"פתחתם - התחברתם"

המשך

אני חייבת לציין שהפרסומת של קריספי זה הדבר הכי מצחיק בטלויזיה היום. זה מזכיר לי פרק ב"סיינפלד" שקרמר לקח תפאורה של תוכנית אירוח אליו הביתה... וזה רק אני או שהבנאדם המשופם עם התלתלים נראה כמו דודו זר- גירסת 2003?

ספפו

New member
מסכים בהחלט ויש המשך...

פרסומת מצחיקה וגאונית פתחתי והתמכרתי האם יש עוד סרטים כאלו מלבד השכןמהפנטהאוז והרוסיה???

yos322

New member
גאונית אבל לא ממש מוכרת

חיקו שם את תחנות הכבלים הפירטיות - של לפני כעשרים שנה - ולא פרק מסיינפלד כמו שכולם חושבים. הבעייה היא שאין מניע לקניית המוצר...

אורז

New member
אולי זה רק אני ואופיי החשדן

אבל כשפתאום צצות הודעות של כינויים לא מוכרים ספורום הזה ובפורומי הפרסום האחרים המהללות פרסומת מסויימת, מיד מתעורר אצלי חשד שהכינויים האלו הם אנשים בעלי אינטרסים, אולי מעורבים בעצמם בצורה כזו או אחרת בפרסומת. ברור שאני לא יכול להוכיח את זה, אבל זאת ההרגשה.

פגעסוס

Well-known member
אני מאמין שכמות הכינויים החדשים...

נובעת מהעובדה שהפורום הזה מככב השבוע ברשימת הפורומים המומלצים ברשימת הקהילות.

אני ראיתי עוד חלק

שהוא מארח איזושהי להקה, ואז הוא שואל אותם "מתי האיחוד" והם אומרים "אבל בכלל לא התפרקנו" ואז הוא מתלהב שהם מכריזים על קאמבק בשידור חי... הבנאדם קורע!!! ונ.ב: אני בכלל חיילת, אין לי קשר למפרסמים או לחברה. אישית אני אפילו לא נמשכת למוצר הזה, פשוט ראיתי את הפרסומת והתלהבתי, אז התעורר בי צורך לחלוק את זה עם הפורום המתאים...

Jorel

New member
וקשה לי להאמין...

שמי שמצטט את שלמה ארצי הוא הארט של הסרט...

johny_abola

New member
"פתחתם התחברתם" לא מזכיר את

"לעסת נתפסת" של מסטיק מאסט? והקונספט של דמות מארחת לא מזכיר את ניסים-ביסים בפרסומת לפיצה (לא זוכר איזו) של קשר בראל?

ספפו

New member
בהחלט ממשיך את הראש של ניסים רק..

יותר אנושי עשיר ומורכב

למעלה