פתח תקווה מאחור.

פתח תקווה מאחור.

עכשיו כל פתח תקווה יריבו איתי ויגידו שאני שונא אותם, אבל בתור המיחצן הרשמי של "הבחירות לתל חי" הם צריכים להתעורר. כמעו"ז שמחשיב את עצמו ציפיתי מהם להתברג לקרב צמוד על ההובלה, אבל הם תקועים על 0%. כרגע מסתמן שברקן ושקד עולים לשלב הבא, למרות קרוב צמוד שנותן מעו"ז בית שמש. אם אתם רוצים לעלות ולנצח, אז קדימה!! מדריכים,חניכים, בוגרים וסתם דוגמנים...!! הצעה שעלתה לאזניי, היא שינוי תסרוקת מהותי בעקבות טרנד בית שמש... עומר יאריך שיער אם שקד ינצחו? אור תלך על פן? משה יעשה קוצים ?? קדימה,תציעו!!! לכו להצביע!!

Oded Hashoded

New member
חזי אתה כה צודק!!

בנתיהם שקד ראשון ברקן שני ובית שמש שלישי תחרות צמודה בין המעוזים המובלים!

לינויהה

New member
חזי נשמה..

אנחנו לא צריכים להצביע בשביל תל חי כי מה שיקרה בתל חי יקרה בתל חי להצביע לתל חי תעשה לי טובה... וכולנו יודעים טוב מאוד מי לקח שנה שעברה מי שלא יודע פ"ת כמובן ונכון יגידו מאז השתנה הרבה זה נכון...אבל אנחנו עדיין פה.. אזזזזזז את מה שיקרה בתל חי אנחנו כבר נראה ומי שיהיה מקום ראשון בכבוד..אבל הגביע גם השנה שלנו... אז תעשו מאמצים ותוציאו את כמות החניכים הכי גדולה ומי שינצח בסופו של דבר כמובן יהיה הכי טוב..

לינוי נשמה....

אני יודע שפ"ת זה אחד המעו"זים הטובים ביותר שיש לבית"ר אם לא הטוב שביניהם. אני לא חס וחלילה תוקף את המעו"ז שלכם, אני כמיטב המסורת הערסית מנסה לחמם....שיהיה כאן קצת מעניין... כשר חוץ האחראי על יחצו"ן האירוע, זה תפקידי.

t i t u s h

New member
מזה?

מזה אם לא הטוב שבינהם?!?! סליחה..אם כל הכבוד למעו"ז פ"ת יש עוד מעוזים טובים מאוד ..אם לא יותר.. אז אני מבקשת..חזי אתה מיחצן ומנסה לא לפגוע בפ"ת אבל קיימים בפורום גם אנשים לא מהמעו"ז הזה שאולי גם נפגעיים?!?!!!!!!!!

אני מנסה לצאת בסדר,אבל מפילים אותי.

יש מעוזי"ם חזקים בתנועה, ואי אפשר להשוות ביניהם, כי כל אחד פועל בצורה שונה. אני לא יכול להגיד שפתח תקווה טוב מברקן, כי פתח תקווה עובד בצורה שונה עם תנאים אחרים וברקן פועל ביישוב ויש עוד הרבה מקומות... אני חושב שכל מעו"ז שהוא ברמה יודע את זה ולא צריך את האישור שלי לזה. ושאני אומר "אחד המעוזי"ם הטובים אם לא הטוב שביניהם"- אני לא אמרתי שהוא הכי טוב, אלא שהוא מהמובילים. בכל מקרה, ניפגש בתל חי. וסליחה אם פגעתי...

לינויהה

New member
אוייש תנוחיי אבל מה מהררררר

קצת נסחפת לא......וכן אנחנו אחד המעוז"ים המובילים עם לא הטובים ביותר ואם יש לך בעיות אז באמת שחבל...... חזי יודע בדיוק למה הוא מתכוון כשהוא אומר אחד המעו"זים הטובים ביותר וכולם יודעים זאת.. אז כמו שאמרתי את התוצאות אנחנו ניראה בתל חי..

LPgirl

New member
אני לא מבינה מה הוויכוח פה בכלל

אתם מתווכחים של מי המעו"ז יותר טוב.. אבל לא אמורה להיות בכלל תחרות .. אלא שאיפה! שאיפה לגדולה ולהתעצמות שלנו כתנועת בית"ר! כתנועה אחת ולא מעו"זים בודדים! חזי.. להבא תנסח את ההודעה שלך בצורה שונה .. אני בטוחה שמה שניסית לעשות זה להראות מי יותר טוב ולא מי יותר גרוע! ודרך אגב פ"ת מאוד מפרגנים למעוזים אחרים באמת.. אנחנו גאים בכם! וגם אם אנחנו לא מקום ראשון עכשיו אני לא חושבת שהדבר הנכון זה לשמוח לאיד כאנחנו לא בשיאנו... פתח תקוה עוד תחזור עם כל הדרה! בהצלחה בכל .. נועה

אני איתך..:p

וחוץ מזה... כמו שהחילזון אמר.. (סליחה מאמי אני כול פעם שוכחת את השם שלך... ואם עוד לא הבנת זה הטורקי... ההוא שהתחרה עם משה...) קיצור.. מסכן.. היתנפלתם עליו כולה לא מצא ת'מילה הנכונה... עזבו מי ינצח.. העיקר ההנאה... ולינוי מאמי... זה הכול בזכות המפקד מעו"ז שלכם! הוא חתכת תותח!!

סופסופ מישי שאמרה נכון...

אנחנו תנועה אחת שהמטרה שכל מעו"ז ומעו"ז צריך לשאוף אליה היא שהתנועה תצמח ותגדל וכל אחד צריך לעשות את המקסימום במעו"ז שלו ואם הוא יכול לעזור גם במעו"זים אחרים... בכלל לא צרכיה להיות תחרות בנינו

Oded Hashoded

New member
כולם בשיבל בית"ר בית"ר בשביל כולם!

אנחנו חייבים לעשות שהמעוזזי"ןם יצמחו אז בלי מריבוותת!

לינויהה

New member
טוב שתי דברים,,..

אחד נועההההההה אחותי היפההה אני איתך את צודקת במקום שכולם יסתכלו על בית"ר כולה מסתכלים על המעוז"ים כבודדים ודבר שני עמית חומד אין אין על המפקד מעו"ז שלנו נתי אבל המעו"ז שלנו פועל לא רק בזכות נתי כי מי שמחזיק אותו אלא המדריכים שנמצאים במעו"ז אוקיי. אזזז רק שתדעי המדריכים עובדים נורא קשה במעו"ז כדי שהוא יפעל כמו שצריך ונתי כמובן עומד בראש.

למעלה