פתטית או לא?

פתטית או לא?

תענו בכל הכנות לסיפור הבא- אני מוכנה ומזומנה לספוג תגובות לא מלבבות כל כך... לפני שבועיים יצאתי עם חבר'ה לאכול בת"א,היינו מלא אנשים,לפחות 15...מעין מסיבת כתה... בקיצור,לידינו ישבו 4 אנשים ואחד מהם היה נראה סוווווווף וגם די מוכר בפנים.הסתכלנו אחד על השנייה כל ה-3 פלוס שעות שהיינו שם. מתברר שהבנאדם מיני סלב,כלומר מנגן בלהקה לא הכי ידועה. ו..יש הופעה השבוע,וממש בא לי לדבר איתו... זה פתטי ללכת להופעה ולהתחיל איתו (יש להם מוזיקה דווקא נחמדה...וחוץ מזה,אפשר להתפשר לפעמים...:) )? אז מה אתם אומרים-כן או לא? ואם כן...איך? מחכה לתגובות אני והאפוד הקרמי שלי:)

haley

New member
אם זאת הדרך היחידה שלך לתקשר איתו

עכשיו, לכי על זה... היה אולי יותר חכם להתחיל איתו בפאב ולתת לו את הטלפון (אחרי שהוא מבקש כמובן), אבל הזדמנות הזאת התפספסה כבר... אז אני אומרת,אם את מעוניינת בו באמת, קחי חברה ולכי להופעה שלו
(זה לא שיש המון אופציות אחרות לפגוש אותו/לתקשר איתו) בהצלחה!

A d i 23

New member
למה פתאטי ?!

לכי על זה.. מה שכן, אין לי מושג איך תגיעי אליו עם כל האנשים שבטח יהיו שם. בכל מקרה, במידה וזה ייצא לפועל תמיד תוכלי להגיד לו "עכשיו אני מבינה מאיפה היית מוכר לי.."
ועכשיו שאלה שמסקרנת אותי, אם החלפתם מבטים לכל אורך הזמן שישבתם שם, למה לא עשית/אמרת משהו ?! שיהיה בהצלחה
(אגב, את יכולה להשאיר את האפוד בצד, לא נראה לי שתזדקקי לו..
)

איזה פרגון!!!

אני מורידה את האפוד... למה לא עשיתי כלום? כי הייתי ביישנית רצח ואם כל המסיבת כתה שהלכה שם זה היה נראה לא קשור... לסיכום,אני פ-ל-ג-מ-ט-י-ת שזה קשור לזה... אבל עכשיו ניתן לסוס מושכות חדשות:) אם יהיה משהו,יהיו עדכונים... תודה,בנות.

ענתי44

New member
בהצלחה../images/Emo57.gif

ממרום גילי מבינים, שכשעושים חשבון נפש מתחרטים רק על מה שלא עשינו כי לא היה אומץ, כי מה יגידו השכנים.... ולא על טעויות שעשינו. לכי על זה!!!! לפני המון שנים הייתי בהופעה עם חברה טובה. ובאותה הופעה במקום אחר היתה אמא שלי. חברתי נדלקה על המלווה של אותה אומנית. אני נסיתי לשכנע אותה שתעביר לו דרך השומר שהכרתי כרטיס ביקור שלה עם כמה מילים שתכתוב. היא התביישה ואז הגיעה אלינו אמא שלי שחטפה את הכרטיס ביקור דחפה את השומר, בירכה את האומנית וניגשה אל הבחור נתנה לו את כרטיס הביקור והורתה לו לצלצל כי " זו כמו בת שלי והיא פשוט נהדרת". הוא אכן התקשר והם יצאו לדייט, אבל, חברתי לא רצתה אותו יותר . מאחלת לך שיצא לך משהו נפלא וטוב.ו.... תהני מההופעה.

הוא ניגן עם חווה אלברשטיין?../images/Emo151.gif

סתם... האמת כולי שמחה על הפרגון... כנראה שצריך לדחוף כדי שדברים יקרו ולא לחכות להם... אני הולכת לעשות את זה! מקסימוס נקבל ביג "נו-נו" סחטיין על אמא שלך,כרישה רצינית:)

אחותי אחותי

מה לבשת אפוד וקסדה את תותחית על! למה רק לגבר מותר להתאמץ בשביל הבחורה שהוא רוצה? אם הבחור מצא חן בעיניך, אין כל רע בללכת על זה. אמרת שעשיתם עיניים אז כנראה שהוא בעניין, ואולי שניכם ביישנים.. אז מה? אז את רוצה ליצור עוד הזדמנות, ואת תיהי היוזמת... כל הכבוד לך! כולנו צריכות ללמוד ממך
בהצלחה!

תגובה

אם את מחבבת אותו, נסי לפנות אליו ולפתח אתו שיחה, בהתחלה על ענינים כללים של הכרות כמו על פעילותו בלהקה ועל המוסיקה שלו, ובהמשך בהתענינות בפרטים יותר אישיים בחייו. היי אמתית.

למעלה