פתח יציאה לגג

itamar112

New member
פתח יציאה לגג

אנו מבצעים הרחבה של דירה קיימת. במסגרת הרחבה תתווסף תקרת בטון / בלוקים שטוחה. אנו מעוניינים ליצור פתח יציאה לגג מתוך הדירה, לצורך מתן שירות לדודי שמש, זיפות וכד'. שאלתי: מה הפתרונות לסגירת פתח יציאה שכזה בגודל 60*60? האם קיים אלמנט מוכן שניתן לרכוש או שנדרש להזמין מסגר לצורך ייצור מכסה שכזה? תודה.

mol3

New member
אין מוצרי מדף

מזמינים מסגר / איש אלומיניום - תלוי מה תבחרו ומייצרים פתח מותאם למידות ולצרכים

איתמר שלום, יש דלת מעניינת עבורך.

ישנה דלת של שריונית חסם המיועדת בדיוק לכאלו מצבים. דלת קטנה ומיוחדת המיועדת לפתחי שירות כגון: פיר שירות לצנרת מים, תקשורת, גז, עליות גג, יציאות ו/או כניסות למחסנים קטנים שמתחת למדרגות הבית, משמש כפתח לארון מאובטח ועוד... ראה את הסרטון בלינק המצורף: לסרטון דלת לפתחי שירות לחץ כאן. הסרטון עולה אחרי הפרסומות. המתן קטנה וראה מה שצילמתי. בברכה, שרון דרורי

itamar112

New member
תודה, אך דלת זו לא עונה לצרכים

תודה, אך הדלת בסרטון לא עונה לצורך. אני מחפש דלת לפתח בגג.

ואיפה הבעיה עם התקנתה בעליית גג ?

היא תתאים לך לכל פתח שתגדיר. היא יכולה להגיע במידות שדרשת. אשמח אם תיתן עוד פרמטרים לדרישות שלך. אולי יהיה מישהו בפורום שיוכל לסייע יותר ממני. בברכה, שרון דרורי

בינא

Member
הבעיה שדלת זו אינה מתאימה להתקנה בגג שטוח

כי אינה אטומה כשהיא מורכבת אל התקרה שלא לדבר על כך שעם הפתיחה האדם הפותח יחטוף דלת פלדה בראש שתעיף אותו מהסולם...מה לא ברור לך? הדלת הזו טובה רק בקיר שפונה לגג וגם אז נדרש לבדוק את נושא האטימה לגשם ישיר... דלת לפתח בגג חייבת להיסגר כמו מכסה של קופסת נעליים על הקופסא כדי למנוע חדירת מים ורוח מהצדדים ובנוסף, חייב להיות עם שיפועים למניעת עמידת מים עליו. ייתכן וניתן למצוא מכסים כאלה ב"מרזבית" באזור התעשיה קריית אריה בפתח תקוה.

לבינא, לי הדברים ברורי כשמש, להלן...

ברור לי ש... חשוב שהדלת תהיה קלה. (פח 0.9 מ"מ מוזרקת פוליאוריטן, דלת קלה מאד). שיהיה מותקן בה גומי לכל ההיקף. ולנו יש את הגומי המתאים אותו אני פיתחתי. הפתיחה תהיה כלפי מעלה - דהיינו לכיוון הגג ולא להיפך. (כי אז מי שיפתח אותה יקבל אותה לראש
) בחלק שבגג יהיה מכסה גדול מהדלת כך שמים לא יחדרו דרכה. לשירותך, רצ"ב סקיצה שמתארת את המצב. אולי היא תסייע לך להבין שדרושה המון בינה לפני ששואלים מה לא ברור לך ... אני מאמין שהסקיצה מתארת את המצב נכון. בברכה, שרון דרורי

avi5199

New member
אני גם מחפש משהו כזה אבל עם סולם ../images/Emo53.gif

פתח לעליית גג כמו שרואים בסרטים, דלת שכשכשפותחים אותה יורד סולם , ורצוי מעץ. האם מישהו מכיר דבר כזה ?

itamar112

New member
ראיתי מדרגות כאלה באתר של חברת דרגות

גם התקשרתי לחברה. הם מייבאים אותן מאיטליה. כנראה שהמוצר טוב אך כשהתקשרתי לנציגות בארץ הם לא נשמעו כל כך מקצועיים. בכל מקרה לי זה לא התאים.

nob

New member
ראיתי במרכז געש - קו נבון

יש להם בדיק את זה, בסביבות 2000-2500 ש"ח נראה לי www.kavnavon.co.il

למעלה