בין כל קלף כדי להגיע למשמעות הכוללת שמתאימה לשואל. שמתי לב שזכרת אך ורק 3 קלפים מתוך הפריסה, אם תוכלי לברר את כל הארבעה זה עשוי לעזור בפענוח הפריסה. בנוסף חשוב מאוד לציין את הסדר שבו יצאו הקלפים בפריסה. אך מהקלפים שיצאו עולה דווקא תמונה אופטימית- הקיסרית מסמלת לרוב פיריון ושגשוג, הצלחה ונשיות ולעיתים גם הריון קרוב בהנחה שקלף ה"יועץ" הוא קלף "הכהן הגדול" (ע"פ רוב חפיסות הטארוט) אפשר לפרש אותו כטיפול רפואי או קבלת ייעוץ מגורמים מוסמכים במקרה הזה רוב הסיכויים שמדובר ברופא או משהו בסגנון. בהנחה שקלף ה"גורל" הוא קלף "גלגל המזל" ניתן לפרש אותו בפריסה הנוכחית כעניין קרמתי וקשור בגורל, כלומר "מה שתתן הוא מה שתקבל" . בהצלחה(:) מטאור

ניצנים

New member
מטאור בוקר טוב,

ראשית תודה על התשובה. אני זוכרת שבעת הפריסה (4 קלפים) היו מסודרים שלושה קלפים מימין לשמאל וכן קלף אחד מעל שלושת הקלפים. הקלף הימני היה הקיסרית את שני הקלפים שליד אינני זוכרת. הקלף שלמעלה היה קלף הייעוץ והפורסת פתחה ליד קלף זה את קלף הגורל (הגלגל). היא אמרה לי שיש לי קשר טוב עם בעלי ושאנו הולכים לייעוץ (אני מטופלת אצל רופא פריון) סה"כ היא היתה אופטימית (יש לציין שלא הזכרתי לה שאני מנסה להיכנס להריון ולכן גם לא דיברנו על כך) האם העובדה שהקיסרית יצאה בצד ימין מסמלת משהו? תודה מראש ושבוע נפלא ניצנים

למעלה